SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:51
En Centilmen Takım Yılport Samsunspor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu Fair Play Ödülleri'nde Kasım 2023 Dönemi’nde En Centilmen Takım ödülüne layık görüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fair Play'in teşvik edilmesi, yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturması amacıyla düzenlediği TFF Fair Play Ödülleri'nin Kasım 2023 Dönemi sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.

Ali Erten başkanlığında, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Banu Yelkovan, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Berrin Altınöz ve Metin Tekin'den oluşan TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Kasım ayı değerlendirmelerini yaptı.

En Centilmen Takım: Yılport Samsunspor

Gerekçe: 26 Kasım 2023 tarihinde oynanan Yılport Samsunspor - Beşiktaş A.Ş. maçında, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" için, direncin ve dayanışmanın rengi olan mor renkte tasarlanmış ve üzerinde 15 farklı dilde 'Kadına Şiddete Hayır' yazan bir forma ile sahaya çıkan ve bu formayı 'Dünyanın En Ağır Forması' olarak adlandıran Yılport Samsunspor takımı, Kasım ayının en centilmen takımı olarak belirlenmiştir.

 

0 Yorum

Yorum Yap