• Samsun
  • Son Güncelleme 05:38
Samsunspor'dan 2 transfer birden Görseli
SAMSUN

Samsunspor, 2 transferi birden açıkladı. Kırmızı-Beyazlılar, Herta Berlin'den Cihan Kahraman'ı ve Standard Liege'den Semih Altıkulaç'ı transfer etti.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor, son transferlerini kulübün sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kırmızı-beyazlı ekip, Herta Berlin’den Cihan Kahraman ile 4 yıllık ve Standard Liege’den Semih Altıkulaç ile de 3 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. 

 Görseli Samsunspor'da Semih tamam gibi
Samsunspor'da Semih Altıkulaç tamam gibi. Kırmızı-Beyazlı ekip, birçok takımın gözdesi olan gurbetçi genç yetenek Altıkulaç transferinde mutlu sona çok yaklaştı

Kırmızı-Beyazlı kulüpten açıklama

Yılport Samsunspor’dan yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son olarak Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in ikinci takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha Cihan Kahraman ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz. Yine Belçika Jupiler Pro Ligi ekiplerinden Standard Liege’in U19 takımının formasını giyen 19 yaşındaki orta saha Semih Altıkulaç ile 3 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı. 


 

0 Yorum

Yorum Yap