• Samsun
  • Son Güncelleme 20:32
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

 

Rapunzel

Tür: Tiyatro

Dünyanın en güzel ülkesinde, dünyalar güzeli bir bebek hayata gelir… Adı Rapunzel… Ama işler onun için güzel gitmez, yıllarca nerde olduğunu bilmeden büyür… Kötü insanlar sürekli Rapunzel’in hayatında söz sahibidir ama mücadele eder ve zafere ulaşır… Ancak bu hikayede Rapunzel’in sana ihtiyacı var, hem eğlenmeye hem de duygulanmaya var mısın? Hepinizi oyunumuza bekliyoruz…

20 Ocak 2024 Cumartesi – 14:00 / 16:00

Bilet Al

 

 

Benimle Delirir Misin?  

Tür: Tiyatro

Necmi Yapıcı'nın yönettiği Benimle Delirir Misin? oyunu, tiyatro severlerle buluşuyor.

"Kim bilir belki de aşk eski bir yalandı, bütün suç da Adem ile Havva'daydı. Ya da en baştan aşkı bize çok yanlış anlatmışlardı. Bir evlilik ve aşk aranjmanı...Evlilik yeminleri, güzel aşk sözcükleri ile başlayan, evlilik seremonisinden delilik rapsodisine uzanan trajikomik bir süreç.

Hepinizin hikayesi. Tıpkı mecburi hizmet gibi yaşı gelince girmek zorunda oldukları dünya evinde aklın sınırlarını zorlayan biri kadın biri erkek iki kişi. Asıl meseleleri, aşkın gözü nasıl kör ettiği ve sonrasında onları nasıl mat ettiği. Kim bilir belki önce evlilik aşkı öldürüyordu, ardından da aşk intikam için sizi. Aslında yıllarca hiçbiriniz tam manasıyla çözememiştiniz bu derin meseleyi. Nikah masasına gömülen bir aşkın ardından bir kadın ve erkeğin kendilerini aklama va yanlışlarını saklama çabaları tiyatro yazarı Mine Artu'nun kaleminden Nihan Durukan Yapıcı ve Necmi Yapıcı’nın muhteşem yorumuyla kaçık bir aşk hikayesine dönüşüyor.

20 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

On Yıl Sonra  

Tür: Tiyatro

2022 yılında DAN diye kurulan Tiyatro DAN, yeni oyunu On Yıl Sonra ile ikinci sezonunda da sahnelerde seyircisiyle buluşuyor.

Ekranların ve sahnelerin sevilen isimleri Rüştü Onur Atilla, Özgün Bayraktar ve Doğan Akdoğan‘ın rol aldığı bu romantik komediyi başarılı yönetmen Mert Öner yönetiyor.

Yılların su gibi akıp geçtiği On Yıl Sonra; seyircisini geçmiş ve gelecek arasında kahkahalı bir zaman yolculuğuna çıkarırken zaman zaman bu yolculukta duygusal molalar da veriyor.

On yıl öncesine gidebilseniz neyi değiştirirsiniz?

Peki ya on yıl sonrası için hayaliniz ne?

Mutluluk ne? Sadece mutsuz olmamak mı?

Bir akşam yemeği. Bir çift ve eski bir dost. 10 yıl sonra bir ilk buluşma. Rollerin sürekli yer değiştirdiği, geçmiş, şimdi ve gelecek arasında gezinen bir kovalamaca.

Tatlıya kadar tatlıya bağlanmaya çabalanan bir aşk masalı.

Aşkın, ilişkilerin, dostluğun, egoların, kendi elimizle kendimizi rutinlere hapsedişimizin ve mutluğun peşinde bir komedi.

Bu garip, şaşırtıcı, cazibeli akşam yemeği masasına bir sandalye de siz çekip tatlıya kadar kendi hikayenizin izini sürmeye var mısınız?

26 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Dedektif Muhsin 2

Tür: Tiyatro

Dedektif Muhsin 2 oyunu eski bir polis olan Muhsin Bulur'un dedektifliğe başlayıp aldığı vakaları polis teşkilatı ile yardımlaşarak çözmeye çalışması üzerine yazılan bir kabare tiyatrosudur. Birinci oyundan bağımsız olarak hazırlanan Dedektif Muhsin 2 oyunu, eşinden sürekli olarak şiddet gören bir kadının, eşini takip etmesi için dedektif tutmasıyla başlar. Olayı ele alan Dedektif Muhsin'in her şeyi eline yüzüne bulaştırması ile olaylar iyice karışıyor.

19 Ocak 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Online Yaratıcı Drama Eğitmenliği Eğitimi Sertifikası  

Tür: Eğitim

-Eğitmenimiz sizinle nasıl yaratıcı drama işlenebilir, Yaratıcı Drama oyunları, Öğrenci modellerine göre nasıl davranılmalı, Çocuklarda dikkat etmemiz gerektiği noktalar, Girişkenliği arttıracak modeller, Uyum sorunları gibi konularda sizlere 90 Dakika süre boyunca bilgi paylaşımı yapacaktır.
-Öğretmenimize ulaşabilmeniz adına ulaşılabilir bir numara ile dönem içerisinde aklınıza takılan sorunlarda ulaşabilir olacaksınız.
-Yaratıcı Drama Whatsapp grubumuz da birbirimizden soru alışverişleri yapabilecek, sorular sorulabilecek ve çözümleri ortaklaşa alabileceğiz.

19 Ocak 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Figaro’nun Düğünü

Tür: Opera

Kont'un uşağı Figaro ve hizmetçi Susanna yakında gerçekleşecek düğünlerine hazırlanmaktadır. Figaro, Kont'un Susanna'ya karşı olan ilgisini öğrenir.

Olaylar genel bir kargaşa içinde devam eder ve sona erer.

20 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Ali Congun

Tür: Stand-Up

Ali Congun daha çok “şehir eliti” olma hayalleri ile okuduğu Üniversitenin idealleri arasında geçen gerçekliklere değindiği tek kişilik gösterisi ile 19 Ocak Cuma 20.30’da Samsun COOL Sahne'de!

19 Ocak 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Salih Tıraş  

Tür: Stand-Up

3 yıldır çeşitli etkinlik ve mekanlarda Stand-Up performansları sergileyen Salih Tıraş, tek kişilik gösterisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Yöresel esinti ve tatlarla bezeli bu gösteri sizleri Salih Tıraş’ın karizmatik olmayan yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Salih Tıraş, 25 Ocak Perşembe 20.30’da Samsun COOL Sahne'de!

25 Ocak 2024 Perşembe – 20:30

Bilet Al

 

 

Hayal-i İkram  

Tür: Tiyatro

Katılan seyircilerle birlikte doğaçlama olarak sahnede eğlenceli tiyatro oyunları yapılacaktır.

23 Ocak 2024 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

Sinemalar…  

 

 

Arıcı: Ölüm Kovanı

Tür: Gerilim

Eski bir ajan olan Adam Clay, değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar verir. Dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenen Clay, bu işin kökünü kazımadan asla durmayacaktır. Fakat dolandırıcıların bilmediği şey, Adam Clay’in eski bir “Beekeeper” ajanı olduğu ve amacına ulaşana kadar kimsenin onu durduramayacağıdır.

Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Josh Hutcherson, Jason Statham, Jeremy Irons

Bilet Al

 

 

Kolpaçino 4 4’lük  

Tür: Komedi

Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder. Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

Yönetmen: Kamil Çetin
Oyuncular: Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer

Bilet Al

Bilet Al

 

 

3391 Kilometre  

Tür: Aşk

Beyza Alkoç'un aynı isimli kitabından uyarlanan film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyor. İzmir, 18 yaşında; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

Yönetmen: Deniz Enyüksek
Oyuncular: Ahmet Haktan Zavlak, Derya Pınar Ak, Cavit Çetin Güner

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Tay 2: Ebabil Takımı  

Tür: Animasyon

Film, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eden Tay'ın Kudüs'ten Mekke'ye uzanan hikâyesini konu ediniyor.

Yönetmen: Nurullah Yenihan

Bilet Al

 

 

Yaşam Koçu  

Tür: Komedi

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi Yaşam Koç’larının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç’una giderken yakın arkadaşı Cafer’i de alır. Helin’in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin “sevgili misiniz?” sorusuna “Yaşam Koçu’yum” cevabını verir ve Helin’in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye’nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

Yönetmen: Burak Kuka
Oyuncular: Bülent Çolak, Doğu Demirkol, Yağmur Tanrısevsin

Bilet Al

 

 

3310’dan Tüm Birimlere

Tür: Dram

Diyarbakır’a atanan emniyet müdürü bir süre halkın içinde gizlenip şehri tanımaya başlar. Her geçen gün halkı daha çok sevip, halkın da gücünü arkasına alır. Ama bu durum bazılarının işine gelmediği için bütün okların müdüre yöneltmesine sebep olur ve bir anda kendini büyük bir savaşın içinde bulur.

Yönetmen: Mazlum Yiğit
Oyuncular: Ayhan Taş, Hakan Meriçliler, Hülya Diken

Bilet Al

 

 

Atatürk 1881 – 1919

Tür: Dram

Mustafa Kemal, 1915 yılında Gelibolu cephesinde büyük bir sınav vermiştir. Ancak onun önünde başka savaşlar da vardır. Doğu Cephesi’nde Ruslara, Suriye cephesinde ise İngilizlere karşı büyük bir mücadele verecek olan Mustafa Kemal sonunda 1. Dünya Savaşı’nda Savaşı’nı kaybetmeyen tek Osmanlı Subayı olarak tarihe geçecektir. Ancak cephelerde verdiği bu büyük başarıların ardından İstanbul'a dödüğünde Mustafa Kemal'i kötü bir sürpriz bekler.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular: Sarp Akkaya, Songül Öden, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör 

Tür: Animasyon

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

 

 

Mutluyuz 

Tür: Komedi

Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Yönetmen: İbrahim Büyükak
Oyuncular: Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Büyükak, Anıl İlter

Bilet Al

 

 

Aquaman ve Kayıp Krallık 

Tür: Macera

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Jason Momoa

Bilet Al

 

 

Wonka

Tür: Macera

Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alan film, mucit ve çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanıyor.

Yönetmen: Paul King
Oyuncular: Olivia Colman, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet

Bilet Al

 

 

*Lohusa

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Afacanlar Kampta

Tür: Komedi

Babasının çalıştığı AVM’yi hırsızlardan kurtarmış olan Emirhan büyümüş, o günlerde tattığı dostluk ve macera ruhunun yerini büyümenin getirdiği hayat rutini ve sorumluluklar almıştır. Dedesi Saffet’in şehir dışında işlettiği çocuk kampında çalışmak için geldiği o yaz, hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Kampın daha ilk gününde tanıştığı, orada yaz tatilini geçirmeye gelmiş 25 çocuk arasında öne çıkan Arda, Esila ve Ömer, Emirhan’a kendi maceracı hallerini hatırlatır. Kampın bulunduğu beldenin muhtarı Nuri, kamp çocuklarına yemek servisi yaparken, muhtarın kızı Sedef ise kısa sürede çocuklarla kaynaşmayı başarır. Bir gün beldeye camping için gelen Amerikalı belgesel ekibinin ilgisini kampın içindeki botanik alanı çeker. Yönetici Saffet dede şaibeli bir şekilde ayağını kırıp hastaneye düşünce kampın tüm sorumluluğu Emirhan ve kamp çocuklarına kalır. Kısa sürede belgeselcilerin özel bir bitki olan Zinya çiçeğini çalmaya gelen ajanlar olduğu anlaşılacak ve iki taraf arasında bir macera başlayacaktır.

Yönetmen: Enes Ateş
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Talha Tosun, Bülent Polat

Bilet Al

 

 

*Kardeş Takımı

Tür: Komedi

Sıradan bir okul sabahına uyandığını zanneden 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz; anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenirler. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir Kardeş Takımı’na dönüşeceklerdir.

Yönetmen: Mustafa Kotan
Oyuncular: Çağan Efe Ak, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Ördeklerin Göçü

Tür: Animasyon

Yeşilbaş ailesi biraz tekdüzedir. Baba Mack, ailesini güvende tutmak için New England göleti üzerinde sonsuza dek kanat çırpmaktan memnundur. Anne Page, bir şeyleri değiştirmek ve özellikle genç oğulları Dax ile yavru kızları Gwen’e tüm dünyayı göstermek ister. Göçmen bir ördek ailesinin uzak diyarların heyecanlı hikayeleriyle göletlerine inmesinden sonra Pam, Mack’i New York üzerinden tropikal Jamaika’ya gidecekleri bir aile yolculuğuna çıkmaya ikna eder. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru yol alırken sağlam planları kısa sürede ters gider. Deneyimleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Yönetmen: Benjamin Renner

Bilet Al

 

 

*Hayvan Krallığı

Tür: Macera

Bazı insanların başka hayvan türlerine dönüşmeye başladığı bir dünyada, bir baba ile oğlu arasında geçen bir macera.

Yönetmen: Thomas Cailley
Oyuncular: Adéle Exarchopoulos, Tom Mercier, Romain Duris

Bilet Al

 

 

*Narsistle Aşk

Tür: Dram

Blanche, Grégoire ile tanıştığında ideal eşini bulduğunu düşünür. Tutkuyla birbirlerine bağlanırlar, aynı eve çıkar, birlikte Blanche’ın ailesinden uzağa taşınırlar; artık yeni bir hayata başlamışlardır. Ama zaman geçtikçe Blanche kendini bu son derece sahiplenici ve tehlikeli adamın pençelerinde bulur. Grégoire’ın görünüşteki sakinliğinin altında hasta ruhlu, karanlık, her şeyi kontrol ettiğini düşünen bir canavar yatmaktadır.

Yönetmen: Valérie Donzelli
Oyuncular: Dominique Reymond, Virginie Efira, Melvil Poupaud

Bilet Al

 

 

*Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir

Tür: Animasyon

Mic Mic, tavşan Oscar, panda ve leylek Karl ile birlikte, küçük bir ayı yavrusunu uzaklardaki bir ormanda ailesine teslim etmek için sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Yönetmen: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy

Bilet Al

 

 

*Cem Karaca’nın Gözyaşları

Tür: Biyografi

Film, gerek müzik kariyeri gerek hayatıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın yaşamını konu ediniyor.

Yönetmen: Yüksel Aksu
Oyuncular: Fikret Kuşkan, İsmail Hacıoğlu, Yasemin Yalçın

Bilet Al

 

 

*Çıkış Yok

Tür: Macera

Farklı geçmişlere sahip bir grup insan, seyahat ettikleri uçağın Pasifik Okyanusu'na düşmesiyle büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Hava kaynağının tükenmesi ve tehlikelerin her taraftan yaklaşmasıyla kabus gibi bir hayatta kalma mücadelesi başlar.

Yönetmen: Claudio Fäh
Oyuncular: Phyllis Logan, James Carroll Jordan, Colm Meaney

Bilet Al

 

 

*Haydi Tut Elimi

Tür: Aile

Dans tutkunu iki genç yetenek İpek ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikâyesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar.

Yönetmen: Tuğçe Soysop
Oyuncular: Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan

Bilet Al

 

 

*Kaptan Benim

Tür: Dram

Io Capitano, Avrupa'ya ulaşmak için Dakar'dan ayrılan iki gencin hikayesini konu ediyor. Seydou ve Moussa, Dakar’dan ayrılıp Avrupa’ya gitmeye karar veren kardeşlerdir. Yolculukları boyunca onlar, çölün tuzakları, Libya'daki gözaltı merkezlerinin dehşeti ve denizin tehlikeleri gibi bir dizi zorlukla karşı karşıya kalır.

Yönetmen: Matteo Garrone
Oyuncular: Seydou Sarr

Bilet Al

 

 

*Rüya Senaryo 

Tür: Korku

Film, bir hayli sıradan bir hayatı olan Paul'un, bir anda tanımadığı yüzlerce insanın rüyalarına girmesi sonrası başından geçenleri anlatıyor.

Yönetmen: Kristoffer Borgli
Oyuncular: Julianne Nicholson, Nicolas Cage, Lily Bird

Bilet Al

 

 

0 Yorum

Yorum Yap