• Samsun
  • Son Güncelleme 02:41
Büyükşehir'in şampiyonları... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'na Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı damgasını vurdu. Samsun temsilcisi takım halinde bir ilke imza atarak Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Konya'da düzenlenen ve 550 sporcunun yer aldığı U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı önemli başarılara imza attı. 

Turnuvada takım halinde rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Samsun'da da bir ilke imza attı. İlk kez bir takım güreş kategorisinde Samsun'da takım halinde dereceler elde etti. 

Kilolarında dereceye giren sporcular, 97 kiloda Oktay Demir Türkiye şampiyonu, 72 kiloda Ramazan Eren Özyavuz Türkiye 2'ncisi, 60 kiloda Taha Kaplan, 72 kiloda Galip Çakır, 77 kiloda Alperen Berber, 82 kiloda Ömer Tatar, 82 kiloda Umut Çelem ve 130 kiloda Hüseyin Avni Çil, Türkiye 3'ncülüğü elde eden isimler oldu.

 

Başkan Demir kutladı

Takım halinde Türkiye şampiyonu olan ve bir çok kiloda madalya kazanan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Güreş takımını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başarılarından dolayı kutladı. 

Romatem'e teşekkür

Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, "Konya'da U20 Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda madalyalar elde eden ve takım halinde şampiyon olan sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporun bir çok alanında belediyemiz bünyesinde yer alan sporcu kardeşlerimiz güzel işlere imza atıyor. Emeğimizin karşılığını böylesine başarılı sonuçlarla almak bizleri mutlu ediyor. Sporcularımıza destek olan Romatem Hastaneleri'ne de ayrıca teşekkür ediyoruz. Başarılarımızın devamı gelecektir" dedi

0 Yorum

Yorum Yap