SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 02:45
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Pinokyo

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Pinokyo Çocuk Tiyatrosu oyunu sizlerle...
Bir gün Pinokyo'nun yaşadığı kasabaya gelen yabancı bir adam düşler ülkesinden bahseder Pinokyo'ya...
Merakla başlayan yolculukta Pinokyo, acaba yalan söyleyecek mi? Gelin hep beraber bu yolculuğa katılalım gülelim, eğlenelim, şarkılarımızı söyleyelim.

Süre: 40 Dk.
Yaş Sınırı: +2

26 Kasım 2023 Pazar – 13:00 / 15:00 / 17:30
Bilet Al

 

BKM Mutfak +1 Stand Up Gecesi

Tür: Stand-Up

Şehrin en iyi komedyenlerinin 15'er dakika sahne aldığı bu stand up gösterisi, şimdi şehrinde!

30 Kasım 2023 Perşembe – 20:30
Bilet Al

 

Ahududu  

Tür: Tiyatro

Dünyanın en çok oynanan komedilerinden biri olarak tiyatro tarihine geçen “Ahududu”, Tiyatrokare’nin yeni yorumuyla Nedim Saban imzasıyla sahnede...

Oyunun yeni prodüksiyonunda başrollerde Suna Keskin ve Melek Baykal var.

Melek Baykal, yıllar sonra bu oyunla sahneye dönüyor. Nedim Saban da uzun yıllar sonra sahneye oyunun delisi rolüyle dönüyor. Oyunun diğer rollerinde Cem Güler, Ender Gülçiçek, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran var.

Çok güleceğiniz kesin ama bakalım, iki yaşlı kadının yalnızlığa buldukları çareyi beğenecek misiniz?

1 Aralık 2023 Cuma – 20:00
Bilet Al

 

Bimarhane

Tür: Tiyatro

İstanbul İşgal Altında…

Bozulan ekonomik yapı ve İşgal altındaki bir İstanbul’da 1919 yılının Nisan ayında Toptaşı Bimarhanesi epey bir zaman önce kapanmıştır. Ancak içeride yaşamaya devam eden Ermeni, Türk, Balkan, Rum dört meczup kendilerine yardım eden bir kadın vasıtası ile yaşama tutunmaya çalışırlar. İngilizlerin hüküm sürdüğü bir İstanbul’da başlayıp Anadolu’ya yayılan Kuvayı Milliye mücadelesi artık bizim dört meczubunda derdi olmuştur.

1 Aralık 2023 Cuma – 20:00
Bilet Al

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri

Tür: Konser

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu

24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri 

Şef Özge ALTINTAŞ ÖZCAN

24 Kasım 2023 Cuma – 20.00
Bilet Al

 

Madama Butterfly

Tür: Opera

Madama Butterfly - Samsun DOB

25 Kasım seansı prömiyerdir.

25 Kasım 2023 Cumartesi – 20:00
Bilet Al

 

Küçük Denizkızı Ariel

Tür: Çocuk Oyunu

Ariel, Kral Triton'un en küçük ve en cesur kızıdır. Onun en büyük arzusu denizin üstündeki dünyayı öğrenmektir. Bir gün denizin üstünü ziyaret eden Ariel, bu sırada Prens Eric'i görür. Deniz kızının denizin üstüne çıkması ve gemi enkazlarından eşya toplaması yasaktır ama Ariel kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Bu amaçla karada yaşama şansı elde etmek için cadı Ursula ile anlaşma yapar. 

Yaş Sınırı: 4+
Süre: 40 Dakika

26 Kasım 2023 Pazar – 13:00 / 15:00
Bilet Al

 

Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım 

Tür: Gerilim

Bir adam, sözlük, Thom Pain, yalnızlık, çocukluk, bir arı ya da kelimeler, bencillik, aşk, kaybetmek, çok aşk, çok kaybetmek ve bir köpek; kocaman gözleri olan bir köpek.

Çok severken kaybedenlerin oyunu BEN ÇOKTAN GİDERSİNİZ SANMIŞTIM, gerçek hayatın, insan ve hayvan arasındaki ilişkinin yakın bir örneği.

Tek kelimeyle kusursuzluk diye tarif edilen bir aşkın içinde çok severken gidebilmek ya da romantizmin jargonunun dengeli olmak, beraber zaman geçirmek, dışarı çıkmak olarak belirlendiği bir dünyada bu kelimelerdeki acıyı anlamak için ciddi sarsılmalar, görme kaybı ve bir yıl evden çıkmama gerekliliği.

Bu oyun yaşam ile ölüm arasında kısa bir an. Korkutucu ve bir o kadar çekici. Korkularının üstüne gidebilenlerin kazandığını söyleyen bir tavsiyenin kenarı belki.

Çocukluğumuz elimizden kayıp giderken, gözlerimizle ve kalbimizle dünyanın tüm hislerini arzularken aldığımız birkaç nefes.

Yaş Sınırı: 14+
27 Kasım 2023 Pazartesi – 20:00
Bilet Al

 

Bir Fakir Orhan Veli

Tür: Tiyatro

Orhan Veli’nin bir döneme tanıklık eden şiirlerini hüzün ve sevinci harmanlanan “Bir Fakir Orhan Veli” adlı tek perdelik oyun 29 Kasım 2023 Çarşamba saat 20.00’de tiyatro severlerle buluşuyor.

Murathan Mungan tarafından yazılan Bir Fakir Orhan Veli, Eser Akal tarafından yönetilip oynanıyor. Dram türündeki tek perdelik oyunda, Orhan Veli’nin bir döneme tanıklık eden şiirlerini hüzün ve sevinci harmanlayacak şekilde izleyiciye sunuyor.

Orhan Veli’nin aynı zamanda bir döneme tanıklık eden şiirleri, hüznün ve sevincin harmanlandığı, şiirinin aynasında kendinizi bulacağınız bir evren sunuyor… Orhan Veli Kanık’ın şiirlerinden, Murathan Mungan’nın uyarladığı “Bir Garip Orhan Veli”, sizleri bir şiir yolculuğuna çıkarıyor.

Tek perde / Dram / 45 dk.
Oyuncu ve Yönetmen: Eser Akal
29 Kasım 2023 Çarşamba – 20:00
Bilet Al

 

The English Comedy Night Stand-Up Gösterisi

Tür: Stand-Up

TuzBiber yerel ve global yeteneklerin en komiklerini beğeninize sunduğu “The English Comedy Night Stand-Up Gösterisi” 29 Kasım’da saat 21.00’de Samsun Cool Chickens’ta en güzel İngilizce gecesi!

29 Kasım 2023 Çarşamba – 21:00
Bilet Al

 

Sinemalar…  

 

Napolyon

Tür: Aksiyon

Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor. Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler.

Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier

Bilet Al

 

Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence  

Tür: Animasyon

Film, Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını anlatıyor. Koca Ayı uzun yıllardan sonra ilk kez konforlu evinden ayrılır ve hayalini kurduğu hedefine ulaşmak için kendisini büyük bir şehrin sosyal yaşamının merkezinde bulur. Şimdi o bir düğün fotoğrafçısı ve Maşa ise onun asistanı! Elveda, ciddi törenler! Sonrası mı? Yeni yıla sayılı günler kala yılda yalnızca bir kez bir araya gelen, Oniki Ay adlı doğanın büyülü koruyucularıyla tanışabilirsiniz. Koca Ayı ve diğer orman sakinleri unutulmaz bir tatile hazırlanırken Maşa, Buzların Lordu küçük Ocak ile tanışır.

Yönetmen: Artem Naumov, Vasiko Bedoshvili
Bilet Al

 

Kızıl Gökyüzü 

Tür: Dram

Barbara, Transit ve Undine’nin yönetmeni Christian Petzold’un son filmi, dünya prömiyerini büyük ödüle layık görüldüğü 2023 Berlin Film Festivali’nin ana yarışmasında yaptı. Yönetmenin doğal elementleri konu alan üçlemesinin ikinci filmi olan Kızıl Gökyüzü, Baltık Denizi kıyısında, bir yanı orman, küçük bir tatil evinde geçiyor. Sıcak amansız bastırmışken haftalardır yağmur da yağmamıştır. İkisi eski ikisi yeni dört genç arkadaş bir araya gelir ve duygular, etraflarındaki kurak ormanlar gibi alev almaya başlar. Mutluluk, şehvet ve aşk, aynı zamanda kıskançlıklar, kırgınlıklar ve gerginlikler gün yüzüne çıkar. Çok geçmeden ormanın alevleri de eve ulaşacaktır.

Yönetmen: Christian Petzold
Oyuncular: Langston Uibel, Paula Beer, Thomas Schubert

Bilet Al

 

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben  

Tür: Dram

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Murat Onbul
Oyuncular: Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeynep Kankonde

Bilet Al

 

 

Dilek  

Tür: Animasyon

Fantastik bir ülke olan Rosas’ta geçen filmde keskin zekalı idealist Asha, dileğini o kadar güçlü bir şekilde diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Yıldız, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’yla çetin bir mücadele içine girer ve toplumu kurtarmak için omuz omuza çalışır. ‘Dilek’, cesur birinin iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini kanıtlar.

Yönetmen: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Bilet Al

 

Ölümlü Dünya 2 

Tür: Komedi

Ölümlü Dünya 2'de, kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır. Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.

Yönetmen: Ali Atay
Oyuncular: Doğu Demirkol, Ahmet Mümtaz Taylan, Giray Altınok, Alper Kul, Feyyaz Yiğit

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap