• Samsun
  • Son Güncelleme 09:38
Bah attı Samsunspor tur atladı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsunspor, İkinci Lig takımlarından 1922 Konyaspor'u Gökhan Karadeniz ve Bah'ın golleriyle mağlup etti ve adını 4'ncü tura yazdırdı. Konuk takımın tek golü ise penaltıdan Hacı Ömer kaydetti.


Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında 1922 Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmaya kırmızı beyazlılar, 2-1'lik skorla galip ayrılarak tur atladı. Maça hızlı başlayan Samsunspor, 4'ncü dakikada kazınalan korner atışında Gökhan Karadeniz'in direkt kaleye gönderdiği topa kimse müdahale edemeyince 1-0 öne geçti. Bu gole konuk ekip Konyaspor, Hacı Ömer ile cevap verdi ve devre 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

Bah turu getirdi

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlaşan kırmızı beyazlılar, kapanan konuk takım savunmasını açmakta zorlandı. Samsunspor'da Ali Kılıç ve Bah gibi isimleri oyuna süren Teknik Direktör Fuat Çapa istediğini aldı. Kırmızı beyazlılar, oyunun son dakikalarında da temposunu artırdı. Rakip Konyaspor kalesinde pozisyon bulan Samsunspor, genç forvet Bah'ın attığı golle 2-1 öne geçti ve tur atlayan taraf oldu. 
 

0 Yorum

Yorum Yap