• Samsun
  • Son Güncelleme 00:58
Büyükşehir Başkan Adayı Halit Doğan’dan Mustafa Demir’e Ziyaret Görseli
SİYASET

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Başkan Mustafa Demir’i ziyaret etti.

 

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Başkan Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “İl Başkanımız Sn. Mehmet Köse ağabeyimize ve 2024 yerel seçimlerinde AK Partimizin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan kardeşime nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Her zaman ülkeye ve millete hizmet aşkıyla çalışan AK Partimiz, başarısını 2024 yerel seçimlerinde milletimizin takdiriyle bir kez daha ortaya koyacaktır.

Bu yolda teşkilatımız, Çarşamba İlçemiz ve Samsun’umuz için durmadan çalışan Başkanımızın; şehrimizin gücüne güç katarak nice başarılı işleri hayata geçireceğine yürekten inanıyorum.

Rabbim yolunu açık eylesin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan da yaptığı paylaşımda; “Seçim maratonuna başladığımız ilk gün Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir’i makamında ziyaret etme şerefine nail olduk. Başkanımızın memleketimize hizmet etme noktasındaki yol gösterici desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap