• Samsun
  • Son Güncelleme 16:40
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Başka Sen Yok ki

Tür: Tiyatro

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Sahnesinde Harika Bir Komedi Sizlerle

Karar verilmiş, her şey hazırlanmış ve artık sona gelinmiştir. Dünyayı terk edecek olmanın sevinciyle son sözlerini fısıldayan Bahtiyar, en azından öbür dünyada rahat etme ihtimaline karşın oldukça heyecanlıdır. Nasıl olmasın ki? Bahtiyar idi o! Kader dahi bazen haline üzülür, acıları üst üste yaşatmaktan kaçınırdı. Fakat kim ne yaparsa yapsın daha doğarken alnına kazınan bahtsızlık yakasını asla bırakmazdı. Artık her şeyin sonuna gelmişti işte. Oh be dedi ipi boynuna geçirirken, ölmek gibisi yok. Bahtsızlık konusunda doktora yapmış olan Bahtiyar, ne zaman istediğini elde etmişti ki şimdi etsin?

16 Ocak 2024 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

Dil Yurdu – Kuyunun Dibindeki Taş

Tür: Tiyatro

Dil Yurdu - Kuyunun Dibindeki Taş.
Nazım Hikmet'in Talihsiz Yusuf Şiirinden yola çıkarak hazırlanan, bir "insan olma" ve "yolculuk hikayesi". Bağımsız bir uyarlama, müzikleri, animasyonları, tasarımları ile yeni ve özgün bir eser.

17 Ocak 2024 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

 

İsmail Türküsev  

Tür: Stand-Up

İsmail Türküsev, yeni gösterisinde hayata dair içinde tutamadığı öfkeyi; küçük insanlar, Karadeniz türküleri, köşe yastıkları gibi konular üzerinden seyirciyle paylaşıyor ve kendine bir not olarak "Sakin Ol" diyor. Tek kişilik gösterisi ile 12 Ocak Cuma 20.30’da Samsun COOL Sahne'de!

12 Ocak 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Ali Congun  

Tür: Stand-Up

Ali Congun daha çok “şehir eliti” olma hayalleri ile okuduğu Üniversitenin idealleri arasında geçen gerçekliklere değindiği tek kişilik gösterisi ile 19 Ocak Cuma 20.30’da Samsun COOL Sahne'de!

19 Ocak 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Çalıkuşu

Tür: Bale

Feride küçük yaşta annesini kaybedince babası onu İstanbul'daki Besime Teyzesine emanet eder. Notre Dame de Sion Fransız Lisesi'nde yatılı olarak okuyan Feride'ye ağaçlara tırmanıp kuş gibi daldan dala atladığı için 'Çalıkuşu' adı takılır.

Okula başladıktan bir süre sonra babasını da kaybeden Feride, yaz tatillerini teyzesinin köşkünde geçirir. Teyzesinin oğlu Kâmuran ve teyzesinin kızı Müjgân'la geçirdiği yaz ayları Feride için neşe ve mutluluk kaynağıdır. Feride köşkteki bir akşam, Kâmuran'ın Neriman adındaki bir kadınla yakınlaşmasına şahit olur. Olayı kimseye anlatmasın diye Feride okuldayken ona hediyeler gönderen Kâmuran, onu sık sık ziyaret de eder. Zamanla ikili arasında bir aşk başlar ve nişanlanırlar. Kâmuran'ın eğitim için İsviçre'ye gitmesiyle âşıklar birkaç yıl ayrı kalsalar da artık düğün zamanı yaklaşmıştır. Ancak düğüne kısa bir süre kala köşke gelen bir kadın Feride'ye, Kâmuran'ın İsviçre'deyken Münevver adındaki hasta bir genç kadına evlenme sözü verdiğini anlatır. Kâmuran'ın Münevver'e yazdığı mektupları da Feride'ye verir. Büyük bir hayal kırıklığı ile sarsılan Feride köşkü terk eder ve öğretmen olarak Anadolu'ya gitmeye karar verir.

Feride Bursa'nın Zeyniler Köyü'ne doğru yola çıkarken artık onu kaybeden Kâmuran ise Münevver ile yeniden görüşmeye başlar.

13 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Keloğlan ve Uzaylılar  

Tür: Çocuk Oyunu

Keloğlan kermeste annesinin yaptığı leziz pastaları satarken Cafer ve adamları tarafından dolandırılır. Cesur Keloğlan, parlak zekasıyla tam kaybettiği hakkını geri almışken, uzaylılar ile karşılaşır. Uzaylılar, evrenin daha yaşanılır bir yer olması için köprüler kurmaktadır. Keloğlan, bilmece çözmedeki hünerini de kullanarak uzaylılardan hediye kazanır. Bu hediye sayesinde Cafer ve adamlarını yola getirir. Kötülük yapanlar pişman olmuş; evrenin dostlarının güçleri buluşmuştur.

12 Ocak 2024 Cumartesi – 10:30

Bilet Al

 

 

Azerbaycan Türküleri

Tür: Konser

Akşam Mahnısı

Besteci: Tofiq Quliyev - Solist: Metin Bayram

Sene de Galmaz

Besteci: Tofiq Quliyev - Solist: Metin Bayram

Aygız

Besteci: Cihangir Cihangirov - Solist: Esra Arslantürk

Ve daha fazlası…

17 Ocak 2024 Perşembe – 20:00

Bilet Al

 

 

Dedektif Muhsin 2

Tür: Tiyatro

Luna Dans Tiyatrosu’nun hazırladığı “Dedektif Muhsin 2” 12 ve 19 Ocak 2024 tarihlerinde seyircisiyle buluşuyor. Eski bir polis olan Muhsin Bulur’un dedektifliğe başlayıp aldığı vakaları polis teşkilatı ile yardımlaşarak çözmeye çalışması ve bunun üzerine olayları eline yüzüne bulaştırması üzerine yazılan bir müzikal komedidir.

12 Ocak 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Aşkın Anatomisi  

Tür: Tiyatro

Hayal Atölyesi Tiyatrosu’ndan evliliğin mizahi analizi! Eğlenceli ve düşündürücü bir tiyatro deneyimi 13 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’de SBB Sanat Merkezi’nde!

”Bir kadın ve bir erkek yani iki dirhem bir çekirdek.” diyerek başladığımız oyunumuzda aile olmanın evrelerini ele almaktayız. Sunucularımız Adem ile Havva’nın eşdeğer olduğundan bahsederken Adem ile Havva ise bu değerlerin eşitsizliğini vurgulayacaklar. İlk buluşma ile başlayıp sevgili olma, evlilik töreni ve çocuk sahibi olana kadar neler yaşanılabileceğini eleştirel ve komik bir üslupla seyirci ile buluşturacaklar. İnteraktif bir oyun olması seyirciye aktif bir rol yükleyecek ve böylelikle kadın-erkek birliğine seyirci anlam yükleyecektir.

8 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için önerilir.

13 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Sırça Kümes  

Tür: Tiyatro

Sırça Kümes, unutulmaz bir Tennessee Williams başyapıtı!

Çağdaş Amerikan tiyatrosunun usta yazarı Tennessee Williams’ın derinlikli eseri “Sırça Kümes” ile seyircilerle buluşuyor. İşte bu büyülü atmosferde sizi bekleyen detaylar:

Amerika’da büyük buhran dönemi… Hayatın acımasızlığı, yokluğun dayanılmaz ağırlığıyla hissediliyor. Küçük, boğucu bir dünya içinde sıkışmış bir anne ve iki çocuğunun hayatta kalma mücadelesi… Çaresizliğin ateşi altında ezilen ruhlar, camdan daha narin, sırçadan daha kırılgan. Uyumsuz, umutsuz, içe dönük, öfkeli, kibirli, bencil, mutsuz bir aile portresi… Sistemle boşuna mücadele ederken, ona dahil olma arzusu içindeki kaybolmuşlar… Williams’ın benzersiz bakış açısıyla işlenmiş, çağdaş Amerikan tiyatrosunun bir başyapıtı.

16 Ocak 2024 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

 

Sinemalar…

 

 

Atatürk 1881-1919 (2.Film)

Tür: Dram

Mustafa Kemal, 1915 yılında Gelibolu cephesinde büyük bir sınav vermiştir. Ancak onun önünde başka savaşlar da vardır. Doğu Cephesi’nde Ruslara, Suriye cephesinde ise İngilizlere karşı büyük bir mücadele verecek olan Mustafa Kemal sonunda 1. Dünya Savaşı’nda Savaşı’nı kaybetmeyen tek Osmanlı Subayı olarak tarihe geçecektir. Ancak cephelerde verdiği bu büyük başarıların ardından İstanbul'a dödüğünde Mustafa Kemal'i kötü bir sürpriz bekler.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular: Sarp Akkaya, Songül Öden, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Atan Kazanır

Tür: Dram

Taika Waititi imzalı Next Goal Wins, tarihinde 31-0 gibi bir yenilgi bulunan Amerikan Samoası futbol milli takımı ve bu takıma çekidüzen vermesi için göreve getirilen antrenörün hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Taika Waititi
Oyuncular: Michael Fassbender , Elisabeth Moss, Will Arnett

Bilet Al

 

 

Başkan  

Tür: Komedi

Film, seçimlerde mevcut belediye başkanını değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını mizahi bir dille ele alıyor.

Yönetmen: Ulaş Bahadır
Oyuncular: Necip Memili, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin

Bilet Al

 

 

Filme Gel  

Tür: Komedi

Setlerde figüranlık yapan Çetin’in en büyük hayali başrole yükselmektir. Yıllarca yurtdışında yaşayan ve orada aslında korsan CD satan Necmi, memleketine döndüğünde yönetmen olduğu yalanını söylemiştir. Muzo ise ne iş bulsa yapan ama hiçbirinde dikiş tutturamayan bir adamdır. Üç arkadaş, senaryosunu Necmi’nin yazdığı filmi çekmeye karar verir. Film bir yol hikâyesini anlatmaktadır. Çetin, çekimlerde kullanmak üzere eniştesinin eski minibüsünü tamir ettirir. Yola çıkacakları sırada ailesi tarafından yaşlı bir adamla zorla evlendirilmek istenen Seda, düğünü terk ederek gizlice minibüse saklanır.

Yönetmen: İhsan Taş
Oyuncular: Tolga Güleç, Fırat Doğruloğlu, Erkan Petekkaya

Bilet Al

 

 

Küçük Deniz Kızı

Tür: Animasyon

Film, insan olabilmek için bir deniz cadısıyla anlaşma yapan bir deniz kızının hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Michael Johnson

Bilet Al

 

 

 

Demon: Azab-ül Kem  

Tür: Korku

Satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaş, satanizm konulu büyük bir proje hazırlığına girişler. Projeyi hayata geçirmek içinse bir zamanlar Süryanilerin yaşadığı ‘Karalar’ isimli kasabaya giderler. Gittikleri kasabada araştırma yaparken eskiden büyücülük yapan Süryani bir büyücünün evini keşfederler. Art arda paranormal olaylar ile karşılaşacak olan dört arkadaş, konakladıkları evden kurtulmaya çalışırken, sarf ettikleri çaba bu sefer de onları satanist bir ayinin içerisine sürükler.

Yönetmen: Mustafa Miraç Kaya
Oyuncular: Gizem Tan, Tümay Genç, İlkşans Tan

Bilet Al

 

 

Kör Noktada  

Tür: Dram

Almanya’dan gelip Türkiye’nin kuzeydoğusunda ücra bir köyde çekim yapan bir film ekibi, yaşlı bir Kürt kadınla röportaj yapar. Kadın, yıllar önce kaybettiği oğlunun anısını canlı tutabilmek için kadim bir ritüel yürütmektedir. Alman ekibe Kürtçe çeviride yardımcı olan genç kadın, yedi yaşındaki Melek’in de bakıcısıdır. Melek’in babası Zafer, asıl amacı belirsiz, karanlık bir örgüte mensuptur. Gizemli bir varlık Melek’e musallat olduğunda Zafer örgüte sadakatiyle ailesinin esenliği arasında kalakalır. Tüm bu kişilerin bir araya gelişlerinin sonucu yıkıcı olacaktır.

Yönetmen: Ayşe Polat
Oyuncular: Katja Bürkle, Çağla Yurga, Ahmet Varlı

Bilet Al

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör  

Tür: Animasyon

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Mutluyuz

Tür: Komedi

Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Yönetmen: İbrahim Büyükak
Oyuncular: Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Büyükak, Anıl İlter

Bilet Al

 

 

Aquaman ve Kayıp Krallık  

Tür: Macera

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Jason Momoa

Bilet Al

 

 

Wonka  

Tür: Macera

Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alan film, mucit ve çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanıyor.

Yönetmen: Paul King
Oyuncular: Olivia Colman, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet

Bilet Al

 

 

Nefes – Yer Eksi İki  

Tür: Dram

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen Nefes Yer Eksi İki, farklı dönemlerde yaşanmış birçok gerçek hikayeyi bir araya getiriyor ve üç farklı karakterin kesişen öykülerini anlatıyor.

Yönetmen: Ozan Uzunoğlu
Oyuncular: Şahin Kendirci, Murat Yıldırım, İlker Aksum

Bilet Al

 

 

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Tür: Dram

Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Yönetmen: Ali Ayyıldız
Oyuncular: Tuvana Türkay, Burak Sevinç, Hande Soral

Bilet Al

 

 

Ölümlü Dünya 2  

Tür: Komedi

Ölümlü Dünya 2'de, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır. Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.

Yönetmen: Ali Atay
Oyuncular: Doğu Demirkol, Ahmet Mümtaz Taylan, Giray Altınok, Alper Kul, Feyyaz Yiğit

Bilet Al

 

 

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı

Tür: Animasyon

Nasreddin Hoca ve çocuklar, şehirlerine gelen bir dinozor araştırma ekibinin keşiflerini öğrenir. Ekip üyesi Selim, kötü niyetli kişilerden kaçarken yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Cemil ve çocuklar, kalan dinozor yumurtasını bulurlar ve içinden çıkan bebek T-Rex ile kalmışlardır. Onu korumak ve Selim'i kurtarmak zorundadırlar. Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, Selim'i bulmak ve T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.

Yönetmen: Naser Maratibavil

Bilet Al

 

 

*Arıcı: Ölüm Kovanı  

Tür: Gerilim

Eski bir ajan olan Adam Clay, değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar verir. Dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenen Clay, bu işin kökünü kazımadan asla durmayacaktır. Fakat dolandırıcıların bilmediği şey, Adam Clay’in eski bir “Beekeeper” ajanı olduğu ve amacına ulaşana kadar kimsenin onu durduramayacağıdır.

Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Josh Hutcherson, Jason Statham, Jeremy Irons

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Kolpaçino 4 4’lük

Tür: Komedi

Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder. Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

Yönetmen: Kamil Çetin
Oyuncular: Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*3310’dan Tüm Birimlere  

Tür: Dram

Diyarbakır’a atanan emniyet müdürü bir süre halkın içinde gizlenip şehri tanımaya başlar. Her geçen gün halkı daha çok sevip, halkın da gücünü arkasına alır. Ama bu durum bazılarının işine gelmediği için bütün okların müdüre yöneltmesine sebep olur ve bir anda kendini büyük bir savaşın içinde bulur.

Yönetmen: Mazlum Yiğit
Oyuncular: Ayhan Taş, Hakan Meriçliler, Hülya Diken

Bilet Al

 

 

*3391 Kilometre

Tür: Aşk

Beyza Alkoç'un aynı isimli kitabından uyarlanan film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyor. İzmir, 18 yaşında; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

Yönetmen: Deniz Enyüksek
Oyuncular: Ahmet Haktan Zavlak, Derya Pınar Ak, Cavit Çetin Güner

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Narsistle Aşk  

Tür: Dram

Blanche, Grégoire ile tanıştığında ideal eşini bulduğunu düşünür. Tutkuyla birbirlerine bağlanırlar, aynı eve çıkar, birlikte Blanche’ın ailesinden uzağa taşınırlar; artık yeni bir hayata başlamışlardır. Ama zaman geçtikçe Blanche kendini bu son derece sahiplenici ve tehlikeli adamın pençelerinde bulur. Grégoire’ın görünüşteki sakinliğinin altında hasta ruhlu, karanlık, her şeyi kontrol ettiğini düşünen bir canavar yatmaktadır.

Yönetmen: Valérie Donzelli
Oyuncular: Dominique Reymond, Virginie Efira, Melvil Poupaud

Bilet Al

 

 

*Tay 2: Ebabil Takımı

Tür: Animasyon

Film, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eden Tay'ın Kudüs'ten Mekke'ye uzanan hikâyesini konu ediniyor.

Yönetmen: Nurullah Yenihan

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Yaşam Koçu

Tür: Komedi

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi Yaşam Koç’larının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç’una giderken yakın arkadaşı Cafer’i de alır. Helin’in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin “sevgili misiniz?” sorusuna “Yaşam Koçu’yum” cevabını verir ve Helin’in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye’nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

Yönetmen: Burak Kuka
Oyuncular: Bülent Çolak, Doğu Demirkol, Yağmur Tanrısevsin

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Afacanlar Kampta  

Tür: Komedi

Babasının çalıştığı AVM’yi hırsızlardan kurtarmış olan Emirhan büyümüş, o günlerde tattığı dostluk ve macera ruhunun yerini büyümenin getirdiği hayat rutini ve sorumluluklar almıştır. Dedesi Saffet’in şehir dışında işlettiği çocuk kampında çalışmak için geldiği o yaz, hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Kampın daha ilk gününde tanıştığı, orada yaz tatilini geçirmeye gelmiş 25 çocuk arasında öne çıkan Arda, Esila ve Ömer, Emirhan’a kendi maceracı hallerini hatırlatır. Kampın bulunduğu beldenin muhtarı Nuri, kamp çocuklarına yemek servisi yaparken, muhtarın kızı Sedef ise kısa sürede çocuklarla kaynaşmayı başarır. Bir gün beldeye camping için gelen Amerikalı belgesel ekibinin ilgisini kampın içindeki botanik alanı çeker. Yönetici Saffet dede şaibeli bir şekilde ayağını kırıp hastaneye düşünce kampın tüm sorumluluğu Emirhan ve kamp çocuklarına kalır. Kısa sürede belgeselcilerin özel bir bitki olan Zinya çiçeğini çalmaya gelen ajanlar olduğu anlaşılacak ve iki taraf arasında bir macera başlayacaktır.

Yönetmen: Enes Ateş
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Talha Tosun, Bülent Polat

Bilet Al

 

 

*Kardeş Takımı

Tür: Komedi

Sıradan bir okul sabahına uyandığını zanneden 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz; anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenirler. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir Kardeş Takımı’na dönüşeceklerdir.

Yönetmen: Mustafa Kotan
Oyuncular: Çağan Efe Ak, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı

Bilet Al

 

 

*Lohusa

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

 

 

*Ördeklerin Göçü

Tür: Animasyon

Yeşilbaş ailesi biraz tekdüzedir. Baba Mack, ailesini güvende tutmak için New England göleti üzerinde sonsuza dek kanat çırpmaktan memnundur. Anne Page, bir şeyleri değiştirmek ve özellikle genç oğulları Dax ile yavru kızları Gwen’e tüm dünyayı göstermek ister. Göçmen bir ördek ailesinin uzak diyarların heyecanlı hikayeleriyle göletlerine inmesinden sonra Pam, Mack’i New York üzerinden tropikal Jamaika’ya gidecekleri bir aile yolculuğuna çıkmaya ikna eder. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru yol alırken sağlam planları kısa sürede ters gider. Deneyimleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Yönetmen: Benjamin Renner

Bilet Al

 

0 Yorum

Yorum Yap