• Samsun
  • Son Güncelleme 01:25
Erdoğan 2023 seçimleri için düğmeye bastı ! Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı haziran ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için düğmeye basarak seçim kampanyasına dönük çalışmalarını başlattı. AK Parti, yeni bir dil ve söylem ile seçmenin karşısına çıkmak istiyor..

Sabah Gazetesi'nden Zübeyde Yalçın'ın haberine göre: Cumhurbaşkanı Erdoğan, her zaman olduğu gibi seçimlere en hazırlıklı giren partinin AK Parti olması için start verdi. Erdoğan, öncelikli olarak kampanyayı yürütecek şirketlerin belirlenmesini istedi. Bu kapsamda iki şirket Erdoğan'a sunum yaptı. Erdoğan'ın bunları beğendiği ve seçim kampanyasını iki şirketle yürütmeyi planladığı bildirildi.Şirketler, sık sık sunumlar yaparak önerilerini ortaya koyacak.

ak parti

Bu iki şirketin yanı sıra parti içinde de kampanyaya dönük toplantılar başladı. Kurmaylara, seçimlere dönük "yeni bir hikaye, yeni bir dil ve söylem" hazırlanması için talimat verildi. Toplantılarda, savunma sanayi ve dış politikadaki başarıya vurgu yapılması, ekonomi ve artan fiyatlar için de atılan adımlar ve çözüm önerilerinin sıralanması üzerinde duruluyor..

ak parti

Son dönemde yapılan araştırmalar daha önce AK Parti'ye oy veren bir grup seçmenin kararsızlara katıldığını yani gri alana geçtiğini gösteriyor. Ancak bu seçmen muhalefet partilerine de oy vermeyi düşünmüyor.AK Parti, seçim kampanyasında uzun yıllar kendisine oy vermiş ama şu an gri alanda bulunan seçmene dönük de net mesajlar verecek. Hedef kitle içinde özellikle gençler ve Kürt kökenli seçmenler yer alıyor..

0 Yorum

Yorum Yap