• Samsun
  • Son Güncelleme 08:03
Büyükşehir yenilmiyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Evinde Suluova Sebatspor ile karşılaşan Samsun Büyükşehir Belediyespor rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 23. hafta karşılaşmaları geride kaldı. Çarşambaspor, Büyükşehir Belediyespor ve Karasamsunspor haftayı üç puanla kapatırken, Atakum Belediyespor ise mağlup oldu. 

BAL 4. Grupta 23. Hafta heyecanı geride kaldı. Temsilcilerimizden Çarşambaspor, deplasmanda Görelespor’la karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmazken, Çarşambaspor, 72. dakikada Muhammed Enes’in penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip 74. dakikada beraberliği sağladı. Maç 1-1 berabere sona erdi. Günün diğer maçında ise 9 maçtır yenilmeyen Büyükşehir Belediyespor evinde Suluova Sebatspor’la karşılaştı. 

Samsun Büyükşehir Belediyespor Ahmet Güven’in golleri ile rakibini 2-0 mağlup etti. Grupta ateşten gömleği giyen temsilcilerimizden Karasamsunspor ise İlkadım Suni çim sahada 1926 Bulancakspor’u konuk etti. Mavi-Siyahlı ekip karşılaşmadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı. İkinci devrede şanssız sonuçlar alan Atakum Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Gümüşhane Telekomspor’a 3-2 mağlup oldu. Bu sonuçlarla 23. haftanın tek kaybeden takımı Atakum Belediyespor oldu.  

0 Yorum

Yorum Yap