• Samsun
  • Son Güncelleme 23:45
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen konuk oldu Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hazinedarzade Süleyman Paşa Kültür Evi’nde düzenlenen Türkiye Yüzyılında Sivil Toplum Örgütleri konulu programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, konuşmacı olarak katıldı. Şen, konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının toplum için önemini anlattı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hazinedarzade Süleyman Paşa Kültür Evi’nde ‘Türkiye Yüzyılında Sivil Toplum Örgütleri’ konulu söyleşi programı düzenlendi.

Programa konuşmacı olarak katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Programa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun eski Milletvekili Mehmet Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse de katıldı.

Konuşmasında Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) toplum için önemine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, STK’ların eğitim, sağlık, çevre ve sosyal adalet gibi konulardaki faaliyetlerle toplumsal sorunlara çözüm bulma sürecinde kilit rol oynadığını söyledi. Şen, sivil toplum kuruluşlarının yaptığı çalışmalarla yol gösterici ve destekleyici bir niteliğe sahip olduğuna vurgu yaptı.



Hazinedarzade Süleyman Paşa Kültür Evi’nde düzenlenen bu tür bilgilendirme ve istişareye yönelik etkinlikleri çok önemsediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise “Kentimizdeki sivil toplum kuruluşlarımız ile eğitimden sağlığa, kültürel faaliyetlerden insani yardımlara kadar geniş bir alanda işbirliğinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ortak çalışmalarımız artarak devam edecek” diye konuştu. Program Başkan Demir’in AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Şen’e hediye takdiminin ardından sona erdi.


 

0 Yorum

Yorum Yap