• Samsun
  • Son Güncelleme 21:59
Başkanlık Kupası'nda şampiyon Kromsam... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Büyük heyecana sahne olan 'Başkanlık Kupası Voleybol' turnuvası oynanan final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile son  buldu. Turnuvada 7.500 TL'lik dev ödülü kazanan takım Kromsam oldu. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası' oynanan final maçının ardından yapılan törenle son buldu. Canik Millet Bahçesi Voleybol sahasında oynanan final müsabakasında Kromsam rakibi Hisar Gayrimenkul'u mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. 

Dev turnuvada yine ikinci Hisar Gayrimenkul, üçüncü Vezirköprü Forza ve dördüncü Asarcık Gençlik Spor takımları oldu. Müsabakalar sonrası düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan Kromsam takımına 7.500 TL'lik ödülünü ve kupasını Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İdris Akdin verdi. 

İkinci olan Hisar Gayrimenkul'a 5.000 TL'lik ödülünü ve kupasını Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin, üçüncü olan ve 2.500 TL'lik ödül kazanan Vezirköprü Forza'ya Voleybol İl Temsilcisi Özben Kırca ve dördüncü Asarcık Gençlik Spor'a kupalarını Spor Koordinatörü Yunus Cebeci verdi.

 


 

0 Yorum

Yorum Yap