• Samsun
  • Son Güncelleme 14:46
Karne hediyesi Büyükşehir’den Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atlı Binicilik Tesisleri’nde 7-10 yaş arasındaki çocuklar 29 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde bayram ve karne hediyesi olarak ücretsiz ata binerek keyifli anlar yaşadı. Türkiye’nin geleceği olan çocuklar için yaptıkları her çalışmaya büyük özen gösterdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kıymetli çocuklarımız bayram tatili süresince atlı Binicilik tesisimize gelerek hem ata bindiler hem da çok güzel bir gün geçirdiler” dedi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından bayram tatilinde çocuklara çok özel bir hediye verildi. Atlı Binicilik Tesisleri’nde 7-10 yaş arasındaki çocuklar 29 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde bayram ve karne hediyesi olarak ata bindi. Ücretsiz olarak verilen hizmette çocuklar keyifli anlar yaşadı. Birçoğu ilk defa ata binen çocuklar heyecan dolu bir gün geçirdi.
 


‘YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEME BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye’nin geleceği olan çocuklar için yaptıkları her çalışmaya büyük özen gösterdiklerini söyleyerek “Çocuklarımız için her alanda çeşitli çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu noktada özellikle yaz döneminde de çocuklarımız için birçok etkinlik programı gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda kıymetli çocuklarımız bayram tatili süresince Atlı Binicilik Tesislerimize gelerek hem ata bindiler hem de çok güzel bir gün geçirdiler. Onları böyle güzel bir hediye ile sevindirmek bizleri de oldukça mutlu etti. Yüzlerindeki gülümseme bizler için çok kıymetli” dedi.


YOĞUN İLGİ

Atlı Binicilik Tesisleri Müdürü Ebru Ertoy, ata binmek isteyen çocukların yoğun bir ilgi gösterdiğini belirterek “Bayram süresince karne hediyesi olarak bu etkinliğimiz devam etti. Çok güzel bir katılım oldu. Gelen çocuklar ata bindikleri için çok mutlu oldular” diye konuştu.



‘ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE OLDU’


Beren Yılmaz isimli öğrenci ata binmeyi çok sevdiğini belirterek karne ve bayram hediyesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti. Kızlarını ata bindirmek için tesise getiren Yağmur Kuyumcu ise “Karne ve bayram hediyesi olarak böyle bir hizmet olduğunu duydum. Buna çok sevindim. Çok güzel bir karne hediyesi oldu bize” şeklinde konuştu.
 

0 Yorum

Yorum Yap