• Samsun
  • Son Güncelleme 11:05
'Başkanlık Kupası' başladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 'Başkanlık Kupası' futbol turnuvası Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in başlama vuruşu start aldı.  

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören 'Başkanlık Kupası' futbol turnuvası ile başladı. Turnuva 10 ilçeden 55 takım ve 715 sporcunun katılımı ile 6 grup merkezinde eş zamanlı olarak yapılıyor. 15 grupta 107 maçın oynanacağı 'Başkanlık Kupası'nın' finali ise Samsun merkezde oynanacak. 

Başkan Demir, "Yeni spor tesisleri inşa ediyoruz"

Dev turnuvanın başlama vuruşunu ise Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir gerçekleştirdi. Spor alanında yatırımlara tüm hızıyla devam ettiklerini belirten Başkan Mustafa Demir, "Samsun spor kenti. Bizde tüm imkanlarımız ile şehrimizde sportif faaliyetler gerçekleştiriyor ve yeni spor sahaları, salonlar ve yüzme havuzlar inşa ediyoruz. Turnuvaya katılım gösteren takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi. 

Açılış törenine Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin, İlkadım İlçe Gençlik Spor Müdürü Osman Abanoz ve şube müdürleri katıldı.

 
 

0 Yorum

Yorum Yap