• Samsun
  • Son Güncelleme 20:09
Başkan Demir ile çay sohbeti Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Meydanı’nda incelemelerde bulunarak esnaf ile çay içip sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan yatırımları ve çalışmaları sık sık yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alıyor. Bugün Cumhuriyet Meydanı’nı gezerek, bölge esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalar hakkındaki görüşlerini aldı. Esnaflardan Ali Çakır, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını yakından takip ettiklerini söyleyerek, şehirde gözle görünür büyük bir değişim yaşandığını, bundan dolayı da tebriklerini dile getirdi.

Cumhuriyet Meydanı Tramvay Durağı yaya geçidinde karşıdan karşıya geçen Başkan Mustafa Demir, bölgedeki taksi esnafıyla da çay içti. Vatandaşların memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:



“Şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Birçok noktada ekiplerimiz iş başında. Gece gündüz demeden sahadayız. Altyapıdan üst yapıya kadar her alanda projelerimiz tek tek hayata geçmeye başladı. Elektrikli otobüslerimizden mekanik otoparklarımıza, kent yönetim merkezinden, transfer merkezine, bilim merkezlerinden kentsel dönüşüme kadar birçok projemiz vatandaşlarımıza hizmet verme noktasına geldi. Şimdi önümüzde dünyanın en büyük ve en önemli festivallerinden biri var. Şehir olarak TEKNOFEST’e hazırız. TEKNOFEST heyecanını 7’den 70’e hep birlikte yaşıyoruz.”

0 Yorum

Yorum Yap