SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 11:10
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Bernarda

Tür: Tiyatro

"Bernarda", Federico Garcia Lorca'nın ünlü eseri "Bernarda Alba'nın Evi" adlı oyundan yola çıkılarak Pelin Temur tarafından yeniden yazılmış tek kişilik yeni bir tiyatro metnidir.
Bernarda, ev içinde yas ilan ederek kurduğu otorite ile bildiğimiz tüm baskıcı rejimlerin küçükbir modelini oluşturur.
"Otorite"nin kadın kimliğine uyguladığı cinsiyetçi baskıyı, sahnede 5ayrı kadını canlandıran Özge Arslan'ın çarpıcı performansı ile görüyoruz.
Oyun, canlı söylenen Fandangos ve Flamenko örnekleri ile seyircinin beğenisine sunuluyor.
Proje Ekibi
Oyuncular: Özge Arslan
Yönetmen: Can Ali Çalışandemir

16 Aralık 2023 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Seksendört  

Tür: Müzik

Seksendört, 16 Aralık akşamı sizlerle…

16 Aralık 2023 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Bülent Ortaçgil  

Tür: Müzik

Türk müziğinin önemli sesi Bülent Ortaçgil 9 Aralık akşamı Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Sahnesinde…

18 Aralık 2023 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Bir Kaos Ya Da Sükut

Tür: Tiyatro

Yaş sınırı bulunmamaktadır.
Süre: 55 Dakika / Tek Perde

Sevgili seyircilerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bugün sizin karşınıza çok da alışık olmadığınız bir tarzda çıkıyoruz. Bugüne kadar izlediğiniz tarzlardan biraz farklı. Size yine bir hikaye anlatacağız. Bu zaten tiyatronun olmazsa olmazı. Ama sadece anlatacağız. Hikayemiz Osmanlı Dönemi’nin İstanbul’unda geçmektedir. Yeni açılan bir bankanın bir grup çılgın tarafında soyulma girişimini izleyeceksiniz. Acaba sadece girişim mi? Neyse lafı fazla uzatmadan hikayemize başlayalım. Buyurun.

15 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

 

Dedektif Muhsin 2  

Süre: 75 Dakika
Yaş Sınırı: 13+

Dedektif Muhsin 2 oyunu eski bir polis olan Muhsin Bulur'un dedektifliğe başlayıp aldığı vakaları polis teşkilatı ile yardımlaşarak çözmeye çalışması üzerine yazılan bir kabare tiyatrosudur. Birinci oyundan bağımsız olarak hazırlanan Dedektif Muhsin 2 oyunu, eşinden sürekli olarak şiddet gören bir kadının, eşini takip etmesi için dedektif tutmasıyla başlar. Olayı ele alan Dedektif Muhsin'in her şeyi eline yüzüne bulaştırması ile olaylar iyice karışıyor.

22 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Akın Aslan  

Tür: Stand-Up

Stand-Up sahnelerinden ve Uykusuz Dergisi için yazdığı yazılardan tanıdığınız (veya tanımadığınız) Akın Aslan tek kişilik gösterisi ile 20 Aralık Çarşamba 21.00’de Samsun'da, COOL Sahne'de.

Etkinlik Kuralları

- Etkinliğimizde 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

20 Aralık 2023 Çarşamba – 21:00

Bilet Al

 

 

Türk Besteciler ve Şarkıları

Tür: Konser

Yunus Emre Oratoryosu - Badı sabaya sorsunlar

Ve daha fazlası…

15 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Senfonik Konser  

Tür: Konser

Sergey Rahmaninov - Piyano Konçertosu

No: 2

Nikolay Rimski-Korsakov - Şehrazad Senfonik Süit

Op. 35

16 Aralık 2023 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Kaan Sekban

Tür: Stand-Up

Genç komedyen Kaan Sekban, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Sahnesi’nde seyircisiyle buluşuyor.

“Plaza hayatından cast ajanslarına dünyanın en saçma yolculuğuna hazır mısınız? 10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk şovları bir adım öteye taşıyarak seyirci karşısına çıkıyor ve plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kadar kendine has üslubuyla saçmalıyor.”

20 Aralık 2023 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

Sinemalar…

 

Ölümlü Dünya 2

Tür: Komedi

Ölümlü Dünya 2'de, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır. Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.

Yönetmen: Ali Atay
Oyuncular: Doğu Demirkol, Ahmet Mümtaz Taylan, Giray Altınok, Alper Kul, Feyyaz Yiğit

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Dilek

Tür: Animasyon

Fantastik bir ülke olan Rosas’ta geçen filmde keskin zekalı idealist Asha, dileğini o kadar güçlü bir şekilde diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Yıldız, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’yla çetin bir mücadele içine girer ve toplumu kurtarmak için omuz omuza çalışır. ‘Dilek’, cesur birinin iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini kanıtlar.

Yönetmen: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı  

Tür: Animasyon

Nasreddin Hoca ve çocuklar, şehirlerine gelen bir dinozor araştırma ekibinin keşiflerini öğrenir. Ekip üyesi Selim, kötü niyetli kişilerden kaçarken yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Cemil ve çocuklar, kalan dinozor yumurtasını bulurlar ve içinden çıkan bebek T-Rex ile kalmışlardır. Onu korumak ve Selim'i kurtarmak zorundadırlar. Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, Selim'i bulmak ve T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.

Yönetmen: Naser Maratibavil

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Napolyon  

Tür: Aksiyon

Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor. Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler.

Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier

Bilet Al

 

 

Maşa ile Kocaayı: Sonsuz Eğlence

Tür: Animasyon

Film, Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını anlatıyor. Koca Ayı uzun yıllardan sonra ilk kez konforlu evinden ayrılır ve hayalini kurduğu hedefine ulaşmak için kendisini büyük bir şehrin sosyal yaşamının merkezinde bulur. Şimdi o bir düğün fotoğrafçısı ve Maşa ise onun asistanı! Elveda, ciddi törenler! Sonrası mı? Yeni yıla sayılı günler kala yılda yalnızca bir kez bir araya gelen, Oniki Ay adlı doğanın büyülü koruyucularıyla tanışabilirsiniz. Koca Ayı ve diğer orman sakinleri unutulmaz bir tatile hazırlanırken Maşa, Buzların Lordu küçük Ocak ile tanışır.

Yönetmen: Artem Naumov, Vasiko Bedoshvili

Bilet Al

 

 

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben

Tür: Dram

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Murat Onbul
Oyuncular: Zeynep Kankonde, Engin Hepileri, Cansel Elçin, Turgay Tanülkü, Murat Han

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı  

Tür: Aksiyon

2012 yılından bu yana tüm dünyada büyük yankı uyandıran ve sinema sektörünün en başarılı filmlerinden Açlık Oyunları serisinin son filmi 17 Kasım’da dünyayla aynı anda ülkemizde vizyona girecek. Tüm zamanların en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan "Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı" bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen yerde yıkıntılar arasında yaşayan Panem ulusunun doğuşunu, Capitol'ün sakladığı sırları ve hayatta kalmak için umutla savaşan kahramanların hikayesini konu alıyor. Filmde Coriolanus Snow'un gençligini Tom Blyth, Lucy Gray Baird" Rachel Zegler, Casca Highbottom karakterini ise usta oyuncu Peter Dinklage canlandırıyor.

Yönetmen: Francis Lawrence
Oyuncular: Tom Blyth, Rachel Zegler, Viola Davis

Bilet Al

 

 

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası  

Tür: Animasyon

Anka bilimsel çalışmalar yapan Fikret adlı bir bilim adamıyla Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Yanında teknik işleri halleden, tesiste bir nevi otomasyon kolu olarak kullanılan on dördü küçük, biri büyük toplam on beş drone vardır. Anka ve Fikret’in yürüttüğü çalışmalar adaya bir gök taşının düşmesiyle alt üst olur. Gök taşının yaydığı manyetik alan sayesinde drone’lar canlanır ve tüm drone’lar Anka’ya karşı cephe alır. Drone’ların lideri Yusufçuk, Anka dahil tüm uçan araçları kendi emrine almak ister. Diğerlerine Anka’yı yakalaması için emir verir. Onlardan kaçarken hasar gören Anka’nın imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişir. Bir grup çocuğun, uçuk kaçık bir bilim adamının ve iki uçan aracın drone’ları durdurması için ilk başta iş birliği yapmayı öğrenmeleri gerekir.

Yönetmen: H. Sinan Güngor, Semih Turalı, Halil Öztürk

Bilet Al

 

 

Atatürk 1881-1919

Tür: Biyografi

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk yıllarından Millî Mücadele'ye giden hikâyesi anlatılmaktadır.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular: Songül Öden, Sarp Akkaya, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

 

 

Wonka

Tür: Macera

Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alan film, mucit ve çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanıyor.

Yönetmen: Paul King
Oyuncular: Olivia Colman, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Kediler Müzede

Tür: Animasyon

Hikâyemiz Vincent adlı uysal bir kedinin yaşadığı adadaki şatoyu sel basmasıyla başlar. Şatoyu sel basınca Vincent adada yaşayan küçük bir kemirgen olan akıllı fare Maurice tarafından kurtarılır. Fare Maurice ve kedi Vincent antik ve eski bir piyano içine saklanır, piyano selin etkisiyle denize açılmıştır. Denizde akıntıyla ilerleyen antika piyano bir grup denizci tarafından bulunarak müzeye teslim edilir. Piyano içine saklanmış olan Vincent ve Maurice kendilerini dünyanın en ünlü yapıtların ve tabloların bulunduğu kocaman bir müzede bulurlar. Vincent burada kendilerine müzenin koruyucuları diyen bir grup kediyle karşılaşır. Bu kediler müzedeki tabloların ve eserlerin kemirgenler tarafından yenmesini engellemeye çalışıp korumaktadırlar. İşin kötü yanı fare Maurice eski tabloları kemirmeye bayılmaktadır. Vincent müzenin koruyucu kedilerinin dostluğunu ve güvenini kazanıp arkadaşlık kurabilmeyi düşlerken diğer taraftan da hayatını kurtaran fare Maurice’i de kedi grubundan gizlemeye çalışmalıdır. Her şey Dünya’nın en önemli başyapıtlarından biri olan Mona Lisa tablosunun müzeye getirilmesiyle karmakarışık bir hal alır. Böyle bir sanat eserini çiğneyip, kemirmek müzede yaşayan tüm fare ve kemirgenlerin en büyük hayalidir. Ama asıl tehlike Mona Lisa’yı çalmak için gelen hırsızlardır. Vincent cesaretini toplayıp Leonardo Da Vinci’nin şaheseri olan Mona Lisa tablosunun çalınmasını engellemeli ve müzenin namını koruyabilmelidir.

Yönetmen: Vasiliy Rovenskiy

Bilet Al

 

 

Nefes - Yer Eksi İki

Tür: Dram

1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde geçen Nefes Yer Eksi İki, farklı dönemlerde yaşanmış birçok gerçek hikayeyi bir araya getiriyor ve üç farklı karakterin kesişen öykülerini anlatıyor.

Yönetmen: Ozan Uzunoğlu
Oyuncular: Şahin Kendirci, Murat Yıldırım, İlker Aksum

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Hayat

Tür: Dram

Film, kendisine dikte edilen hayatı reddederek evinden kaçan genç kız, onu aramaya koyulan annesi ve nişanlısının hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Zeki Demirkubuz
Oyuncular: Cem Davran, Burak Dakak, Miray Daner

Bilet Al

 

 

Kimetsu Orchestra Concert – Mugen Train  

Tür: Müzik

Tokyo Filarmoni Orkestrası'nın sahne alacağı Demon Slayer konseri, daha önce düzenlenen benzer bir etkinliğin ardından serinin ikinci konseri olacak. Hayranlar Demon Slayer'dan müziklerin keyfini çıkarabilecek: Mugen Train filminden müziklerin yanı sıra animasyon klipleri de izleyebilecek.

Yönetmen: Hirofumi Kurita
Oyuncular: Voces Tokyo, Tokyo Filarmoni Orkestrası

Bilet Al

 

 

Kral Fil

Tür: Animasyon

Eritre adalarından birinde filler, kralın oğlu Şadfil'in doğumunu kutlarken, vahşi avcıların başı olan "Asfal", hayvanları Yemen kralına satmaya çalışır. Shadfil'in dış görüntüsü kabilesini hayal kırıklığına uğratır ve birçok soruna neden olur ama adaya yapılan saldırılardaki gücü onu herkesin kalbine daha da yakınlaştıracaktır. Pervasız Fare ile olan yol arkadaşlığı onu güçlendirirken Şadfil’in Fil Kral olma yolculuğu başlar.

Yönetmen: Hadi Mohammadian

Bilet Al

 

 

Güneşi Beklerken Simitçi

Tür: Dram

Yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan'ın oturduğu dram türündeki "Güneşi Beklerken Simitçi" filminin oyuncu kadrosunda Gürbey İleri, Tolga Güleç, Bülent Alkış, Ece Gökçen, İlke Al, Emine Umar gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Serkan Özarslan
Oyuncular: Tolga Güleç, Ece Gökçen, Gürbey İleri

Bilet Al

 

 

Aquaman ve Kayıp Krallık

Tür: Macera

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Jason Momoa

Bilet Al

 

Cenazemize Hoş Geldiniz 

Tür: Komedi

4 yıldır sevgili olan İrem ve Ozan, nişanlanacakları günün sabahında, beraber yaşadıkları evlerinde uyanırlar. İrem bu nişandan dolayı gergindir çünkü ailesinin her üyesi birbirinden deli dolu ve sorun çıkarmaya müsaittir.

Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Oyuncular: Gonca Vuslateri, Erkan Can, İsmail Ege Şaşmaz

Bilet Al

 

 

Ferrari

Tür: Dram

Yarış günleri geride kalan Enzo Ferrari’nin, eşi Laura’yla birlikte 10 yıl önce sıfırdan inşa ettiği şirket iflasla burun burunadır. Kaybettikleri oğlunun yasıyla sarsılan fırtınalı evliliğinin yanı sıra yasak ilişkisinden doğan oğluna da soyadını verebilmek için mücadele eder. Hem iş hem aile hayatı çalkantılarla dolu olan Ferrari, tüm umutlarını İtalya’nın ikonik yarışı Mille Miglia’ya bağlar.

Yönetmen: Michael Mann
Oyuncular: Adam Driver, Shailene Woodley, Penélope Cruz

Bilet Al

 

 

Kadınlara Mahsus  

Tür: Dram

Hayatlarındaki erkeklerle olan ilişkilerinde çıkmaza giren, birbirini hiç tanımayan 8 kadın, katıldıkları kadınlara mahsus olan bir farkındalık kampında, içlerinden birinin kocasının metresine ve oğluna sahip çıkmak zorunda kalınca tüm bildiklerini unuturlar.

Yönetmen: Serdar Akar
Oyuncular: Aslı Tandoğan, Ceyda Düvenci, Melisa Aslı Pamuk

Bilet Al

 

 

Orman Çetesi: Dünya Turu  

Tür: Animasyon

Tüm orman gizemli bir düşman tarafından suyla temas eder etmez patlayan pembe bir maddeyle kaplandığında kimden yardım isteriz? Tabii ki Orman Çetesi’nden! Bol yağmurlu mevsimin gelmesine bir aydan az bir süre kalmıştır ve zamana karşı yarış başlamıştır. Kahramanlarımız bu esrarengiz maddeye bir çare bulabilmek için çok sevdikleri ormanlarından uzaklara, Kuzey Kutbu’ndan Uzak Doğu’ya kadar yolculuk etmeli; dağları, okyanusları ve çölleri aşmak zorundadır.

Yönetmen: Laurent Bru, Yannick Moulin, Benoît Somville

Bilet Al

 

 

Sağ Salim 3: Ölü Ya Da Diri  

Tür: Komedi

Salim başına gelenlerden kaçmak için münzevi gibi, yollardan ve insanlardan uzak yaylada kendine bir dünya yaratmıştır. Salim birlikte yaşadığı hayvanları ve doğa ile huzurla yaşarken muhtar, Salim’in kendisine yalnızlığından bahsettiği mektup ve bir de sürpriz ile Salim’in yanına gelir. Muhtarın sürprizi ise Salim’e hayat arkadaşı olacak kimsesiz bir kız olan Salime’yi baş göz etmektir. Kendi aralarında düğün dernek yapılır. Düğünün akabinde muhtar kaza sonucu hayatını kaybeder ve defin işlemleri için muhtarın memleketine yolculuğa çıkan Salim ve Salime’nin başına trajikomik olaylar gelir.

Yönetmen: Ersoy Güler
Oyuncular: Hüseyin Avni Danyal, Toygan Avanoğlu, Pelin Orhuner

Bilet Al

 

 

Haile 2: Var mı? Yok mu?

Tür: Korku

Günahların ağırlığı altında ezilen ruhları yavaş yavaş parçalıyor. Her oda geçmişteki hataların yankılandığı kirli bir ayna.

Burada zaman karanlığın duvarları arasında esir olmuş, kabus asla bitmiyor. Burası ziyaretçilerin günahlarıyla dolu bir cehennem, hiçbir çıkış yok.

Yönetmen: Alper Mestçi

Oyuncular: Ömer Gecü, Betigül Ceylan, Kevser Sare Ateş

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı  

Tür: Biyografi, Dram

Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Yönetmen: Ali Ayyıldız

Oyuncular: Tuvana Türkay, Burak Sevinç, Hande Soral

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap