• Samsun
  • Son Güncelleme 05:49

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kırmızı-Beyazlı ekibin Altınordu ile oynayacağı play-off müsabakası için İzmir'e gitti.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

TFF 1. Lig Play-Off yarı final maçında Yılport Samsunspor bugün saat 18.00'da Altınordu ile deplasmanda ilk maçına çıkacak. Samsunspor'u iç sahada oynanan çoğu maçta yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'de takıma destek olma adına uçakla İzmir'e gitti. Yine Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Samsunspor'un yanında olmak için İzmir'e gitti. 
Süper Lig'e Hasret Kaldık
SBB TV mikrofonlarına Çarşamba Havaalanında açıklama yapan Başkan Mustafa Demir, "Samsunspor'umuzun maçlarının birçoğuna katıldık. Gönül arzu ederdiki play-off'a kalmadan takımımız direk çıksın ama bazı aksaklıklar yaşandı. Şu an moral motivasyon çok iyi. İnşallah şehir olarak Süper Lig beklentimiz var ve önümüzde oynayacağız 3 maç olacak. Arzumuz Samsunspor'umuzu Süper Lig'de hak ettiği yerde görmek. Yönetim ve takımda güzel bir hava oluştu. İnşallah Altınordu'dan avantajlı bir skorla dönersek Samsun'da rahat bir maç çıkartırız. Daha sonra Altay-İstanbulspor maçının galibiyle karşılaşacağız. Samsunspor bizim önemli bir spor markamız ve spor camiasında sevilen sayılan geçmişi oldukça değerli bir kulüp. 1989 yılında geçirdiğimiz o acı kazanın hala üzüntüsü içimizde. Süper Lig'e hasret kaldık. İnşallah bizde takımımızın yanında olacağız ve birlikte başaracağız" diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap