SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:03
Gelinlik hayali gerçek oldu Görseli
GÜNDEM

Samsun'un Yakakent ilçesinde yaşayan özel eğitim öğrencisi Betül Erdoğan’ın (24) hayalini ailesi gerçekleştirdi. Düzenlenen damatsız düğünde genç kız gelinlik giyip dans etti.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yakakent'te yaşayan Sevgi İkiz Erdoğan ve Süleyman Erdoğan, çocukları özel eğitim öğrencisi kızı Betül Erdoğan’ın hayalini gerçekleştirdi. Aile kızları için damatsız düğün töreni gerçekleştirdi. Hazırlanan davetiyede ise “Hayallerimle sevdiklerimi buluşturmak istiyorum. Bu isteğini gerçekleştirebildiğim için çok mutluyum. Partime tüm dost ve tanıdıklarımı bekliyorum” ifadeleri yer aldı. Bir otelin salonunda gerçekleştirilen törende gelinlik giyip dans etti. Sazlı-sözlü damatsız düğünde hayalini kurduğu gelinliği giyen Betül, büyük mutluluk yaşadı.
 



‘İyi ki varsınız güzel insanlar’

Gelinlik giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Betül Erdoğan, “Mutluyum, sevdiklerimleyim. Annem yanımda. Dedem var. Hayalim gerçekleşiyor. Herkesi seviyorum. Dünyayı hep seviyorum. İyi ki varsınız güzel insanlar" diye konuştu.

‘Yıllardır gelinlik hayali vardı’

Kızının isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan anne Sevgi İkiz Erdoğan ise "Yıllardır beyaz bir gelinlik giymek için hayali vardı. Belki bunu bir süre geciktirdik. Pandemide çok üzüldüm bana bir şey olursa gözüm arkada gidecek diye. Bunu ben bir an önce gerçekleştirmek istedim. Bugün sevdiklerimizle hep beraber birlikteyiz. Çok mutluyum. O arzusunu yerine getirdim. Bütün özel çocuklarımızın yanında olmak dileğiyle, bütün sevdiklerimizle beraberiz. Bu özel çocukların duygularını olması gerektiği gibi yapmalıyız. Çünkü onların hisleri, duyguları var. İnsanın kalbi çok acıyor. O yüzden biz elimizden geleni yapıyoruz. Evimizde bir kanatsız melek var. O kadar güzel bir kız ki, iyi ki benim kızım, iyi ki annesiyim. Çok mutluyum" dedi.
Baba Süleyman Erdoğan da kızının hayalini gerçekleştirdikleri için çok sevinçli olduklarını dile getirdi.

0 Yorum

Yorum Yap