SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:00
Bolu beyi Samsunspor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Dyorex Boluspor'u 5-1'lik farklı skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bıraktı. 

Spor Toto TFF 1. Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Yılport Samsunspor, deplasmanda Dyorex Boluspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında özellikle ikinci devrede muhteşem bir performans sergileyen Kırmızı-Beyazlılar, sahadan 5-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu. 

Maça istediği gibi başlayamayan Samsunspor, 8. dakikada Boluspor'da Gökhan Alsan'ın golüne engel olamadı ve devreyi 1-0 geride kapattı.

İkinci 45 dakika oyunun kontrolünü eline alan Samsunspor, 47. dakikada Tanque'nin golüyle skora dengeyi getirdi(1-1). 53. dakikada Kırmızı-Beyazlılar, penaltıdan yine Tanque ile golü buldu ve 2-1 öne geçti. 

61. dakikada Tanque tekrar sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkararak skoru 3-1'e taşıdı. 74. dakikada oyuna sonradan giren Tomane takımını 4-1'lik skora taşıdı. Skora noktayı ise Soner Aydoğdu koydu ve Samsunspor zorlu deplasmandan 5-1'lik skorla galip ayrılmayı başardı.

 

0 Yorum

Yorum Yap