• Samsun
  • Son Güncelleme 00:35
Selçuk Bayraktar Samsun'da Görseli
GÜNDEM

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2022 için Samsun’da incelemelerde bulundu. Bayraktar, TEKNOFEST 2022’yi Çarşamba Havalimanı’nda yapmayı düşündüklerini söyledi.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2022 incelemeleri için bu sabah Samsun’a geldi. Beraberindeki heyetle birlikte havalimanında ve kulede incelemelerde bulunan Selçuk Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

Selçuk Bayraktar Samsun

Bayraktar, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve beraberindeki heyet ile birlikte TEKNOFEST 2022 ilk incelemelere başladıklarını söyledi.

Selçuk Bayraktan TEKNOFEST’i Çarşamba Havalimanında yapmayı düşündüklerini belirtti.

“Tüm gayretlerimiz gençlerin geleceği için”

Festivalde yapılacak çalışmalardan da bahseden T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar şunları söyledi:

“Şimdiden sürprizleri söylemem mümkün değil. Zamanı gelince onları kamuoyu ile paylaşırız. TEKNOFEST’e geçen yıl 200 bin gencimiz başvurdu. 50 bin takım şeklinde başvuru oldu.

Buradan yetişen öğrenciler sadece İHA’lar, SİHA’lar değil, teknolojinin tüm diğer sivil alanlarında, teknoloji yarışmalarının yüzde 90’ı neredeyse sivil diğer alanlarda biyomedikalden yapay zekaya akıllı ulaşımdan insanlık yararına teknolojilere kadar çok geniş bir yelpazede alanlarda bu yarışmalar yapılıyor.

Selçuk Bayraktar Samsun
Selçuk Bayraktar'a incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de eşlik etti.

Orada çok daha büyük eserler yapacaklarını göreceğiz genç kardeşlerimizin. Biz de şimdiden TEKNOFEST 2022’yi kocaman bir ekip olarak, aile olarak çalışıyoruz.

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ev sahipleri olarak bunun yanında Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız da burada. Tüm gayretlerimiz onların geleceği için.”

Selçuk Bayraktar Samsun

Basın açıklaması yapacak

Selçuk Bayraktar’a incelemeler sırasında Vali Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve şehrin idarecileri de eşlik etti.

Bayraktar havalimanındaki incelemelerin ardından şehrin yöneticileri ile bir toplantı yapacak ve SAMÜ Ballıca Kampüsü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinde basın açıklamasında bulunacak.

0 Yorum

Yorum Yap