SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:24
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

 

Keloğlan ile Uzaylılar

Tür: Çocuk Oyunu

Keloğlan kermeste annesinin yaptığı leziz pastaları satarken Cafer ve adamları tarafından dolandırılır. Cesur Keloğlan, parlak zekasıyla tam kaybettiği hakkını geri almışken, uzaylılar ile karşılaşır. Uzaylılar, evrenin daha yaşanılır bir yer olması için köprüler kurmaktadır. Keloğlan, bilmece çözmedeki hünerini de kullanarak uzaylılardan hediye kazanır. Bu hediye sayesinde Cafer ve adamlarını yola getirir. Kötülük yapanlar pişman olmuş; evrenin dostlarının güçleri buluşmuştur.

5 Ocak 2024 Cuma – 10:30

Bilet Al

 

 

Madama Butterfly  

Tür: Opera

Japon geyşa Butterfly, Japonya'ya gelen Amerikan subayı Pinterkon ile evlenir. Kocasını mutlu edebilmek için dinini değiştiren Butterfly'ın ailesi ve çevresi bunu öğrendiklerinde Butterfly´ı reddederler.

Pinkerton evliliklerinden bir süre sonra Japonya'dan ayrılınca, Madama Butterfly sadık yardımcısı Suzuki ile birlikte üç yıl boyunca Pinkerton'un dönüşünü bekler.

Pinkerton'un gemisinin üç yıl sonra Nagasaki Limanı'na girişi Sharpless ve diğerlerinin tüm uyarılarına rağmen Pinkerton´u beklemekten vazgeçmeyen Madama Butterfly için her şeyi değiştirecektir.

6 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Müzik Dinletisi  

Tür: Konser

Etkinlik Yaş Sınırı: 8+
Etkinlik Süresi: 90 dk.

SEZEN AKSU ŞARKILARI
Klarnet: Bayram Karagül
Kanun: Hamza Yarar
Klayve: Mesut Ayran
Ritim: Afkan Düzgider

7 Ocak 2024 Pazar – 20:00

Bilet Al

 

 

Hisseli Harikalar Kumpanyası  

Tür: Opera Bale

Anadolu'da turne yapan bir çadır tiyatrosunun assolisti başka bir gazinoya transfer olur. Kumpanyanın assolist arayışı ve bir köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.

8 / 9 Ocak 2024 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Dedektif Muhsin 2

Tür: Komedi

Dedektif Muhsin 2 oyunu eski bir polis olan Muhsin Bulur'un dedektifliğe başlayıp aldığı vakaları polis teşkilatı ile yardımlaşarak çözmeye çalışması üzerine yazılan bir kabare tiyatrosudur. Birinci oyundan bağımsız olarak hazırlanan Dedektif Muhsin 2 oyunu, eşinden sürekli olarak şiddet gören bir kadının, eşini takip etmesi için dedektif tutmasıyla başlar. Olayı ele alan Dedektif Muhsin'in her şeyi eline yüzüne bulaştırması ile olaylar iyice karışıyor.

12 Ocak 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Melisa Sarıusta

Tür: Konser

Melisa Sarusta ile unutulmaz bir müzik ziyafeti!

Eğlenceli ve duygusal anlatımıyla bilinen Melisa Sarusta, kendine has yorumuyla müzikseverlerle buluşuyor. Siz de bu özel müzik deneyimini kaçırmayın! 5 Ocak Cuma günü saat 20.30’da COOL Sahne’de sizi bekliyor.

5 Ocak 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Yeni Yıl Özel Konseri  

Tür: Konser

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, müzikseverleri büyüleyici bir deneyime davet ediyor!

Yılbaşı özel konseri, 5 Ocak 2024 Cuma günü saat 19:30’da gerçekleşecek. Şef Özge Altıntaş Özcan yönetimindeki koronun muhteşem performansıyla tanışmak ve unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşamak için bu özel konseri kaçırmayın.

Sanatın ve melodinin buluştuğu bu etkinlik, dinleyicilere unutulmaz bir gece vadederken, koro üyelerinin eşsiz performanslarıyla yeni yılın coşkusunu paylaşacak. Konser, sanatseverlerin duygusal ve estetik bir yolculuğa çıkmasına olanak tanıyacak.

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun büyüleyici sesi ve repertuarındaki özel seçkilerle dolu bu etkinliği kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

5 Ocak 2024 Cuma – 19:30

Bilet Al

 

 

 

Sinemalar…

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Tür: Animasyon

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Mutluyuz  

Tür: Komedi

Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Yönetmen: İbrahim Büyükak
Oyuncular: Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Büyükak, Anıl İlter

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

 

İçimdeki Şeytan  

Tür: Korku, Dram

Okula adapte olmak ve uyum sağlamak için ailesini ve kültürünü yok sayan Sam, eski yakın arkadaşına mitolojik kötü bir ruhun musallat olmasıyla, kötü ruhu yenmek için kökleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen: Bishal Dutta
Oyuncular: Neeru Bajwa, Megan Suri, Mohana Krishnan

Bilet Al

 

 

 

Karanlık Ruhlar

Tür: Korku

Julie hamileliğinin son zamanlarında bebeğinin ve kendisinin sağlığının riskli bir döneme girdiğini öğrenir. Doktorların doğuma kadar zorunlu yatak istirahati vermesi üzerine, eşiyle birlikte sakin bir bölgede yeni bir eve taşınırlar. Ancak Julie, yeni evde tüyler ürpertici olaylar yaşamaya başlar. Zihinsel ve psikolojik durumu her geçen gün daha da kötüye giden Julie’nin evde farklı varlıklarla yaşadığı olaylar korkunç bir hal alır.

Yönetmen: Lori Evans Taylor
Oyuncular: Guy Burnet, Melissa Barrera, Edie Inksetter

Bilet Al

 

 

Bir Skandalın Peşinde 

Tür: Dram

Popüler televizyon oyuncusu Elizabeth bir zamanlar skandal olmuş bir aşk hikayesini konu alan yeni filmdeki rolünü araştırmak üzere Savannah, Georgia'ya gider. Gracie ile ondan çok daha genç olan Joe arasındaki bu aşk ilişkisi zamanında dedikodu gazetelerinin baş sayfalarında yer almıştır. Elizabeth, 23 yıldır evli olan bu çiftle yakınlaşmaya başladıkça, ilişkilerinin üzerindeki baskı da öngörülemez bir şekilde artmaya başlar.

Yönetmen: Todd Haynes
Oyuncular: Natalie Portman, Julianne Moore, Cory Michael Smith

Bilet Al

 

 

Dogman  

Tür: Gerilim

Babası tarafından şiddet gören Douglas evden kovularak köpeklere yem olarak atılır. Fakat beklenenin aksine köpekler Douglas’a saldırmak yerine onu korurlar ve en yakın dostu haline gelirler. Seneler geçtikçe köpeklerle olan bağını kuvvetlendiren ve onları adeta kendi ordusu haline getiren Douglas, bu özel yeteneğini kullanarak hayatta kalmaktan daha fazlasını yapar, sisteme karşı gelip oyunun kurallarını baştan yazar.

Yönetmen: Luc Besson
Oyuncular: Caleb Landry Jones, Christopher Denham, Marisa Berenson

Bilet Al

 

 

Kimetsu – On Stage Entertainment District Arc

Tür: Gösteri

Eğlence Bölgesindeki şiddetli savaşın üstesinden geldikten sonra Tanjiro, Nezuko, Zenitsu, Inosuke ve Uzui bir araya gelerek yaşananları değerlendirir ve bir rapor hazırlar. Kelebek Konağı'nda Uzui ile karşılaşmalarından Eğlence Bölgesi'ne sızmalarına ve Üst Kademe İblislere karşı verdikleri ölümüne savaşa kadar, bu birçok engelin üstesinden geldikten sonra düşüncelerini tartışırlar...

Yönetmen: Kenichi Suemitsu
Oyuncular: Karen Takahashi, Shogo Sakamoto, Keisuke Ueda

Bilet Al

 

 

Aquaman ve Kayıp Krallık  

Tür: Macera

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Jason Momoa

Bilet Al

 

 

Ferrari

Tür: Dram

Yarış günleri geride kalan Enzo Ferrari’nin, eşi Laura’yla birlikte 10 yıl önce sıfırdan inşa ettiği şirket iflasla burun burunadır. Kaybettikleri oğlunun yasıyla sarsılan fırtınalı evliliğinin yanı sıra yasak ilişkisinden doğan oğluna da soyadını verebilmek için mücadele eder. Hem iş hem aile hayatı çalkantılarla dolu olan Ferrari, tüm umutlarını İtalya’nın ikonik yarışı Mille Miglia’ya bağlar.

Yönetmen: Michael Mann
Oyuncular: Adam Driver, Shailene Woodley, Penélope Cruz

Bilet Al

 

 

Orman Çetesi: Dünya Turu  

Tür: Animasyon

Tüm orman gizemli bir düşman tarafından suyla temas eder etmez patlayan pembe bir maddeyle kaplandığında kimden yardım isteriz? Tabii ki Orman Çetesi’nden! Bol yağmurlu mevsimin gelmesine bir aydan az bir süre kalmıştır ve zamana karşı yarış başlamıştır. Kahramanlarımız bu esrarengiz maddeye bir çare bulabilmek için çok sevdikleri ormanlarından uzaklara, Kuzey Kutbu’ndan Uzak Doğu’ya kadar yolculuk etmeli; dağları, okyanusları ve çölleri aşmak zorundadır.

Yönetmen: Laurent Bru, Yannick Moulin, Benoît Somville

Bilet Al

 

 

Sağ Salim 3: Ölü Ya Da Diri  

Tür: Komedi

Salim başına gelenlerden kaçmak için münzevi gibi, yollardan ve insanlardan uzak yaylada kendine bir dünya yaratmıştır. Salim birlikte yaşadığı hayvanları ve doğa ile huzurla yaşarken muhtar, Salim’in kendisine yalnızlığından bahsettiği mektup ve bir de sürpriz ile Salim’in yanına gelir. Muhtarın sürprizi ise Salim’e hayat arkadaşı olacak kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmektir. Kendi aralarında düğün dernek yapılır. Düğünün akabinde muhtar kaza sonucu hayatını kaybeder ve defin işlemleri için muhtarın memleketine yolculuğa çıkan Salim ve Salime’nin başına trajikomik olaylar gelir.

Yönetmen: Ersoy Güler
Oyuncular: Hüseyin Avni Danyal, Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner

Bilet Al

 

 

Wonka  

Tür: Macera

Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alan film, mucit ve çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanıyor.

Yönetmen: Paul King
Oyuncular: Olivia Colman, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet

Bilet Al

 

 

Nefes – Yer Eksi İki  

Tür: Dram

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen Nefes Yer Eksi İki, farklı dönemlerde yaşanmış birçok gerçek hikayeyi bir araya getiriyor ve üç farklı karakterin kesişen öykülerini anlatıyor.

Yönetmen: Ozan Uzunoğlu
Oyuncular: Şahin Kendirci, Murat Yıldırım, İlker Aksum

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı  

Tür: Dram

Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Yönetmen: Ali Ayyıldız
Oyuncular: Tuvana Türkay, Burak Sevinç, Hande Soral

Bilet Al

 

 

Ölümlü Dünya 2  

Tür: Komedi

Ölümlü Dünya 2'de, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır. Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.

Yönetmen: Ali Atay
Oyuncular: Doğu Demirkol, Ahmet Mümtaz Taylan, Giray Altınok, Alper Kul, Feyyaz Yiğit

Bilet Al

 

 

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı  

Tür: Animasyon

Nasreddin Hoca ve çocuklar, şehirlerine gelen bir dinozor araştırma ekibinin keşiflerini öğrenir. Ekip üyesi Selim, kötü niyetli kişilerden kaçarken yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Cemil ve çocuklar, kalan dinozor yumurtasını bulurlar ve içinden çıkan bebek T-Rex ile kalmışlardır. Onu korumak ve Selim'i kurtarmak zorundadırlar. Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, Selim'i bulmak ve T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.

Yönetmen: Naser Maratibavil

Bilet Al

 

 

*Atatürk 1881-1919 (2.Film)  

Tür: Dram

Mustafa Kemal, 1915 yılında Gelibolu cephesinde büyük bir sınav vermiştir. Ancak onun önünde başka savaşlar da vardır. Doğu Cephesi’nde Ruslara, Suriye cephesinde ise İngilizlere karşı büyük bir mücadele verecek olan Mustafa Kemal sonunda 1. Dünya Savaşı’nda Savaşı’nı kaybetmeyen tek Osmanlı Subayı olarak tarihe geçecektir. Ancak cephelerde verdiği bu büyük başarıların ardından İstanbul'a döndüğünde Mustafa Kemal'i kötü bir sürpriz bekler.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular: Sarp Akkaya, Songül Öden, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Atan Kazanır

Tür: Komedi

Taika Waititi imzalı Next Goal Wins, tarihinde 31-0 gibi bir yenilgi bulunan Amerikan Samoası futbol milli takımı ve bu takıma çekidüzen vermesi için göreve getirilen antrenörün hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Taika Waititi
Oyuncular: Michael Fassbender , Elisabeth Moss, Will Arnett

Bilet Al

 

 

*Başkan  

Tür: Komedi

Film, seçimlerde mevcut belediye başkanını değiştirmek isteyen kasaba halkının yaşadıklarını mizahi bir dille ele alıyor.

Yönetmen: Ulaş Bahadır
Oyuncular: Necip Memili, Diren Polatoğulları, Büşra Pekin

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Demon: Azab-ül Kem

Tür: Korku

Satanizme merak salan içerik üreticisi dört arkadaş, satanizm konulu büyük bir proje hazırlığına girişler. Projeyi hayata geçirmek içinse bir zamanlar Süryanilerin yaşadığı ‘Karalar’ isimli kasabaya giderler. Gittikleri kasabada araştırma yaparken eskiden büyücülük yapan Süryani bir büyücünün evini keşfederler. Art arda paranormal olaylar ile karşılaşacak olan dört arkadaş, konakladıkları evden kurtulmaya çalışırken, sarf ettikleri çaba bu sefer de onları satanist bir ayinin içerisine sürükler.

Yönetmen: Mustafa Miraç Kaya
Oyuncular: Gizem Tan, Tümay Genç, İlkşans Tan

Bilet Al

 

 

*Filme Gel

Tür: Komedi

Setlerde figüranlık yapan Çetin’in en büyük hayali başrole yükselmektir. Yıllarca yurtdışında yaşayan ve orada aslında korsan CD satan Necmi, memleketine döndüğünde yönetmen olduğu yalanını söylemiştir. Muzo ise ne iş bulsa yapan ama hiçbirinde dikiş tutturamayan bir adamdır. Üç arkadaş, senaryosunu Necmi’nin yazdığı filmi çekmeye karar verir. Film bir yol hikâyesini anlatmaktadır. Çetin, çekimlerde kullanmak üzere eniştesinin eski minibüsünü tamir ettirir. Yola çıkacakları sırada ailesi tarafından yaşlı bir adamla zorla evlendirilmek istenen Seda, düğünü terk ederek gizlice minibüse saklanır.

Yönetmen: İhsan Taş
Oyuncular: Tolga Güleç, Fırat Doğruloğlu, Erkan Petekkaya

Bilet Al

 

 

*Küçük Deniz Kızı

Tür: Animasyon

Film, insan olabilmek için bir deniz cadısıyla anlaşma yapan bir denizkızının hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Michael Johnson

Bilet Al

 

 

*Kör Noktada

Tür: Dram

Almanya’dan gelip Türkiye’nin kuzeydoğusunda ücra bir köyde çekim yapan bir film ekibi, yaşlı bir Kürt kadınla röportaj yapar. Kadın, yıllar önce kaybettiği oğlunun anısını canlı tutabilmek için kadim bir ritüel yürütmektedir. Alman ekibe Kürtçe çeviride yardımcı olan genç kadın, yedi yaşındaki Melek’in de bakıcısıdır. Melek’in babası Zafer, asıl amacı belirsiz, karanlık bir örgüte mensuptur. Gizemli bir varlık Melek’e musallat olduğunda Zafer örgüte sadakatiyle ailesinin esenliği arasında kalakalır. Tüm bu kişilerin bir araya gelişlerinin sonucu yıkıcı olacaktır.

Yönetmen: Ayşe Polat
Oyuncular: Katja Bürkle, Çağla Yurga, Ahmet Varlı

Bilet Al

 

 

*3310’dan Tüm Birimlere

Tür: Dram

Diyarbakır’a atanan emniyet müdürü bir süre halkın içinde gizlenip şehri tanımaya başlar. Her geçen gün halkı daha çok sevip, halkın da gücünü arkasına alır. Ama bu durum bazılarının işine gelmediği için bütün okların müdüre yöneltmesine sebep olur ve bir anda kendini büyük bir savaşın içinde bulur.

Yönetmen: Mazlum Yiğit
Oyuncular: Ayhan Taş, Hakan Meriçliler, Hülya Diken

Bilet Al

 

 

*Arıcı: Ölüm Kovanı

Tür: Gerilim

Eski bir ajan olan Adam Clay, değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar verir. Dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenen Clay, bu işin kökünü kazımadan asla durmayacaktır. Fakat dolandırıcıların bilmediği şey, Adam Clay’in eski bir “Beekeeper” ajanı olduğu ve amacına ulaşana kadar kimsenin onu durduramayacağıdır.

Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Josh Hutcherson, Jason Statham, Jeremy Irons

Bilet Al

 

 

*Kolpaçino 4 4’lük 

Tür: Komedi

Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize ede . Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

Yönetmen: Kamil Çetin
Oyuncular: Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer

Bilet Al

 

 

*Tay 2: Ebabil Takımı

Tür: Animasyon

Film, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmayı hayal eden Tay'ın Kudüs'ten Mekke'ye uzanan hikâyesini konu ediniyor.

Yönetmen: Nurullah Yenihan

Bilet Al

 

 

*Yaşam Koçu

Tür: Komedi

Kariyerindeki büyük hedefleri gerçekleştirmek için çareyi Yaşam Koç’larının enerji ve frekansını düzenlemesinde arayan Helin, sonsuz bir inançla her gün yeni bir Yaşam Koç’una giderken yakın arkadaşı Cafer’i de alır. Helin’in bu durumuyla dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı magazincilerin “sevgili misiniz?” sorusuna “Yaşam Koçu’yum” cevabını verir ve Helin’in de kariyerindeki büyük değişim ile Türkiye’nin en popüler yaşam koçu haline gelir.

Yönetmen: Burak Kuka
Oyuncular: Bülent Çolak, Doğu Demirkol, Yağmur Tanrısevsin

Bilet Al

 

 

0 Yorum

Yorum Yap