• Samsun
  • Son Güncelleme 06:01
Büyükşehir'den 'Koruyucu Aile Şenliği' Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Büyükşehir'den 'Koruyucu Aile Şenliği'

Samsun'da Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Koruyucu Aile Şenliği” düzenlendi. Unutulmaya yüz tutmuş oyunların sergilendiği şenlikte aileler ve çocuklar doyasıya eğlendi.

Millet Bahçesi'nde düzenlenen şenliğe Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Omü Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayhan Ergün ve çok sayıda kişi katıldı.

Koruyucu Aile Kurumuna dikkat çekmek amacıyla aileler, çocuklar ve protokol üyelerinin katılımıyla Irmak Caddesinden bando eşliğindeki kortej yürüyüşüyle başlayan şenlik unutulmaya yüz tutmuş geleneksel oyunların oynanmasıyla devam etti.  Çocuklar ve ailelerin ayrı ayrı yarıştığı oyunlarda ortaya renkli görüntüler çıkarken şenliğe gelenlerin de doyasıya eğlendiği görüldü. Şenlikte çocuklara pamuklu şeker ikramında bulunuldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Ergün, "Koruyucu Aile Günü kapsamında ailelerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek için beraber olduğumuz bu günde, çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçireceğimiz bir gün olmasını temenni ediyorum" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap