• Samsun
  • Son Güncelleme 06:18
Büyükşehir'den 'Atasam'a' teşekkür ziyareti... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Uzun ve teknik sorumlu Hasan Şengün(Dobi Hasan) Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Tuğrul Akyazıcı'yı ziyaret etti.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de boy gösterecek olan Samsun Büyükşehir Belediyespor'da geri sayım başladı. Sezon öncesi ise Başkan Engin Uzun ve Teknik Sorumlu Hasan Şengün(Dobi Hasan) 
takımın sağlık sponsoru olan Atasam Sağlık Grubu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Başkan Uzun, 3 yıldır Atasam Sağlık Grubu, Büyükşehir Belediyespor'un sağlık alanında sponsorluğu 
yaptığını ve Atasam Sağlık Grubu'nun Büyükşehir Belediyespor'a uğurlu geldiğini söyledi. 

Uzun ayrıca hiçbir zaman kendilerinden desteği esirgemeyen Atasam Sağlık Grubu'na ve Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Tuğrul Akyazıcı'ya teşekkür ederek takımın formasını hediye etti.
    
Atasam Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Tuğrul Akyazıcı ise Samsun’un Hastanesi ve Tıp Merkezleri olarak Samsun’un sporcularından oluşmuş Samsun Büyükşehir Belediyespor kulübüne destek olmaktan sağlık grubu adına onur duyduklarını ifade etti. 

Akyazıcı ayrıca Atasam Sağlık Grubu olarak Büyükşehir Belediyespor'a 2022-2023 sezonunda Bal Ligi'nde de destekleyeceklerini belirterek kulüp yöneticilerine, teknik ekibe hocalarına ve sporculara başarılar diledi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap