SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 04:55
Samsun sağlık turizminde iddialı! Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

SAMSUN SAĞLIK TURİZMİNDE İDDİALI!

Samsun sağlık turizminde her geçen yıl daha fazla isminden söz ettiriyor. 2022 yılında 146 ülkeden 30 bini aşkın kişi de sağlık turizmi için Samsun’u tercih etti

İmajı, ulaşım olanakları, profesyonel sağlık ekibi, uzman doktorları, modern teknoloji ve kaliteli sağlık kuruluşları ve kaliteli konaklama tesisleri Samsun’u sağlık turizminde farklı bir noktaya taşıyor. Denizi, sahilleri, doğal güzellikleri ve sağlık tesisleriyle Karadeniz Bölgesi'nin öne çıkan kenti Samsun, sağlık turizmi konusunda da büyük avantajlar sunuyor. Üniversite hastanesi, kamu hastaneleri,9 özel hastane ,tıp merkezleri ve  özel muayenehanelerin bulunduğu  Samsun sağlık turizmi noktasında gerekli alt yapıya sahip olmasıyla da öne çıkıyor.

146 ÜLKEDEN 30 BİNİ AŞKIN KİŞİ

Türkiye’de sağlık turizmi noktasında 7.sırada yer alan Samsun’da geçtiğimiz yıl 30 bini aşkın kişiye sağlık turizmi hizmeti verildi. Irak, Gürcistan, Almanya, Azerbaycan, İran ve  Rusya olmak üzere 146 ülke vatandaşı sağlık turizmi için Samsun’u tercih etti. Göz hastalıkları , Kadın Hastalıkları,  Genel Cerrahi, İç Hastalıkları ve  Ortopedi  sağlık turizminde öne çıkan bölümler arasında yer aldı.

SAMSUN AVANTAJLAR SUNUYOR

Samsun  dünya standartlarında sunduğu sağlık hizmeti ile her geçen gün isminden daha fazla söz ettiriyor. Uluslararası havalimanı, konaklama tesisleri, yetişmiş insan gücü, nitelikli uzman hekimleri, kamu ve özel sağlık tesisleri, olimpiyatlara uygun spor tesisleri, kaplıcaları, doğası, yaylaları, sahilleri ve tarihi destinasyonları ile sağlık turistlerinin taleplerini en üst düzeyde karşılayabilecek kapasiteye sahip olan Samsun, her alanda büyük fırsatlar sunuyor.

0 Yorum

Yorum Yap