SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 14:40
Teşekkürler Markus Gısdol Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Markus Gisdol için veda töreni düzenledi.

Samsunspor, verdiği emek ve katkılarından dolayı sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Markus Gisdol’a veda töreni düzenledi.

VavaCars Fatih Karagümrük A.Ş. müsabakası öncesi Samsunspoe’un Başkanı Yüksel Yıldırım, Teknik Direktör Markus Gisdol’a, katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Corendon Alanyaspor maçı sonrası soyunma odasında çekilen sevinç fotoğrafını ve üzerinde oyuncuların imzasının bulunduğu formayı hediye etti.

Başkan Yüksel Yıldırım, “Teknik Direktörümüz Markus Gisdol’a bu zamana kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, kulübümüze önemli katkılarda bulundu, güzel bir başarıya imza attı. Biz onu hep iyi hatırlayacağız. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandı.

Futbol Direktörü Fuat Çapa ise, “Markus hocamızla kısa sürede olsa çalışmak güzeldi. Güzel dostluklar edindik, bir aile ortamı oluşturduk. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Samsunspor Takım Kaptanı Osman Çelik, “Hocamızla önemli bir başarıya imza attık. Herkesin küme düşer diye ifade ettiği takımımız oluşturulan aile ortamı ile ligde kalmayı başardı. Kendisi hep bize babacan tavırlarıyla yaklaştı, bizde sorumluluklarımızı hep bildik” dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda töreninde Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, teknik ve idari kadro ile futbolcular yer aldı.

0 Yorum

Yorum Yap