• Samsun
  • Son Güncelleme 12:31
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Başkan Demir’i Ziyaret Etti Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Demir ile görüştü.

 “İl Buluşmaları” kapsamında 55’inci il olarak bir dizi ziyaret ve programlar için Samsun’a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, Diyanet İşleri Başkanlığı bürokratları ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu.

Ziyarette konuşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Ziyaret ettiğimiz şehirlerde görevlilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla buluşuyoruz, sohbetler yapıyoruz. Bu da Diyanet hizmetlerinin daha nitelikli olmasına katkı sağlıyor. Hem toplumumuzla bir kucaklaşma olmuş oluyor hem de Diyanet İşleri Başkanlığı hizmetlerinin toplumun tüm kesimine, katmanlarına yayılması noktasında önem arz ediyor. Kur’an kursu hizmetlerimiz, camii hizmetlerimiz gibi hizmetlerimizi yerinde görmek ve daha iyi noktalara nasıl getirebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Sizlere de çok teşekkür ediyoruz. Hocalarımıza müftülüğümüze desteğiniz ve alan açmanız bizler için çok değerli. Bu nedenle katkılarınız için sizlere de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Demir, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalarla ve hayata geçirilen projelerle ilgili Başkan Erbaş’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir, “Samsun her yönüyle bölgenin merkezi konumunda bir şehir. Bizler de insanlarımıza yönelik çok güzel faaliyetler hayata geçirdik, çok hayırlı işlere imza attık. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, başarılı çalışmalarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i tebrik etti. Hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

0 Yorum

Yorum Yap