SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 20:18
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Ruh Öküzüm

Tür: Tiyatro

İzleyenlerin hep tam not verdiği iki kişilik komedi oyunu Ruh Öküzüm tiyatro severlerle buluşuyor.

Evlenmeden önce ‘sen iste adını bulutlardan gökyüzüne yazayım’ diyen erkek, nasıl oluyor da evlendikten sonra eşine ‘haksız mıyım hacı abi?’ diyecek aşamaya gelebiliyor?

Sadık; her ne kadar eşini çok sevse de tipik bir Türk erkeği gibi özel günleri unutan, halı sahaya düşkün biridir.

Fesleğen’in ise tek bir isteği vardır. İlk göz göze geldikleri gün dahil tüm özel günlerin romantik bir şekilde kutlanılması… Bunu tüm güzel ve özel günlerin tarihlerini evin her köşesine çerçeveletmesinden anlıyoruz.

Kadın-erkek ilişkileri üzerine tatlı bir komedi hikayesi olan ‘Ruh Öküzüm’ oyunu ile hem çok eğleneceksiniz hem de kendinizden çok şey bulacaksınız!

Erkan Karadeniz’in yazıp yönettiği, Finitolar Tiyatrosu’nun yüzlerce kez seyirciyle buluşan İki Kişilik Komedi Oyunu ‘RUH ÖKÜZÜM’; Tuğçe Karabayır’ın harika performansıyla seyircisiyle buluşuyor.

19 Kasım 2023 Pazar – 20:00

Bilet Al

 

 

Kim? Haklı  

Tür: Tiyatro

Oyuncular:
Tuğba Özay
Serdar Sevtekin
Erman Aydın
Esin Gündoğdu
Hakan Çankaya

Yapım:
Black Sea Production
Sevtekin Sanat Tiyatrosu

Oyun hakkında kısa bilgi:
Evliliklerinin ilk yıllarında olmalarına rağmen birbirlerine olan tahammüllerini yavaş yavaş yitirmeye başla-yan Hande ve Yusuf, boşanmaya karar verir. Çiftin en yakın arkadaşları olan Gülden ve Buğra ise bu ayrılığı engellemek için ellerinden geleni yapar. Ancak bu o kadar da kolay olmayacaktır.

21 Kasım 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

 HiraiZerdüş

Tür: Müzik

HiraiZerdüş, sevenleri ile buluşmaya devam ediyor!

HiraiZerdüş mahlasıyla sahne alan kimliğini ve yüzünü gizli tutan sanatçı Besteci, yazar, şair ve şarkıcı dinlemeleri milyonları aşan eserlerin sahibi aynı zamanda 3 kitabı bulunmaktadır. Elya - çok güzel tükendik - topla yüreğini gidelim kitaplarının yazarı olan sanatçımız bu eserleriyle çok daha fazla geniş kitlelere ulaşmıştır. Şarkılarında hepimizin sorunlarına şarkılarıyla derman olandır HiraiZerdüş.  

Kırık düzene kirli edebiyatı katarak yola düşen günümüz ozanı Ölü aksanı ve ilahi metinlerden yardım alarak yazdığı eserleri geniş bir kitle ile buluşturuyor. "Sorana kırık düzen… Dinleyene yürekçe konuşma hali" diye bahsettiği hikayesini dinlemek için yaklaşın…

24 Kasım 2023 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Elsa’nın Maceraları  

Tür: Çocuk Oyunu

Yaş Sınırı: 2+

Karlar ülkesinde prenses Elsanın tahta çıkma töreni sırasında, ormanda yaşayan tavşanın bulduğu gizemli defter, ülkedeki herkesin hayatını değiştirecekti. Bir anda kendilerini hiç beklenmedik bir yolculuğun içinde bulan Elsa, Olaf ve Kristoff sevgileri ve dostlukları sayesinde tavşandan gizemli defteri alıp her şeyi düzeltebilecekler miydi?

18 Kasım 2023 Cumartesi – 14:00

Bilet Al

 

 

Maşa ve Koca Ayı

 Tür: Çocuk Oyunu

Maşa ormanda koca ayı için heyecanla bir sürpriz hazırlamaktadır. Gizemli bir şekilde Maşa’nın hazırladığı sürpriz ortadan kaybolur. Bu duruma çok üzülen Maşa, Koca Ayı ile beraber ip uçlarının peşine düşerek sırlarla dolu bir maceraya atılırlar. Bakalım dedektif Maşa ve Koca Ayı Afacan’ı bulup bu gizemi çözebilecekler mi?

18 Kasım 2023 Cumartesi – 16:00

Bilet Al

 

 

Bir İdam Mahkûmunun Son Günü

Tür: Tiyatro

İdam cezası alan bir mahkûm, son anlarında yaşadığı travmaları, ruhundaki acıları, hissettiği duyguları kaleme alır ve insanların gelecekte bu yazıları okuyarak vicdanları ile yüzleşmelerini, böylelikle de idam cezasının bir gün kaldırılmasını umar... Mahkûmun idam edilmesinden önceki gününü konu alan bu sıra dışı romanın sahneye uyarlamasında insan ruhunun derinlerinde atılan çığlıklar ve yüzleşmeler gün yüzüne çıkıyor... Yayınlandıktan sonra birçok ülkede idam cezasının kaldırılmasında büyük bir etki sahibi olan bu muhteşem roman şimdi Kefeli Sanat farkıyla siz değerli tiyatro severler ile buluşuyor...

Yaş Sınırı: 13+
Oyun Süresi: Tek Perde / 60 Dakika

20 Kasım 2023 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Gökhan Ünver Stand Up  

Tür: Stand-Up

Yaş Sınırı: 15+
Süre: 120 dk.

Sahneye adım attıktan sonra reklamcılığı bırakan Gökhan Ünver; sosyal medya, kültür çatışmaları, evliliğin zor yanları, ebeveynlik gibi A’dan Z’ye bütün esprilerini açık yüreklilikle sahneye taşıyor.

21 Kasım 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri – Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu

Tür: Konser

24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Konseri 

Şef Özge ALTINTAŞ ÖZCAN

24 Kasım 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Kamusal Hisler  

Tür: Stand-Up

İişteeeee 7kafa'ya has yepyeni bir etkinlik… Her cumartesi yapacağımız açık mikrofon "KAMUSAL HİSLER " gerçek dertler geçcek dertler ile başlıyor. Herkesin 5 dk. mikrofona konuşma hakkının olduğu, konuşmaya cesaret edemeyenin ise kağıda yazıp bize dertlerini bıraktığı bir program. Dertlerimiz gerçek /geççek mi? Ellerimizde ki dövizleri kaldırıp oyluyoruz. Üzerine konuşup, bol kahkaha atıyoruz. (Tabi ki müzik var)

İstediğin bir içecek (çay, filtre kahve vs…) Ücretsizdir.

Kapı açılış saati 19:00/ gösteri saat 20:00

18 yaşından küçükler etkinliğe giriş yapamazlar.

18 Kasım 2023 Cumartesi – 19:00

Bilet Al

 

 

Mustafa Sağır  

Tür: Stand-Up

Samsunlu komedyen memleketine dönüyor. 6 yıldır çeşitli kültür sanat mekanlarında sahne alan Mustafa Sağır 22 Kasım Çarşamba günü saat 20:30'da Cool Sahne'de.

22 Kasım 2023 Çarşamba – 20:30

Bilet Al

 

 

Reeder Samsunspor – Darüşşafaka Lassa

Türkiye Basketbol Federasyonu Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Samsunspor Basketbol takımı, kendi evinde Darüşşafaka Lassa Basketbol Kulübü’nü ağırlıyor.

18 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşecek olan müsabaka, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda 13.00’de başlayacak.

Anadolu Efes maçında yaşanan yoğunluktan dolayı bu maçımız Büyük Samsunspor taraftarına, genel tribün ücretsiz olarak sponsorlarımız tarafından karşılanacaktır.

18 Kasım 2023 Cumartesi – 13:00

 

 

Küçük Prens

Tür: Tiyatro

Küçük Prens çocuklarla buluşuyor. Dünya Çocuk klasiklerinin önemli bir parçası olan küçük prens, en keyifli ve en eğlenceli haliyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşuyor.

Kostümleriyle, dekorlarıyla, oyuncularıyla muhteşem bir oyun sizleri bekliyor. Tüm ailenizle bu muhteşem oyunu izleyebilir ve eğlenebilirsiniz. Hun Çocuk Tiyatrosu Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Kayıtlı Ankara Tiyatrosudur.

19 Kasım 2023 Pazar – 14:00

Bilet Al

 

 

Tolga Aygün 

Tür: Müzik

O ses Türkiye’nin unutulmaz seslerinden “Tolga Aygün” 22 – 23 Kasım tarihlerinde Mücella Bistro’da sevenleriyle buluşuyor.

22 Kasım 2023 Çarşamba – 20:30

Bilet Al

 

 

 

Sinemalar…

 

 

Açlık Oyunları

Tür: Aksiyon

2012 yılından bu yana tüm dünyada büyük yankı uyandıran ve sinema sektörünün en başarılı filmlerinden Açlık Oyunları serisinin son filmi 17 Kasım’da dünyayla aynı anda ülkemizde vizyona girecek. Tüm zamanların en çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan "Açlık Oyunları Kuşların ve Yılanların Şarkısı" bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen yerde yıkıntılar arasında yaşayan Panem ulusunun doğuşunu, Capitol'ün sakladığı sırları ve hayatta kalmak için umutla savaşan kahramanların hikayesini konu alıyor. Filmde Coriolanus Snow'un gençligini Tom Blyth, Lucy Gray Baird" Rachel Zegler, Casca Highbottom karakterini ise usta oyuncu Peter Dinklage canlandırıyor.

Yönetmen: Francis Lawrence
Oyuncular: Tom Blyth, Rachel Zegler, Viola Davis

Bilet Al

 

 

Meksika Açmazı 

Tür: Komedi

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam’ın podcast olarak başlattığı mizah programı Meksika Açmazı'nın sinema uyarlaması olan film, aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden ekibin hikâyesini anlatıyor. Aldıkları bir iş teklifi üzerine farklı motivasyonlarla Kapadokya’ya giden Meksika Açmazı ekibi, ardı arkası kesilmeyen komik olayların içerisinde birbirleriyle olan ilişkilerini sorguladıkları birçok açmaza düşerler. Dostlukları aşk, para, kıskançlık ve entrikalarla sınanır.

Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Fazlı Polat, Mesut Süre, Anlatanadam

Bilet Al

 

 

Alya  

Tür: Bilim Kurgu

Gizemler ve aldatmacalar dünyasında, bir özel harekat ajanının anıları, karanlık bir hükümetin tasarılarının tuvali haline gelir ve gerçek kimliğini bulmak zorunda bırakılır. Geçmişinin sırrını çözdükçe, sadece şok edici gerçeği değil, kendi şaşırtıcı kimliğini de ortaya çıkarır.

Yönetmen: Jandae Perçem

Oyuncular: Jandae Perçem, Edis Görgülü, Hande Ataizi

Bilet Al

 

 

Birkaç Mısraymış Meğer 

Tür: Aşk

Dünyanın ilk diyalogsuz aşk filmi olan bu hikâye, geçmiş yıllarda tutkuyla birbirlerine bağlı olan iki genç insanın yaşadıkları duygu durumlarını ortaya çıkartıyor.

Yönetmen: Hüsamettin Elçin

Oyuncular: Şermin Güven, Ahmet Fırat İçigen, Seyit Taha Elçi

Bilet Al

 

 

 

Cin Gelini

Tür: Korku

Arkeoloji Bölümü öğrencisi “Selin” araştırma yapmak için okul arkadaşları ve hocasıyla az nüfuslu bir köye yatılı olarak gider. Köydeki çalışmalar sırasında başına ilginç hadiseler gelir. Tüm soruların cevabı köyün delisi Adem’de olacaktır. Polis ablası Ebru düğümü çözmek için köye gelir fakat işler iyice karmaşık bir hal alır.

Yönetmen: Kadir Ergin

Oyuncular: İlayda Esme, Hazal Pekgöz, Kuntberk Alptemoçin

Bilet Al

 

 

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben  

Tür: Dram

Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Yönetmen: Murat Onbul

Oyuncular: Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeynep Kankonde

Bilet Al

 

 

Maşa ile Koca Ayı: Sonsuz Eğlence 

Tür: Animasyon

Film, Maşa ile Koca Ayı'nın bir düğünden yılbaşı tatiline uzanan maceralarını anlatıyor. Koca Ayı uzun yıllardan sonra ilk kez konforlu evinden ayrılır ve hayalini kurduğu hedefine ulaşmak için kendisini büyük bir şehrin sosyal yaşamının merkezinde bulur. Şimdi o bir düğün fotoğrafçısı ve Maşa ise onun asistanı! Elveda, ciddi törenler! Sonrası mı? Yeni yıla sayılı günler kala yılda yalnızca bir kez bir araya gelen, Oniki Ay adlı doğanın büyülü koruyucularıyla tanışabilirsiniz. Koca Ayı ve diğer orman sakinleri unutulmaz bir tatile hazırlanırken Maşa, Buzların Lordu küçük Ocak ile tanışır.

Yönetmen: Artem Naumov, Vasiko Bedoshvili

Bilet Al

 

 

Minderler Adası: Kılıcın Sahibi

Tür: Animasyon

Bütün evlerin minderlerden yapıldığı fantastik bir dünyada, Olan ile arkadaşı Sanki Sanki’nin düşündükleri tek şey oyun oynamaktır. Ancak tüm minderlerin ortadan kaybolmasıyla beraber kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar. Minderler Adası’nı ele geçirmeye çalışan Mundar, sürgün edildiği yerden dönmek üzeredir. Bu sırada herkes Mundar’ın karşısına dikilecek efsanevi kahramanı beklemektedir.

Yönetmen: Mustafa Yavuz Gül

Bilet Al

 

 

Napolyon  

Tür: Aksiyon

Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor. Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler.

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ludivine Sagnier

Bilet Al

 

 

 

Sevgili David  

Tür: Korku

Sevgili David, Ağustos 2017'de tekrar tekrar gördüğü rüya aracılığıyla ölü bir çocuğun hayaletinin kendisine musallat olduğunu Twitter'da paylaşan Adam Ellis'in gerçek hikayesini anlatıyor.

Yönetmen: John McPhail

Oyuncular: Augustus Prew, Justin Long, Andrea Bang

Bilet Al

 

0 Yorum

Yorum Yap