• Samsun
  • Son Güncelleme 07:36
Büyükşehir'in demir yumrukları... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi, 3 sporcuyla katıldığı şampiyonayı madalyalar ile tamamladı. 

Kırşehir'de 7-13 Ocak tarihleri arasında düzenlenen U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası'nda Samsun Büyükşehir Belediyesi, 3 sporcuyla katıldığı şampiyonayı madalyalar ile tamamladı. Turnuvada 81 kiloda Dilara Köseoğlu Türkiye şampiyonu, 50 kiloda Fatma Zehra Kol ve 52 kiloda Gizem Kocaoğlu, Türkiye 2'ncisi oldu.

Samsun kafilesi şampiyonayı 1 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya tamamladı. Başarılı Antrenör Nihat Bilir, "Bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir'e, Gençlik ve Spor il Müdürü Sayın İsmail Hakkı Kasapoglu'na, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sayın Süleyman Demirtaş'a, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Sayın Savaş Keskin'e, Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Sayın Üzeyir Kodan'a, Canik İlçe Spor Müdürü Sayın Osman Abanoz'a, Spor Şube Müdürü Sayın Murat Altun'a ve bu sporcularımızı boks sporuna kazandıran Fatih Karagül, Kerim Güzel hocalarımıza teşekkür ederiz. Samsun'a ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap