• Samsun
  • Son Güncelleme 23:36
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

 

Ahududu

Tür: Tiyatro

Her biri 40 yıldan uzun süredir tiyatro sahnelerinde bizlerle buluşan usta oyuncularla, Ahududu oyunu sizler için sahnelenmeye devam ediyor.
Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen “Ahududu”, Tiyatrokare’nin yeni yorumuyla Nedim Saban imzasıyla sahnede...
Dünyanın en büyük starları tarafından yorumlanan ve Cary Grant’ın başrolde oynadığı bir film olarak da bilinen (Arsenic and Old Lace), Türkiye’de daha önceleri Suna Pekuysal, Vasfi Rıza Zobu, Ani İpekkaya gibi ustalar tarafından oynanmıştı.
Oyunun yeni prodüksiyonunda başrollerde Suna Keskin ve Melek Baykal var.
Melek Baykal, yıllar sonra bu oyunla sahneye dönüyor. Nedim Saban da uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle dönüyor. Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Ender Gülçiçek, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran var.
Çok güleceğiniz kesin ama bakalım, iki yaşlı kadının yalnızlığa buldukları çareyi beğenecek misiniz?

1 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Bimarhane  

Tür: Tiyatro

İstanbul İşgal Altında…

Bozulan ekonomik yapı ve İşgal altındaki bir İstanbul’da 1919 yılının Nisan ayında Toptaşı Bimarhanesi epey bir zaman önce kapanmıştır. Ancak içeride yaşamaya devam eden Ermeni, Türk, Balkan, Rum dört meczup kendilerine yardım eden bir kadın vasıtası ile yaşama tutunmaya çalışırlar. İngilizlerin hüküm sürdüğü bir İstanbul’da başlayıp Anadolu’ya yayılan Kuvayı Milliye mücadelesi artık bizim dört meczubunda derdi olmuştur.

1 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Coşkun Sabah – Matmazel Coco  

Tür: Müzik

Coşkun Sabah ve Matmazel Coco Süpriz Showlarla Neco Plaza Sahnesinde Sizlerle...

MENÜ
Arnavut Ciğeri /Acılı Ezme / Tarator/Humus/ Beyaz Peynir/ 
Ana Yemek: Kuzu Tandır Kekik Soslu Tereyağlı
Ara Sıcak: Paçanga Böreği/Mitite Köfte
Mevsim Salata 
Meyve Tabağı
Çerez Tabağı
Yerli ve soft içecek

2 / 3 Aralık 2023 – 20:00

Bilet Al

 

 

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır

Tür: Tiyatro

Bütün Kadınların Kafası Karışıktır seyircisiyle buluşuyor…

Denize karşı bir sigara yak. Tek şekerli, demli bir çay koy masaya, çok neşeli bir müzik çalsın mutlaka, kapat gözlerini, gülümse, çünkü...Bütün kadınların kafası karışıktır, çünkü...Bir gün bir anda, bazı kızgınlıklarını unuttuğunun farkına varacaksın, artık pek düşünmediğini, Çünkü artık bildiğini anlayıp, ellerini bir klarnet taksimi gibi uzatacaksın, hâlâ kafan karışık olacak, ama artık bunu seveceksin, sevmelisin de. Kadınsın...

Ece Temelkuran’ın aynı adlı kitabından

4 Aralık 2023 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

İlker Gümüşoluk - Tek Kişilik Gösteri

Tür: Stand-Up

İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisiyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.
15 Yıldır Türkiye’nin her köşesinde 1000’den fazla gösteri yapan İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisinde ikili ilişkiler başta olmak üzere, hayata dair birçok hikaye ve tespitini seyircisiyle buluşturuyor. Komedyen, özellikle YouTube kanalında yayınladığı Apartman Sohbetleri projesiyle ve instagram hesabında paylaştığı skeçlerle ciddi bir seyirci kitlesine ulaştı. İlker Gümüşoluk aynı zamanda son iki yıldır YouTube Değişim Elçiliği görevini üstlendi. YouTube için özel projeler üretiyor.

5 Aralık 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar  

Tür: Tiyatro

80’ler 90'lar Gülümseten Hatıralar sizlerle…

Ekranlardan tanıdığımız Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın birlikte sahne aldığı; sürpriz performansları, anlatıları, müzikleri ile geçmişten günümüze değin dokularımıza işleyen ortak anılarımızla bezenmiş neşesi bol, kahkahası çok, keyifli uzun bir eğlence programı.

Piyanist şantör Mert Aktürk’ün canlı müzikleri eşliğinde hep bir ağızla söylenilen şarkılarla hoş hatıraları uyandırıyoruz.

“80’ler ‘90lar” en çok da kendini özleyenler için…

5 Aralık 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

Sevimli Kahramanlar Hayal Adası’nda

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Sevimli kahramanlarımız bu kez Hayal Adası’nda… 
Maşa, Koca Ayı, Elsa, Olaf, Bilge Şirin Baba’nın kılavuzluğunda hayata dair yepyeni bilgiler öğrenirken eğlenceli bir macera yaşıyorlar. 
Hayal Adası, hayallerin gerçek olduğu, birçok hayal kahramanın birlikte kardeşçe yaşadığı; kötülere ve kötülüğe karşı iyilerin ve iyiliğin hep kazandığı bir dünya… 
Farklı coğrafyalardan, farklı zaman dilimlerinden, farklı gelenek ve yaşam biçimlerinden gelen kahramanlarımızı bir araya getiren bu hikayede gerçek iyiliğin ne olup ne olmadığını sorgularken sarsılmaz dostlukların önemini, farklılıklarımızla bir arada yaşamanın erdemini ve güzelliğini, mutluluğa ulaşmanın yollarını da keşfedeceksiniz. 
Bu eğlenceli macera hiç aklınızdan çıkmayacak.

8 Aralık 2023 Cuma – 16:30 / 18:00

Bilet Al

 

 

Pera  

Tür: Müzik

Gökhan Mandır (vokal-gitar),Hakan Ünalan (davul) Barış Ceylan (bas gitar) ve Ümitcan Tuncer (gitar)den kurulu Türk rock müziğinin son dönem en çok konuşulan gruplarından Pera, enerjik sahne performanslarını bir adım daha ileriye taşıyacak olan Pera sevenleriyle buluşacak.
2012 yılından itibaren profesyonel kariyerlerine başlayan Pera, geride kalan 9 yıla 5 stüdyo albümü ve her biri büyük beğeni kazanan 14 tekli sığdırmayı başardı. Birçok üniversitede 'yılın grubu' ünvanını kazanan, Tv'lerde izlenme rekorları kıran Çukur, Medcezir, Kara Sevda, Kuzey Güney dizilerinde şarkıları kullanılan, yılda verdikleri konserlerle 350 binden fazla izleyici ile buluşan Pera, festivallerin de aranılan gruplarından biri oldu.

8 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

 Acemi Çapkın

Tür: Tiyatro

Behçet ve Ayhan 15. evlilik yıldönümünü kutlamak için yıllardır gitmedikleri dağ evlerine gelirler ve balayını geçirmek için aynı evi kiralayan Buket ve Tolga çiftiyle karşılaşırlar. Dört kişi evde kimin kalması gerektiği konusunda bir türlü anlaşmaya varamazlar. Bunca hengamenin üstüne eski bir sırrın ortaya çıkması işleri iyice karıştırır. 
Tartışma, dertleşme ve küskünlük komik bir şekilde kriz yumağına dönüşür. 
Gülmeye duyacağınız harika bir komediye hazır mısınız 

Oyuncular: Edip Tüfekçi, Banu Güngör İnal, Esra Demirkapı, Caner Atacan

8 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

19 Mayıs Akşamları Konserleri Dinle Ney’den ‘’İlahi Nağmeler’’  

Tür: Konser

Kemal Yurt

Konuk Sanatçı Prof. Dr. Ahmet Çakır

1 Aralık 2023 Cuma – 19:30

Bilet Al

 

 

The Clown (Musical Children’s Circus Theater)

Tür: Müzikal

 Muhteşem bir oyun sizleri bekliyor ...
Anne, baba, çocuk ve tabiki hala, teyze, dayı, amca, büyük babalar, büyük anneler...
Yani ailece mutluluk.
Güzel bir anı için koltuğunun ayrıldı.
İyi seyirler.

Felsefesi olan,
Bir palyaço serüveni…

Oyunumuz sirkte çalışan bir palyaçonun aile çocuk ve yaşamla ilgili düşüncelerini anlattığı felsefesi derin, sahnesi renkli, oyunu eğlenceli bir müzikaldir...

Yeni nesil gösteri sanatları ile hazırlanan müzikal gösterimizde, her yaş çocuğa farklı katkılar sağlayacak biçimde dizayn edilmiştir..
Görselliğin üst düzeyde olduğu etkinlik; interaktif yapısı ve müzikal formu ile çocuklara yeni deneyimler kazandırırken, yetişkinleri de çocuklar ile aynı macerada buluşturmaktadır.
Özellikle anne, baba ve çocuğun beraber zevkle, heyecanla paylaşacakları güzel bir anı bırakacaktır.
Interaktif yapısı, pozitif tarzı ve bol neşesi ile bu maceraya siz de ortak olun. 
İyi eğlenceler...

2 Aralık 2023 Cumartesi – 13:00

Bilet Al

 

 

Saraydan Kız Kaçırma  

Tür: Opera

Opera (2 Perde)

Bir İspanyol soylusu olan Belmonte, korsanlar tarafından kaçırılarak uşağı Pedrillo ve hizmetçisi Blondchen ile birlikte Osmanlılara satılan sevgilisi Konstanze’yi aramak ve kurtarmak üzere Osmanlı topraklarına, Selim Paşa’nın köşküne gelmiştir. Selim Paşa, Belmonte’den ve vatanından koparıldığı için mutsuz olan Konstanze’ye asil ve özel bir ilgi göstermekte, Konstanze ise Paşa'dan hem çekinmekte hem de ona saygı duymaktadır. Pedrillo’nun nişanlısı Blondchen'da gözü olan Paşa’nın uşağı Osmin, eserin sonuna dek bu iki genç çiftin kaçış planlarını alt üst etmeye çalışacak, ancak tam amacına ulaştığını düşündüğünde Paşanın âlicenap davranışı sonucu gençler birbirine kavuşacak, Osmin ise bu sonuca katlanmak zorunda kalacaktır.

4 Aralık 2023 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Bir Düş Gibi (Cahide Sonku)

Tür: Tiyatro

Büyük Oyunu 8+
1 Perde - 1 Saat 5 Dakika

Yazan Gökhan Erarslan
Yöneten Ebru Nil Aydın

OYUNUN KONUSU

"Son oyununun provasını yapmak için seyircisiyle bir araya gelen, Türk Tiyatro ve sinemasının ilk dönemlerinde efsaneleşmiş kadın oyuncu ve yönetmenlerinden Cahide Sonku; acıları, hayalleri, başarı, başarısızlıkları ve aşklarıyla karşımıza çıkıyor.

Tutkuyla örülmüş bu acı yüzleşme, bir dönemin Türk sinema ve tiyatro hayatına ışık tutarken aynı zamanda güçlü bir kadın figürünün serüvenini belleğin derinliklerine inerek sunuyor."

5 / 6 Aralık 2023 – 20:00

Bilet Al

 

 

Afife  

Tür: Bale

1919 yılında Türk kadınlarının sahneye çıkması yasak olan bir dönemde bütün olumsuzluklara karşın sahneye çıkan ilk Türk kadın tiyatro oyuncusu olan Afife Jale’nin hayatı üzerine kurulu olan bir modern bale eseridir.

Bir ‘dans drama’ olan ve çağdaş Türk bale repertuvarında özel bir yere sahip Afife, Afife Jale’nin hayatındaki altın, kırmızı, mor ve gümüş olarak tanımlanan dört ayrı dramatik dönemi hareketli ve lirik danslar ile canlandırıyor.

2 Aralık 2023 Cumartesi – 15:00

Bilet Al

 

 

Eni’nin Kalbi  

Tür: Çocuk Operası

Eni’nin Kalbi, duyguları, en çok da sevgiyi ele alan; sevgiye farklı açılardan bakan iki çocuğun maceralarını anlatan bir çocuk operası. Mano annesinden ayrılmak zorunda kalınca onu çok sevdiği için acı çektiğini düşünüyor. Bu nedenle de sevginin kötü bir şey olduğuna karar veriyor. Kimse acı çekmesin diye de sevgiyi yok etmek istiyor. Yavaş yavaş insanların kalbindeki iyi ve güzel duyguları alarak sevgiyi yok edecek bir iksir yapmaya başlıyor. Eni ise onun tam tersi, sevginin acıları dindiren ve tüm zorluklara dayanma gücü veren en önemli duygu olduğunu düşünüyor ve Mano’ya karşı mücadele ediyor. Biri sevgiyi yok etmek, diğeri ise yeniden insanların kalbine yerleştirmek isteyen kahramanlarımız bunun için gerekli olan kaynağa yani “anahara”ya ulaşmak zorunda. Anahara ise Kalplerevi’nde korunuyor. Ancak Kalplerevi’e girmenin de anaharayı kazanmanın da kuralları var. Aynı anda yola çıkan Eni ve Mano bakalım Kalplerevi’ne ulaşmayı başaracak mı? Kapıdaki tuhaf bekçi onları içeri alacak mı? Yarışmayı kim kazanacak ve amaçlarına ulaşmak için nelerden vazgeçebilecekler? Bu çok eğlendiren bir o kadar da düşündüren operada seyircilerin de önemli bir rolü var. Bu düğümü hep birlikte çözmek için hadi çocuklar hep birlikte Kalplerevi’ne.

5 / 6 Aralık 2023 – 10:30

Bilet Al

 

 

Bana Bir Şeyhler Oluyor  

Tür: Tiyatro      

Yaş sınırı 12+ olan bu özel gösteri, sizi gülmekten kırıp geçirecek ve düşündürecek. “Anlatacaklarım var!” diyen Hilmi Duran, her gün televizyonlarda hikayelerini seyrettiğimiz ve gazetelerin üçüncü sayfalarında karşımıza çıkan bir isim. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı oyunda, Hilmi Duran’ın traji-komik hikayesini izleyeceksiniz.

Hilmi Duran’ın içten ve etkileyici hikayesini dinlemek için biletlerinizi şimdi ayırtın. Unutulmaz bir geceye hazır olun!

8 Aralık 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

Sinemalar…

 

Başka Bir Hayatta   

Tür: Dram     

Film, hayatları farklı yönlere giden iki yakın çocukluk arkadaşı Nora ve Hae Sung'un, yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerini konu ediniyor.

Yönetmen: Celine Song

Oyuncular: John Magaro, Teo Yoo, Greta Lee

Bilet Al

 

 

Becky’nin Gazabı

Tür: Korku

Neo-Nazilerin iki yıl önce evlerine saldırması sonucunda ailesini yitiren 16 yaşındaki Becky, o zamandan beri koruyucu ailelerin yanında kalmaktadır. Günün birinde, kendilerine “Asil Adamlar” diyen bir grup adamın, köpeği Diego’yu kaçırması ise onun için bardağı taşıran son damla olur. Köpeğini geri almaya çalışan Becky, gerekirse bu uğurda ortalığı kan gölüne çevirmeye kararlıdır.

Oyuncular: Matt Angel, Lulu Wilson, Courtney Gains, Seann William Scott

Bilet Al

 

 

Haile 2: Var mı? Yok mu?

Tür: Korku

Bu evin içindeki her çatlaktan yatırın laneti fısıldıyor, onun soğuk nefesi ziyaretçileri sonsuz bir kabusa hapsediyor. Günahların ağırlığı altında ezilen ruhları yavaş yavaş parçalıyor. Her oda geçmişteki hataların yankılandığı kirli bir ayna. Burada zaman karanlığın duvarları arasında esir olmuş, kabus asla bitmiyor. Burası ziyaretçilerin günahlarıyla dolu bir cehennem, hiçbir çıkış yok.

Yönetmen: Alper Mestçi

Oyuncular: Ömer Gecü, Betigül Ceylan, Gülşah Aydın

Bilet Al

 

 

Jeanne du Barry

Tür: Biyografi

Jeanne Vaubernier, sınıf atlamaya kararlı işçi sınıfından bir kadındır. Fakir hayatından kurtulmak için çekiciliğini kullanmaktan çekinmez. Sevgilisi Kont du Barry, Jeanne’ın çekiciliğinden faydalanarak zenginleşmiştir. Aynı zaman Richelieu Dükü’nün yardımıyla Jeanne’ı kral ile tanıştırmak için bir toplantı organize eder. Ancak bu tanışma beklentilerin de ötesine geçer; Louis XV ve Jeanne ilk görüşte aşık olur. Kral, Jeanne ile hayatı yeniden keşfeder ve onsuz yaşayamayacağına karar verir. Skandal patlar. Kimse sarayda sokaklardan gelen bir kadını istememektedir.

Yönetmen: Maiwenn.

Bilet Al

 

 

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Tür: Dram

Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Yönetmen: Ali Ayyıldız
Oyuncular: Tuvana Türkay, Burak Sevinç, Hande Soral

Bilet Al

 

Sessiz Gece

Tür: Aksiyon

Sessiz Gece, oğlunun ölümünün sorumlularından intikam almak için suç dolu bir dünyaya adım atan acılı bir babanın hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: John Woo
Oyuncular: Joel Kinnaman, Catalina Sandino Moreno, Kid Cudi

Bilet Al

 

 

Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence

Tür: Animasyon

Film, Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını anlatıyor.

Koca Ayı uzun yıllardan sonra ilk kez konforlu evinden ayrılır ve hayalini kurduğu hedefine ulaşmak için kendisini büyük bir şehrin sosyal yaşamının merkezinde bulur. Şimdi o bir düğün fotoğrafçısı ve Maşa ise onun asistanı! Elveda, ciddi törenler! Sonrası mı? Yeni yıla sayılı günler kala yılda yalnızca bir kez bir araya gelen, Oniki Ay adlı doğanın büyülü koruyucularıyla tanışabilirsiniz. Koca Ayı ve diğer orman sakinleri unutulmaz bir tatile hazırlanırken Maşa, Buzların Lordu küçük Ocak ile tanışır.

YönetmenArtyom Naumov

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı 

Tür: Animasyon

Nasreddin Hoca, kendine has espri anlayışı ve bilgelikle ünlüdür. Bu kez bir zaman makinesiyle dinozorlar çağına gitmeye karar verir. Ancak beklediği gibi bir macera yaşamaz. Dinozorlarla dostluk kurar, komik ve eğlenceli anlar yaşar. Aynı zamanda, dinozorlarla insanların nasıl uyum içinde yaşayabileceğini keşfeder. Hikaye, eğlence dolu anlarla, dostluk ve uyumun önemini vurguluyor. Nasreddin Hoca'nın espri anlayışı ve maceraları, izleyicilere hem güldürecek hem de düşündürecek. Bu eğlenceli animasyon filmi, izleyicileri tarih öncesi döneme götürerek hem eğlendirecek hem de öğretecek.

YönetmenNaser Maratibavil

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası  

Tür: Animasyon

Aslan ve Hürkuş, bir gün Anka Adası'na gitmeye karar verir. Anka Adası, efsanevi bir adadır ve üzerinde Anka kuşunun yaşadığına inanılır. Aslan ve arkadaşları, Anka kuşunu bulmak için yola çıkarlar. Yolculukları sırasında Aslan ve arkadaşları, çeşitli tehlikelerle karşılaşırlar. Bu tehlikeler arasında adayı korumaya çalışan kötü kalpli bir büyücü de vardır. Aslan ve arkadaşları, bu tehlikelerle yüzleşmek zorundadır. Aslan Hürkuş 3 Anka Adası, 2023 yapımı Türk animasyon macera filmidir. Yönetmenliğini Can Pekdemir üstlenmiştir. Film, çocuk izleyicilere havacılığı ve milli teknolojiyi sevdirmek amacıyla hazırlanmıştır. Filmde, dostluğun, cesaretin ve yardımseverliğin önemi vurgulanmaktadır.

Yönetmen: H. Sinan Güngör

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Napolyon 

Tür: Biyografi, Dram, Tarih

Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor.

Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler. 
Yönetmen: Ridley SCOTT

Oyuncular: Vanessa KİRBY, Joaquin PHOENİX

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Atatürk 1881-1919 

Tür: Biyografi

İki bölüm olarak izleyiciyle buluşan Atatürk 1881 - 1919'un ilk kısmında, Mustafa Kemal'in milli mücadelenin lideri olmaya giden basamakları tırmandığı dönemleri konu ediniyor.

Yönetmen: Mehmet Ada ÖZTEKİN

Oyuncular: Esra BİLGİÇ, Mehmet GÜNSÜR, Sarp AKKAYA, Aras Bulut İYNEMLİ, Songül ÖDEN

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben  

Tür: Dram, Biyografi

9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Murat ONBUL

Oyuncular: Engin HEPİLERİ, Turgay TANÜLKÜ, Nihayet ŞAHİN, Caner KURTARAN

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Ölümlü Dünya 2

Tür: Komedi

Ölümlü Dünya 2'de, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.

Yönetmen: Ali ATAY

Oyuncular: Feyyaz YİĞİT, Alper KUL, Ahmet Mümtaz TAYLAN, Aydın Doğu DEMİRKOL

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Dilek

Tür: Animasyon

Keskin bir zekaya ve sevdiklerine büyük bir bağlılığa sahip 17 yaşındaki Asha, her dileğin gerçekleşebileceği bir krallık olan Rosas'ta yaşar. Bir çaresizlik anında, yıldızlara bir dilek tutar ve buna kozmik bir güç tarafından yanıt verilir; Star adı verilen sonsuz enerjiye sahip küçük bir top. Star ve Asha birlikte en büyük düşmanla yüzleşir ve kararlı bir kişinin arzusunun yıldızların büyüsüyle birleştiğinde harikalar yaratabileceğini kanıtlar.

Yönetmen: Chris BUCK

Bilet Al

Bilet Al

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap