• Samsun
  • Son Güncelleme 09:15
1 puanı Melih kurtardı... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor deplasmanda Gençlerbirliği ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlılar, son 3 haftada sahadan beraberlikle ayrıldı.

Spor Toto 1. Ligi'nde Samsunspor, 25.haftanın açılış maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Ankara Eryaman Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk 45 dakikası karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Rakibi karşısında oyuna iyi başlayan ve ancak 8.dakikada Barış'ın golüne engel olamayan Samsunspor, mağlubiyet golünün şokunu 2 dakika yaşadı. Fofana - Tomane işbirliğinde Fofana 10.dakikada skora denge getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirledi.  

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha dağınık bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar, hücumda istediği etkinliği kuramayınca kalesinde pozisyonlar vermeye başladı. Yine Gençlerbirliği takımının atak oynadığı bölümlerde Metehan'ın kafa golüne engel olamayan Samsunspor, bir kez daha geriye düştü. (2-1) 86.dakikada Cihan ikinci kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda beraber golü için rakip kaleye yüklenen Samsunspor, bitime dakikalar kala Melih Okutan'ın golüyle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

 
 

0 Yorum

Yorum Yap