• Samsun
  • Son Güncelleme 12:14
Bronz kız Ahsen Şengün... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Konya’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'na Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu. 

Konya’da gerçekleştirilen ve 73 ilden 632 kulübe bağlı 1559 sporcunun yer aldığı Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'na Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu. 57 kiloda tatamiye çıkan Ahsen Şengün, Türkiye üçüncüsü oldu. Farklı spor kategorilerinde elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Büyükşehir, Taekwondo'da zirveyi kimseye bırakmıyor. 

Başkan Demir kutladı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Sporun her alanında sporcularımıza desteğimiz ve inancımız tam. Ahsen'i kutluyoruz" dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, "Konya'da kürsüye çıkan Ahsen Şengün'ü tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi 'sporun' her alanında boy gösteriyor. Geleceğimiz olan gençlerimize tüm imkanlarımızı sağlıyor, onlarla beraber başarıdan başarıya koşuyoruz. Desteklerimiz her bir gencimize artarak devam edecektir" dedi.  

0 Yorum

Yorum Yap