SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 12:21
Başkan Yıldırım'dan çağrı var... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Zor zamanlardan geçiyoruz. El ele verip yaralarımızı birlikte saracağız. Orduspor ile oynanacak özel müsabakada tribünlerdeki yerlerimizi alalım" dedi.  

Ülkemizde yaşanılan deprem felaketi sonrası bölgeye hemen yardıma koşan Samsunspor Kulübü, Orduspor ile oynayacağı özel müsabakalar ile yardım kampanyasına destek olmaya devam ediyor. 

Hem şirket hemde özel hesaplarında afet bölgesine ilk andan itibaren büyük yardımlarda bulunan Başkan Yüksel Yıldırım, oynanacak özel maçlar öncesi camiaya seslendi. 

Acı dolu günleri hep birlikte aşacaklarını söyleyen Başkan Yıldırım, "Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor. İçimiz acıyor, çok sayıda vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu zor zamanları hep birlikte aşacağız, yaralarımızı birlikte yaracağız" dedi.  

Her iki takım desteklenmeli
Başkan Yüksel Yıldırım ayrıca, "Orduspor ile oynanacak özel müsabakalarda herkes üzerine düşeni yapmalı, her iki takımı da desteklemek için tribünlerdeki yerlerini taraftarlarımız almalı. Gidemiyorsak biletlerimizi almalıyız. Samsunspor camiasının kalbi büyüktür, gerekeni yapacaklardır. Ben Amerika'dayım ve cumartesi gecesi İstanbul'a döneceğim. Maalesef oynanacak müsabakada olamayacağım" ifadelerini kullandı. 


 
 

0 Yorum

Yorum Yap