• Samsun
  • Son Güncelleme 19:16
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler...

 

 

Haybeden Gerçeküstü Aşk

Tür: Tiyatro 

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan iki kişilik oyun, kadın erkek ilişkisinin başlangıcından bittiği yere kadar olan sürecini konu alıyor.
Gözlemleriyle ve tespitleriyle her bireyin kendinden bişeyler bulabileceği günümüz ilişkilerine atıfta bulunan bu komedi oyunu mizahi bir dille seyircisine eğlenceli dakikalar geçirtmektedir. Kadın ve erkeğin ilişkisel evrimini net bir şekilde ortaya koyarken trajikomik durumunu da gözler önüne seriyor. Bu oyunda yaşanan bir ilişki değil aslında her ilişki…

3 Kasım 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

Dolu Kadehi Ters Tut

Tür: Müzik

Dolu Kadehi Ters Tut, Kerki Solfej organizasyonu ile dinleyicileri ile buluşuyor!

3 Kasım 2023 Cuma – 21:00

Bilet Al

 

Afacanlar Sirki

Tür: Tiyatro

Afacanlar Sirki çocuk tiyatrosu sizlerle... (Palyaço, Dans ve İllüzyon) 

Zamanın birinde Afacanlar Sirki adında dünyanın en eğlenceli bir sirki varmış. Muhteşem gösteri ile izleyenleri hem kahkahaya hemde hayrete düşürürmüş. Lakin ilerleyen günlerde artık eski seyirci kitlesine ulaşamayan Afacanlar Sirki kapanma eşiğine kadar gelmiş. Sirk sahibi Medrona sirkte çalışan herkesi evlerine göndermiş. Bu durumdan üzülen sirkin sevimli palyaçoları Kuku ve Kiki kardeşler sirkin tekrar eskisi gibi olması için elinden geleni yapmaya koyulmuşlar.


Oyuncular: Ayşe Nur ŞAHAN, Muhammed Furkan GÖLBAŞI, İrem ŞAYHAN, Sezgin GEZER, Görkem ERSAYAR, Elif BALIKÇI

4 Kasım 2023 Cumartesi – 14:00 / 18.00

Bilet Al

 

Masallar Diyarı

Tür: Tiyatro  

Masallar Diyarı sizlerle...
Bir varmış Bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde, bir gün kırmızı başlıklı kız, Pinokyo ile, çizmeli kedi haidi ile yer değiştirmiş desek ne düşünürsünüz? Atacan bütün masal ülkesini yanlış bir sihir ile karıştır ve normale dönmesi için macera dolu bir yolculuğa çıkarlar, geçtikleri her kapı zaman zaman okyanuslara, çöllere, uzaya veya farklı bir masalın içine götürür. Bir sihirli ayna ile tüm masal ülkesinin çözümü bulunur. Atacan ve masal arkadaşları görevlerini yerine getirip kendi masallarına dönerler. Bir gün en güzel masal kahramanını oyun oynamak için çağırmak isterseniz, Atacan bütün sırrı sizlere söyleyecek.

Yöneten: Yasir TANTAŞ 
Yazar: Süleyman CEYLAN
Koreografi: Ayşe Nur ŞAHAN
Müzik ve ışık: Elif BALIKÇI

OYUNCULAR: Sezgin GEZER, M. Furkan GÖLBAŞI, Ayşe Nur ŞAHAN, İrem Şura ERKAN, İrem ŞAYHAN, Görkem ERSAYAR


4 Kasım 2023 Cumartesi – 16:00

Bilet Al

 

Bir Delinin Hatıra Defteri

Tür: Tiyatro

Bir Delinin Hatıra Defteri - Atacan ŞANLI , Süleyman CEYLAN performansı ile Samsun B.Beld. Atakum Sanat Merkezi Küçük Salon'da...

Gogolun paltosuna sıkışan şizofrenin , maske kompleksiyle mücadelesi bize karakterin zihninin ıssız bölgelerini görebilmemize imkan veriyor . Bilinçaltının mücadelesinde personasına bağımlı bir karakter ve onun ID’i arasındaki çekişmeleri gözlemleyeceğimiz bu oyunda trajik karakterimizin hikayesini sizlerle buluşturuyoruz . İki kişilik bu oyunun karakterleri bize bilincimizin perdesini aralatıyor 

Yazan: Nikolay GOGOL 
Yönetmen: M. Furkan GÖLBAŞI
Uyarlayan: Yasir TANTAŞ
Oynayanlar: Atacan ŞANLI , Süleyman CEYLAN
Teknik: Kutluhan ÇAĞLAR
Kostüm: Ayşenur ŞAHAN
Dekor: Resul BOZKURT

4 Kasım 2023 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Sakiler

Tür: Müzik

Sakiler - Hüsnü Şenlendirici - Matmazel Coco Süpriz Showlarla Neco Plaza Sahnesinde Sizlerle...

4 Kasım 2023 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Ezginin Günlüğü 

Tür: Müzik

Özgün müziğin şüphesiz en sevilen isimlerinden Ezginin Günlüğü, sevenleriyle buluşuyor.

7 Kasım 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

Dil Yurdu – Kuyunun Dibindeki Taş – Nazım Hikmet

Tür: Tiyatro

Nazım Hikmet'in Talihsiz Yusuf Şiirinden yola çıkarak hazırlanan, bir "insan olma" ve "yolculuk hikayesi". Bağımsız bir uyarlama, müzikleri, animasyonları, tasarımları ile yeni ve özgün bir eser.

8 Kasım 2023 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

Feridun Düzağaç

Tür: Müzik

Feridun Düzağaç, 8 Kasım'da Samsun B.B Sanat Merk. sahnesinde sizlerle...

8 Kasım 2023 Çarşamba – 20:45

Bilet Al

 

Maşa ile Koca Ayı   

Tür: Çocuk Oyunu

Maşa'nın yaramazlıklarına dayanamayan Koca Ayı, Maşa'ya bir oyun oynayıp ders vermek ister. İşler istediği gibi gitmeyince Maşa ile birbirlerini kaybederler. Maşa her şeyin farkına varıp Koca Ayı için harika bir sürpriz hazırlar, bir dedektif gibi Koca Ayı’yı bulmak için Maşa'nın sevimli arkadaşları da dahil olurlar,  en tatlı hayvanlar minik seyircilerimizin kahkaha ile izleyeceği, öğrenirken eğleneceği oyunlar ile karşılaşır. Koca Ayı her şeyden habersiz üzüntüyle evine dönerken karşılaşacağı sürprizlere hazır değildir, Koca Ayı’nın şaşkınlığı ve Maşa'nın hem komik hem de heyecanlı hikâyesine sizler de tanık olmak ister misiniz? Belki beraber dedektif, rüzgar veya kocaman bir hediye kutusu olabiliriz.

3 Kasım 2023 Cuma – 17:00

Bilet Al

 

Cem Eren Öztürk Mahlas

Tür: Komedi

Ve artık sahne onda. Yaklaşık 6 Yıldır Twitter’da Şeref Düzyatanlar takma adıyla sosyal medyayı komik hikayelerle sallayan, aynı takma ad ile üç ayrı romanı bulunan Cem Eren Öztürk şimdi mahlas adlı tek kişilik gösterisiyle seyirciyi kırıp geçiriyor. Siz de Mahlas adlı oyunun ilk gösterilerinde yerinizi alın ve doyasıya güleceğiniz bir gecenin keyfini çıkarın.

3 Kasım 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

Afife

Tür: Bale

1919 yılında Türk kadınlarının sahneye çıkması yasak olan bir dönemde bütün olumsuzluklara karşın sahneye çıkan ilk Türk kadın tiyatro oyuncusu olan Afife Jale’nin hayatı üzerine kurulu olan bir modern bale eseridir.

Bir ‘dans drama’ olan ve çağdaş Türk bale repertuvarında özel bir yere sahip Afife, Afife Jale’nin hayatındaki altın, kırmızı, mor ve gümüş olarak tanımlanan dört ayrı dramatik dönemi hareketli ve lirik danslar ile canlandırıyor.

4 Kasım 2023 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

Harikalar Diyarı Sirki

Tür: Çocuk Şenliği

Sevgili misafirlerimiz 
Dev baloncukların sihirli ve eğlenceli dünyasına hoşgeldiniz. 
Çocuklar, gençler, anneler ve babalar, dedeler ve ninelerimizin keyifle izleyeceği muhteşem, inanılmaz, eğlenceli, müzikli ve danslı aranızdan bazı çocuklarımızın da interaktif olarak katılabileceği Bubble Show gösterimiz siz değerli misafirlerimiz ile buluşuyor. 
Gösterimizin sonunda hep birlikte mini club ve mini disco danslarımız ile eğleniyoruz. 
Eğlence Başlıyor

5 Kasım 2023 Pazar – 13:30 / 15:00 / 16:30

Bilet Al

 

Eni’nin Kalbi  

Tür: Çocuk Operası

Eni’nin Kalbi, duyguları, en çok da sevgiyi ele alan; sevgiye farklı açılardan bakan iki çocuğun maceralarını anlatan bir çocuk operası. Mano annesinden ayrılmak zorunda kalınca onu çok sevdiği için acı çektiğini düşünüyor. Bu nedenle de sevginin kötü bir şey olduğuna karar veriyor. Kimse acı çekmesin diye de sevgiyi yok etmek istiyor. Yavaş yavaş insanların kalbindeki iyi ve güzel duyguları alarak sevgiyi yok edecek bir iksir yapmaya başlıyor. Eni ise onun tam tersi, sevginin acıları dindiren ve tüm zorluklara dayanma gücü veren en önemli duygu olduğunu düşünüyor ve Mano’ya karşı mücadele ediyor. Biri sevgiyi yok etmek, diğeri ise yeniden insanların kalbine yerleştirmek isteyen kahramanlarımız bunun için gerekli olan kaynağa yani “anahara”ya ulaşmak zorunda. Anahara ise Kalplerevi’nde korunuyor. Ancak Kalplerevi’e girmenin de, anaharayı kazanmanın da kuralları var. Aynı anda yola çıkan Eni ve Mano bakalım Kalplerevi’ne ulaşmayı başaracak mı? Kapıdaki tuhaf bekçi onları içeri alacak mı? Yarışmayı kim kazanacak ve amaçlarına ulaşmak için nelerden vazgeçebilecekler? Bu çok eğlendiren bir o kadar da düşündüren operada seyircilerin de önemli bir rolü var. Bu düğümü hep birlikte çözmek için hadi çocuklar hep birlikte Kalplerevi’ne.

7 Kasım 2023 Salı – 10.30

Bilet Al

 

Re-Medea

Tür: Tiyatro

Bir kadın aşkı için nelerden vaz geçer? Aşkını kaybetmemek için ne kadar ileri gidebilir? Medea mitolojinin en güçlü aşık kadını ve en acımasız annesi...
Güçlerini aşık olduğu adamın hizmetine adamış bir kadının neden ve nasıl bir canavara dönüşüp,  -hiç kimseyi gözünün görmediği- bir intikam sonrası kendini savunmasıdır Re-Medea... Bilinen “Medea” mitlerinden yola çıkarak yazılan oyun feminist ya da kadın düşmanı bakış açılarından uzak savunmanın kutsal üzerine dizgelenmiştir.

 7 Kasım 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Konseri

Tür: Konser

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Konseri” gerçekleştiriyor…

Koro şefi Özge Altıntaş Özcan yönetiminde, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Özel Konseri” 9 Kasım 2023 Perşembe günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi Aydın Gün Salon’unda gerçekleşiyor.

9 Kasım 2023 Perşembe – 20:00

Bilet Al

 

Beni Hatırlayınız

Tür: Konser

Konser- 1Bölüm

10 Kasım 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

Cüneyt Nergiz 

Tür: Stand-Up

Türev, integral, trigonometriden hiçbir şey anlamayan ve 16 yıllık eğitim hayatının sonunda komedyen olmaya karar veren Cüneyt Nergiz komik olduğunu düşündüğü şakalarıyla; 4 Kasım Cumartesi 20.30’da Samsun'da! 

4 Kasım 2023 Cumartesi – 21:00

Bilet Al

 

Zehra

Tür: Müzik

Huzur verici, ruhunuzu dinlendiren, kalbinize dokunan duygusal şarkılarıyla Zehra 4 Kasım’da JJ Pub Samsun’da!

 4 Kasım 2023 Cumartesi – 21:00

Bilet Al

 

Sinemalar…

 

Atatürk 1881 – 1919 (1.Film)

Tür: Biyografi

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk yıllarından Millî Mücadele'ye giden hikâyesi anlatılmaktadır.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Songül Öden, Sarp Akkaya, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

 

Freddy’nin Pizza Dükkanı

Tür: Korku

Film, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear’ın Pizza Dükkanı’nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy’nin Pizza Dükkanı’ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar.

Yönetmen: Emma Tammi

Oyuncular: Piper Rubio, Josh Hutcherson, Elizabeth Lail

Bilet Al

 

Bir Düşüşün Anatomisi

Tür: Dram

Dünya prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’nin sahibi olan bu “Hitchcockvari mahkeme filmi” bir evliliğin dinamiklerini mercek altına yatıran bir psikolojik gerilim. “Birinin özel hayatı başkasının cehennemidir” fikrinden yola çıkan Bir Düşüşün Anatomisi, Fransız Alpleri’nde bir kulübede kocası Samuel ve görme engelli oğluyla izole bir yaşam süren Alman yazar Sandra’yı izliyor. Samuel yüksekten düşerek ölür fakat soruşturma sonucunda ölüm nedeninin intihar mı kaza mı olduğu kesinleşmeyince Sandra cinayet suçlamasıyla tutuklanır. Samuel’in ölümünün sorgulandığı mahkeme süreci, çiftin çalkantılı ilişkilerinin de derinine inen rahatsız edici ve tatsız bir psikolojik yolculuğa dönüşür. Filmin senaryosu, daha önce Victoria ve Sibyl’de de işbirliği yapan yönetmen Justine Triet ile eşi Arthur Harari tarafından yazıldı.

Formun Üstü

Yönetmen: Justine Triet

Oyuncular: Samuel Theis, Sandra Hüller, Jehnny Beth

Bilet Al

 

Yüz Yüze  

Tür: Komedi

Eşler arasında bir anlaşmazlık çıkar ve aileler duruma müdahale eder, anlaşmazlık büyür ve boşanmaya karar verirler. Olaylar ilginç bir komedi çerçevesinde gelişir, daha sonra ailenin ayrılıp eşlerin tekrar aşka dönmesiyle anlaşmazlık sona erer.

 Yönetmen: Velid El Halafavi

Oyuncular: Muhammed Memduh, Ahmed Halid Salih, Emine Halil

Bilet Al

 

Zir-i Cin 2

Tür: Korku

Tarık, Kanlıbıçkı köyünde yaşandığı söylenen cin vakalarını araştırmak için Yusuf Hoca’yı bulur. Yusuf Hoca, ilmi sayesinde birçok cin vakasını çözmüş olup birçok insanı da bu cin vakalarından kurtarmıştır. Köy muhtarı Ali Rıza’nın kızına yapılan büyüyle birlikte Tarık ve Yusuf Hoca bu olayı çözmek için harekete geçer. Tarık’ın da isteği üzerine olayları kayıt altına almaya karar verirler. Yusuf Hoca ve Tarık’ın yaşadığı olaylar tam anlamıyla bir cinnet vakası olarak kayıtlara geçmiştir. İlk anından son anına dek yaşanmış olan bu gerçek cin vakaları, günümüzde de hala bilinmeyen nedenlerden dolayı ürkütücülüğünü de korumaya devam etmektedir.

Yönetmen: Burak Küçük

Oyuncular: Feyza Ayan, Tahsin Macit, Ekrem Kayhan

Bilet Al

 

The Marvels

Tür: Aksiyon

Nick Fury ile randevulaşmanın bolca yaşanacağı bu yılın sonuna doğru, 9 Kasım’da vizyona girecek olan filmde Carol Danvers yani Captain Marvel, despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri kazanır ve Yüce Zeka’dan intikam alır. Ancak yaşanan beklenmedik bir olay sonucu Carol, dengesi bozulmuş bir dünyanın yükünü sırtlanır. Görevi gereği bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilmesi, hayatını tamamen değiştirecektir. Burada Carol’un güçleri, bir Jersey City hayranı olan Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol’ın ayrı düştüğü yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile karışır. Bu sürpriz üçlü birlikte hareket ederek kainatı kurtarmaya çalışacaktır.

Yönetmen: Nia DaCosta

Oyuncular: Zawe Ashton, Samuel L.Jackson, Brie Larson

Bilet Al

 

Aslan Hürkuş 3: Anka Adası

Tür: Animasyon

Anka bilimsel çalışmalar yapan Fikret adlı bir bilim adamıyla Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Yanında teknik işleri halleden, tesiste bir nevi otomasyon kolu olarak kullanılan on dördü küçük, biri büyük toplam on beş drone vardır. Anka ve Fikret’in yürüttüğü çalışmalar adaya bir gök taşının düşmesiyle alt üst olur. Gök taşının yaydığı manyetik alan sayesinde drone’lar canlanır ve tüm drone’lar Anka’ya karşı cephe alır. Drone’ların lideri Yusufçuk, Anka dahil tüm uçan araçları kendi emrine almak ister. Diğerlerine Anka’yı yakalaması için emir verir. Onlardan kaçarken hasar gören Anka’nın imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişir. Bir grup çocuğun, uçuk kaçık bir bilim adamının ve iki uçan aracın drone’ları durdurması için ilk başta iş birliği yapmayı öğrenmeleri gerekir.

Yönetmen: H.Sinan Güngör, Semih Turalı, Halil Öztürk

Bilet Al

 

Jeanne du Barry  

Tür: Biyografi

Jeanne Vaubernier, sınıf atlamaya kararlı işçi sınıfından bir kadındır. Fakir hayatından kurtulmak için çekiciliğini kullanmaktan çekinmez. Sevgilisi Kont du Barry, Jeanne’ın çekiciliğinden faydalanarak zenginleşmiştir. Aynı zaman Richelieu Dükü’nün yardımıyla Jeanne’ı kral ile tanıştırmak için bir toplantı organize eder. Ancak bu tanışma beklentilerin de ötesine geçer; Louis XV ve Jeanne ilk görüşte aşık olur. Kral, Jeanne ile hayatı yeniden keşfeder ve onsuz yaşayamayacağına karar verir. Skandal patlar. Kimse sarayda sokaklardan gelen bir kadını istememektedir.

Yönetmen: Maiwenn.

Bilet Al

 

Troller Hep Beraber

Tür: Animasyon

İki film boyunca süren gerçek dostluk, amansız flörtleşmeden sonra Poppy ve Branch artık resmen, nihayet, bir çiftler! Birbirlerine yakınlaştıkça Poppy, Branch’in gizli bir geçmişi olduğunu fark eder. Bir zamanlar dört erkek kardeşi Floyd, John Dory, Spruce ve Clay ile birlikte favori erkek müzik grubu fenomeni BroZone’daymış. Ama Branch’in kardeşi Flloyd, müzik yeteneklerinden dolayı bir çift kötü pop star karakteri - Velvet and Veneer— tarafından kaçırılınca Branch ve Poopy, diğer kardeşlerle yeniden bir araya gelmek ve Flloy’u pop kültür bilinmezliğinden bile daha kötü bir kaderden kurtarmak üzere korkunç ve duygusal bir yolculuğa çıkarlar.

Yönetmen: Walt Dohrn, Tim Heitz

Bilet Al

 

Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası

Tür: Komedi

Film, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkansız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan Temel'in hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

Oyuncular: Edanur Hancı, Reşat Hacıahmetoğlu, Ömür Arpacı

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap