• Samsun
  • Son Güncelleme 17:04
Büyükşehir'in 'Altın çocukları' olimpiyat yolunda... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan milli gururlarımız Anıl Ulaç Atan ve Miraç Kantar, kolları sıvadı.

Badminton kategorisinde önemli başarılara imza atan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin milli gururları Anıl Ulaç Atan ve Miraç Kantar, yeni başarılara imza atmak için çalışmalara başladı. 

Son olarak 17 Yaş Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası'nda üçüncü olan ve Samsun'a bronz madalya kazandıran Anıl ve Miraç, gözünü 19 Yaş Avrupa Şampiyonası'na çevirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nde idmanlarını sürdüren milli sporcular bu kez altın madalyayı Samsun'a kazandırmak istiyor. 

Hedef altın madalya

Başarılı Antrenörler Ömer Aydoğmuş ve Yaşar Kaya nezaretinde 2024 veya 2028 Olimpiyatlarına katılmayı da hedefleyen Anıl ve Miraç, "Hocalarımız eşliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Avrupa üçüncülüğü bize büyük mutluluk ve gurur yaşattı. Şimdi başarı çıtamızı daha da yükseltmek zamanı. Hedefimiz 19 Yaş Avrupa Şampiyonluğu ve olimpiyatlar. Bizlere her koşulda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'e teşekkür ediyoruz. İnşallah altın madalyayı ona hediye edeceğimiz günler gelir" diye konuştular. 

0 Yorum

Yorum Yap