• Samsun
  • Son Güncelleme 11:06
Vezirköprü Galericileri Sitesi asfalt yollarla kaplandı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Vezirköprü ilçesinde bulunan Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi’ndeki 1000 metrelik yolda yapılan BSK sıcak asfalt kaplama çalışması tamamlandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sanayi bölgeleri ve sitelerdeki yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak Vezirköprü ilçesindeki Vezirköprü Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi’nin bin metrelik BSK sıcak asfalt yol kaplama çalışması Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarla bölgenin ulaşım altyapısını güçlendiren ekipler, asfalt çalışmasının ardından yaya kaldırım çalışmalarına da kısa sürede başlayacak.

‘BÖLGEYE KATKI SAĞLAYACAK’

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Cemal Bozkurt, “Otomobil ve Traktör Galericileri Sitesi önemli bir ticaret merkezi.

Buradaki altyapının güçlendirilmesi ekonomik anlamda birçok faydası olacak. Yapmış olduğumuz BSK sıcak asfalt çalışması ile de buradaki bölge esnafı ve ziyaretçileri için daha güvenli ve konforlu bir ortam olması için gerçekleştirdik. Yapılan çalışmalar bölgedeki trafik akışını da düzenleyerek iş ve ticaretin daha verimli bir şekilde yürütülmesine de katkı sağlayacak” diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap