SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 15:00
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, C. Alanyaspor maçı öncesi konuştu Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 18 Mayıs Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Corendon Alanyaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

 

Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Corendon Alanyaspor ile önemli bir müsabakaya çıkacağız. Bizde bu maçı dört gözle bekliyoruz. Sabırsızlanıyoruz taraftarımızın önünde tekrardan sahaya çıkacağımız için. Taraftarımızın önünde oynayacak olmaktan ötürü de mutluyuz. Çünkü bize her zaman destek oldular. Tabii zor bir rakibe karşı oynayacağız ve en iyi performansı göstermemiz gerekiyor. Bennasser'in cezası bitiyor ve bu maçta görev alabilecek. Sakatlığı bulunan oyuncumuz Alim Öztürk'ün oynama durumu ise yüzde 50 şeklinde. Gerekli görüşmeleri yapacağız ve oynayıp oynamayacağı ile alakalı durumu yarın netlik kazanacaktır.   

 

Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize her zaman inanılmaz bir şekilde destek oldular. Umarım bu maçta da bizi yalnız bırakmazlar. Her hoca, her oyuncu böyle bir taraftar ister ve biz de bu maçı dört gözle bekliyoruz ve taraftarımızın desteğiyle birlikte çok iyi bir performans gösterip Corendon Alanyaspor maçından istediğimizi almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

0 Yorum

Yorum Yap