• Samsun
  • Son Güncelleme 05:41
Ünlü isimlerin röportajlarıyla yer aldığı Samsun E-Dergi yayında Görseli
KÜLTÜR - SANAT

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Ülkemizin video ve ses içerikli interaktif dergisi olan Samsun E-Dergi’nin 6’ncı sayısı yayınladı. 

Sanat, tarih, kültür, turizm, edebiyat, sosyal yaşam ve sporda şehrin tüm özelliklerini sanal dergiyle tanıtmayı hedefleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait Samsun E-Dergi’nin 6’ncı sayısı 160 sayfa olarak yayınlandı.

Samsun E-Dergi’nin yeni sayısı kültür ve sanat ağırlıklı olarak hazırlandı. Bu özel sayıda Türkiye’nin önemli sanatçılarıyla yapılan röportajlar yer aldı.

Ülkemizin tanınmış isimlerinin röportaj için tercih ettiği ve ülkemizin yanı sıra 6 ayrı ülkeden de gurbetçiler tarafından takip edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi tarafından hazırlanan Samsun E-Dergi, yayınlandığı günden itibaren toplamda milyonlarca kişiye erişti.

Dünyanın dört bir yanından takip edilen derginin kültür ve sanat sayısında, Ronaldo ile oynadığı reklam filmi ile gündeme gelen Ümmiye Koçak, Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz ile Zara, geri dönüşüm sanatçısı ressam Deniz Sağdıç, Rafadan Tayfa Yapımcısı ve Yönetmeni İsmail Fidan, Ebru Sanatçısı, TOÇEV Kurucusu ve Başkanı Ebru Uygun ve NBA’in köklü takımlarından Chicago Bulls’a yaptığı çizimle hafızalara kazınan dünyaca ünlü Kaligraf Muhammet Başdağ gibi birçok sanatçı interaktif Samsun E-Dergi’ye özel röportaj verdi.



Şehrin markası haline gelen ve Başkan Mustafa Demir’in çizdiği vizyon doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile her sayısında Samsun’un ayrı bir ilçesinin tanıtıldığı bu özel sayıya üye olmadan ücretsiz olarak 
www.samsunedergi.com adresi üzerinden erişilebiliyor. Yine aynı adres üzerinden 3 ayda bir yayınlanan derginin önceki sayıları da okunabiliyor.

0 Yorum

Yorum Yap