• Samsun
  • Son Güncelleme 09:38
Kadın kursiyerler için 8 Mart’a özel gezi Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Aile Yaşam Merkezleri’nde düzenlenen kurs programlarına katılan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen gezi programına katılarak güzel bir gün geçirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik olarak yapılan çalışmalar hassasiyetle gerçekleştiriliyor. Aile Yaşam Merkezlerinde düzenlenen kurslara katılan kadınlar, birçok farklı alanda eğitim alıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından kursiyerler için özel gezi programı düzenlendi. Ladik Akdağ’a düzenlenen gezi programına katılan kadın kursiyerler güzel bir gün geçirdi.


Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü Bekir Söylemez, “Aile Yaşam Merkezlerimizde kadınlar için birçok farklı alanda eğitim programları düzenliyoruz. Kadın kursiyerlerimiz ilgisi oldukça yoğun. Hem burada eğitim alıyorlar hem de sosyalleşiyorlar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kursiyerlerimiz için özel bir gezi programı düzenledik. Kursiyerlerimiz bu programdan da oldukça memnun kaldılar. Başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın için her alandaki talepleri ve ihtiyaçları için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.



 

 

0 Yorum

Yorum Yap