• Samsun
  • Son Güncelleme 09:50
Büyükşehir’in projeleri muhtarlara tanıtılıyor Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, hayata geçilen projelerin tanıtılması ve belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla 17 ilçede görev yapan muhtarlar için proje tanıtım gezisi etkinliği düzenlemeye devam ediyor. Düzenlenen programa bu zamana 8 ilçeden 166 muhtar katılırken gezide Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile ilgili detaylı bilgi veriliyor.
 

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentin marka değerine katkı sağlayacak dev projeleri hayata geçirmeye devam ederken kentte teknoloji temelinde yeni bir dönüşüm yaşanıyor.

Hizmete sunulan ve inşaatı devam eden vizyon projelerle ilgili bilgi verilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle muhtarları için düzenlenen tanıtım gezileri sürüyor. Düzenlenen gezi programına bu zamana kadar İlkadım, Canik, Tekkeköy, Atakum, Ondokuzmayıs, Yakakent, Alaçam, Bafra ilçelerinden gelen 166 muhtar katıldı. Muhtarlara hayata geçirilen projelerle ilgili yerinde bilgi verildi.



‘MUHTARLARIMIZA PROJELERİ YERİNDE ANLATIYORUZ’


Proje tanıtım gezisine katılan Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ali Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinin son durumu ve içeriği ile ilgili muhtarlara yerinde bilgi vermek istediklerini belirterek “Büyükşehir Belediyemiz tarafından kentimizin dört bir yanında yatırımlar yapılıyor. Çalışmalar aralıksız sürüyor. Muhtarlarımızla birebir iletişime geçerek yapmış olduğumuz yatırımlarla ilgili yerinde bilgi vermek istedik.

Bu kapsamda tanıtım gezilerimiz hızla sürüyor, 17 ilçemizin tamamında muhtarlarımız için bu gezi programını yapmaya devam edeceğiz. Şu ana kadar 8 ilçemizden gelen 166 muhtarımız bu programa katıldı” diye konuştu.
 


‘BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA’


Düzenlenen proje tanıtım gezisinin çok faydalı olduğunu belirten Ondokuzmayıs Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Karakartal “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e hakikaten bu kadar hizmetleri bizlere sunduğu için teşekkür ediyorum. Hizmetler çok güzel. Samsunumuz için çok büyük yatırımlar yapılmış. Mahallerimize tek tek dokunuşunu yaptığı çalışmalarla bizler her zaman hissediyoruz. Gerek su gerek yol çalışmalarımızda Başkanımız her zaman bizim yanımızda” dedi.


Atakum ilçesi Yeşildere Mahalle Muhtarı Yasin Bakmaz ise şunları söyledi: “Bu projeler için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e teşekkür ediyoruz. Bu gezi ile bizde burayı görme bilgi alma şansımız oldu. Yapılan yatırımları, projelerinde yerinde görüp bilgi aldık.”



 

 

0 Yorum

Yorum Yap