• Samsun
  • Son Güncelleme 20:18
Gazilere Dernek Değil Yuva Oldu Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Gazilere Dernek Değil Yuva Oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gazi ve ailelerine hizmet vermesi amacıyla yapılan Türkiye Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi'nin yeni binası gazileri duygulandırdı. "Bu bina bizim için yuva oldu" diyen gaziler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gaziler için verdiği dernek sözünü yerine getirdi. Daha önce Anakent İş Merkezi içerisinde yer alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkan Demir'in verdiği söz ile yeni yerinde gazi ve ailelerini ağırlıyor.

Yeni bina için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Başkan Yardımcısı Hulisi Torol,"Mustafa Başkanımız yeni binamızı çok güzel bir yere yaptı. Burası bizim için bir velinimet. Çok rahatız. Mevki olarak güzel. Ulaşım sıkıntımız yok. Gazilerimizin çok rahat ettiği bir yer oldu. Eski yerimiz sadece büro gibi bir yerdi. Burası ise ikinci evimiz oldu. Bir sıkıntımız kalmadı burada. Başkanımız kısa sürede bitireceğim dedi. Öyle de oldu. Gaziler için çok güzel mekan oldu. Artık ömrümüzün sonu burada geçecek. Başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Eski Bina İle Bunun Arasında Büyük Fark Var

Oldukça konforlu bir bina olduğunu belirten Cevde Kürtur, "Eski binamız ile bunun arasında dünyalar kadar fark var. Mustafa Başkanımızın gaziler için yaptığı bu hizmetin hakkı asla ödenmez. Herşeyi ile konforlu. Eski bina çok berbattı. Burada vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz" dedi.

Burası Bizim İçin Bir Yuva Oldu

Yeni yapılan dernek binasının kendileri için bir yuva olduğunu dile getiren Kıbrıs Gazisi İsmail Kayan,"Binamız çok güzel oldu. Eski binaya ben çok gidemiyordum. Oraya çıkmakta ulaşımda çok sıkıntı yaşadık. Ama buraya bir geldik. Sanki bir cennet gibi bir yer. Konumu güzel. Çevresi güzel. Çevre düzenlemesi de bittiğinde çok daha güzel olacak. Şu bina bile başkanımızın gazilere ne kadar önem verdiğini açıkça gösteriyor. Arkadaşlarla buraya geliyoruz. Ailemizle gelebiliyoruz. Burası sadece bir dernek binası değil. Bizim için bir yuva oldu. Başkanımız burada bize bir yuva yaptığı için çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkanımızı Seviyoruz

 Dernek üyesi Mehmet Kuyumcu ise,"Binanın yapılışı ile bir kez daha önemsendiğimizi anladık. Başkanımız zaten her fırsatta bizim yanımızda oluyor. Onun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Kendisini çok seviyoruz. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin" dedi.

Paha Biçilemez Bir Yer

Eski binada çok sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kıbrıs Gazisi Muzaffer Gürbüz de,"Başkanımız hemen yaptı bitirdi. Şimdi biz de ferah ferah burada oturuyoruz. Bahçemiz geniş. Araba ile gelip gidebiliyoruz. Eski yerde park sorunumuz vardı. Asansör sıkıntılı idi. Binaya çıkmakta ozrlanıyorduk. Her açıdan bizim için zahmetliydi o binada dernek faaliyetlerimizi yürtümek. Ama burası ailece bile gelip gitmek için bulunmaz bir yer. Şu yeşilliğe güzelliğe bir bakın. Bir insan daha ne ister ki. Nefes alabileceğimiz,çoluk çocuk torunlarla geleceğimiz paha biçilmez bir yer. Başkanımıza Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Biz ondan razıyız. Allah da ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise,"Türk milleti, tarih boyunca verdiği var olma mücadelesinden her zaman başarı ile çıkmıştır. Bu başarının yegâne sahibi vatanseverliğiyle gurur duyduğumuz gazi ve şehitlerimizdir. Gazilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Yaptığımız çalışmalar sonucunda Adnan Kahveci Parkı içerisinde güzel bir alanda onlara mükemmel bir yer yaptık. Onlar burada dinlenecek, hatıralarını yad edecekler. Kendileri de bu durumdan oldukça mutlular" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap