• Samsun
  • Son Güncelleme 15:42
Yavru kediye büyükşehir şefkati Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yavru kedi, yaralı halde bulunarak getirildiği barınakta sağlığına kavuştu.

Yavru kedi vatandaşlar tarafından yaralı halde bulundu. İlkadım Belediyesi'ne haber veren vatandaşlar kedinin sağlığı için endişe duydu.

Sağ gözü yoktu, sağ arka bacağı ise ağır yaralıydı

İlkadım ilçesinde sağ gözü olmayan ve sağ arka bacağında açık yara olan kediyi gören vatandaşlar İlkadım Belediyesi'ne bildirdi. İlkadım Belediyesi tarafından bulunduğu yerden alınan yaralı kedi, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'ne getirildi.

yavru kedi

Kedinin yapılan muayenesinde sağ gözünün olmadığı ve sağ arka bacağında büyük boyutta maddi kayıplı efektif açık yarası olduğu tespit edildi. Bakım Merkezi'nde görevli veteriner hekimlerce ameliyat edilen kedi uygulanan yoğun bakım ve tedavi sonrası arka bacağını yeniden kullanacak duruma geldi.

 Görseli Büyükşehir ücretsiz yapacak

Kedinin artık arka bacağını rahat bir şekilde kullandığını ancak sağ gözü için yapılacak hiçbir şeyin olmamasından dolayı üzgün olduklarını söyleyen Veteriner İşleri Şube Müdürü Savaş Kasap, "Yavru kedimiz ağır bir darbeye maruz kalmış.

Bize geldiğinde sağ gözünün olmadığını sağ arka bacağında da büyük boyutta kayıplı efektif açık yarası olduğu tespit ettik. Veteriner hekimlerimiz yavru kedimizin tedavisine hemen başladı. 22 günlük bir tedavi ve yoğun bakım süreci sonrasında şimdi arka bacağını rahat bir şekilde kullanmaya başladı. Kedi Kasabamızda rehabilite altında sahiplenilmeyi bekliyor" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap