SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 02:16
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

İlker Gümüşoluk – Tek Kişilik Gösteri

Tür: Stand-Up

İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisiyle izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

15 Yıldır Türkiye’nin her köşesinde 1000’den fazla gösteri yapan İlker Gümüşoluk, tek kişilik gösterisinde ikili ilişkiler başta olmak üzere, hayata dair birçok hikaye ve tespitini seyircisiyle buluşturuyor. Komedyen, özellikle YouTube kanalında yayınladığı Apartman Sohbetleri projesiyle ve instagram hesabında paylaştığı skeçlerle ciddi bir seyirci kitlesine ulaştı. İlker Gümüşoluk aynı zamanda son iki yıldır YouTube Değişim Elçiliği görevini üstlendi. YouTube için özel projeler üretiyor.

28 Ekim 2023 Cumartesi – 20:30

Bilet Al

 

 

 

 

1974 Tanju Okan Şarkıları – Hakan Meriçliler

Tür: Müzik

1974 Tanju Okan Şarkıları - Hakan Meriçliler, 31 Ekim'de Samsun B.B Sanat Merkezi'nde...

31 Ekim 2023 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

 

 

Veda

Tür: Tiyatro

TİYATROKARE'NİN YENİ OYUNU VEDA: AYŞE KULİN'İN SEVİLEN VEDA ESERİ TİYATRO SAHNESİNDE! 

Tiyatrokare, 32. sezonunda Nedim Saban'ın,Kulin'in  Veda  romanından uyarladığı ve sahneye koyduğu Veda'yı sahneliyor. Oyunda, usta tiyatro sanatçısı Nevra Serezli,  alışılmamış bir deli saraylı kompozisyonuyla öne çıkıyor.  Genç oyuncu Leyla Feray da, yasak bir aşkın kahramanı olarak öne çıkıyor.  Fatih Gülnar'ın bir Cumhuriyet aydını, Aziz Sarvan'ın, Kulin'in dedesi Ahmet Reşat'a  hayat  verdiği  otobiyografik roman, yazarın  Osmanlı'nın son maliye nazırı olan dedesinin öyküsünü, Kurtuluş savaşı yılları ve Cumhuriyet'in kuruluşunu sımsıcak bir konak  ve aşk hikayesi olarak anlatıyor.  Eylül Gürcan ve Ayşe Ayter gibi ödüllü tasarımcıların imza attığı oyunda, ayrıca Meral Asiltürk, Alişan Özkan, Zeynep Sevi Yılmaz, Gizem Nur Topaloğlu, Gizem Çayhanoğlu rol alıyor.

2 Kasım 2023 Perşembe – 20:00

Bilet Al

 

 

 

 

Alis Harikalar Diyarında

Tür: Tiyatro

Alis Harikalar Diyarında, göz alıcı kostümleri, eğlenceli hikayesiyle şimdi tiyatro sahnesine çıkıyor.

Alis ailesiyle sürekli pikniğe gider ve orada çiçek toplamaya bayılırdı. Günlerden bir gün Alis ormanda yine çiçek toplarken bir tavşan gördü. Ama bir gariplik vardı. Bu tavşan hem insan gibi giyinmiş hem de konuşuyordu. Alis gördüğü şeyin kendisine hayal gücünün bir oyunu olduğunu zannetti. Ama gördükleri bir hayal değildi. Beyaz Tavşan’ı takip etmesiyle kendini Harikalar Diyarı’nda buldu. Ama asıl tehlike pek yakınındaydı. Kırmızı Kraliçe uzun zamandır Alis’i bekliyordu.

 

28 Ekim 2023 Perşembe – 13:00, 15:00

Bilet Al

 

 

 

 

 

Dolu Kadehi Ters Tut

Tür: Müzik

Dolu Kadehi Ters Tut, KerkiSolfej organizasyonu ile dinleyicileri ile buluşuyor!

3 Kasım 2023 Perşembe – 21:00

Bilet Al

 

 

 

 

 

Feridun Düzağaç Samsun Konseri

Tür: Konser

Sevilen aşk şarkılarının başarılı yorumcusu Feridun Düzağaç, 8 Kasım 2023 akşamı Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde en sevilen şarkılarını seslendirecek.

Feridun Düzağaç, Samsun’da, muhteşem performansı ile sevenlerine unutulmaz bir konser veriyor.

3 Kasım 2023 - 3 Kasım 2023 – 20:45

Bilet Al

 

 

 

 

 

Cem Eren Öztürk Stand-Up Gösterisi

Tür: Stand-Up

Ve artık sahne onda. Yaklaşık 6 Yıldır Twitter’da Şeref Düzyatanlar takma adıyla sosyal medyayı komik hikayelerle sallayan, aynı takma ad ile üç ayrı romanı bulunan Cem Eren Öztürk şimdi mahlas adlı tek kişilik gösterisiyle seyirciyi kırıp geçiriyor. Siz de Mahlas adlı oyunun ilk gösterilerinde yerinizi alın ve doyasıya güleceğiniz bir gecenin keyfini çıkarın.

3 Kasım 2023 Perşembe – 20:00

Bilet Al

 

 

 

 

Haybeden Gerçeküstü Aşk

Tür: Tiyatro

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan iki kişilik oyun, kadın erkek ilişkisinin başlangıcından bittiği yere kadar olan sürecini konu alıyor.

Gözlemleriyle ve tespitleriyle her bireyin kendinden bir şeyler bulabileceği günümüz ilişkilerine atıfta bulunan bu komedi oyunu mizahi bir dille seyircisine eğlenceli dakikalar geçirtmektedir. Kadın ve erkeğin ilişkisel evrimini net bir şekilde ortaya koyarken trajikomik durumunu da gözler önüne seriyor. Bu oyunda yaşanan bir ilişki değil aslında her ilişki…

3 Kasım 2023 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

 

 

Maşa ile Koca Ayı-Dostluğun Gücü

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Maşa’nın yaramazlıklarına dayanamayan Koca Ayı, Maşa’ya bir oyun oynayıp ders vermek ister. İşler istediği gibi gitmeyince Maşa ile birbirlerini kaybederler. Maşa her şeyin farkına varıp Koca Ayı için harika bir sürpriz hazırlar, bir dedektif gibi Koca Ayı’yı bulmak için Maşa’nın sevimli arkadaşları da dahil olurlar, en tatlı hayvanlar minik seyircilerimizin kahkaha ile izleyeceği, öğrenirken eğleneceği oyunlar ile karşılaşır. Koca Ayı her şeyden habersiz üzüntüyle evine dönerken karşılaşacağı sürprizlere hazır değildir, Koca Ayı’nın şaşkınlığı ve Maşa’nın hem komik hem de heyecanlı hikâyesine sizler de tanık olmak ister misiniz? Belki beraber dedektif, rüzgâr veya kocaman bir hediye kutusu olabiliriz.

3 Kasım 2023 Cuma – 17:00

Bilet Al

 

 

 

 

Buyur Burdan Kaç

Tür: Tiyatro

Sezonun en çok güldüren tiyatro oyunu “Buyur Burdan Kaç” seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

“Selim ve İsmail uzun uğraşlar sonu cezaevinden tünel kazıp firar etmiş iki mahkûmdur. Kazdıkları tünelin parka çıkacağını düşünen iki kafadar kendilerini yalnız yaşayan iki kadının salonunda bulurlar. Tünelden peşlerine düşen bir polis amirinin de eve gelmesi ile olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır ve kahkaha tufanı başlar.

1 Kasım 2023 Çarşamba – 20.00

Bilet Al

 

 

 

 

 

Benim Adım Cumhuriyet Konseri

Tür: Konser

Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından düzenlenen, “Benim Adım Cumhuriyet” konseri 29 Ekim Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde!

29 Ekim 2023 Pazar – 20:00

Bilet Al

 

 

 

 

Samsun Orman Atölyesi

Tür: Çocuk Etkinlikleri

Doğanın farklı renklerinin ortaya çıktığı ve bizlere ilham veren dönüşümün gerçekleştiği sonbaharda ebeveynler ve çocuklarımızla birlikte yeni bir orman atölyesi 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Atakum Kent Ormanı’nda!

28 Ekim 2023 Cumartesi – 9:30

Bilet Al

 

 

 

 

Sinemalar ...

Çok Aşk

Tür: Komedi

Film, korsan film satıcısı Coşkun’un bir yandan aşkı Ayla’nın, diğer yandan sinema tutkusunun peşinden koşmasını konu ediniyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü

Oyuncular: Barış Yıldız, Hasan Can Kaya, Büşra Pekin

Bilet Al

 

 

 

 

Başlangıç

Tür: Aksiyon

Dominick "Dom" Cobb yetenekli bir hırsızdır. Rüya görme anında insanların bilinçaltına girerek önemli sırları çalmaktadır. Son kurbanı Japon işadamı Saito'dur. Dom, Saito'nun bilinçaltının derinliklerinde dolaşırken ölen karısı Mal'i görür ve çalma işi başarısız olur. Bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmıştır. Bundan kurtulması için mükemmel bir fırsat yakalar. Kaybettiği her şeyi geri alabileceği son bir iş. Tabii mükemmel "Başlangıç"ı tamamlayabilirse. Bu sefer zihinden bir şey çalınmayacak, onun yerine bir fikir yerleştirilecektir.

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Ellen Page, Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt

Bilet Al

 

 

 

 

Mavka: Ormanın Şarkısı

Tür: Animasyon

Ormanın ruhu Mavka, yetenekli müzisyen Lukash’ı gördüğünde, sevgisi ve Ormanın Kalbi’nin Koruyuculuğu arasında çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu sevgi; insan doğasının sihrini, yeteneklerini ve niteliklerini güçlendirip kötülüğe karşı konulmasına yardımcı olacaktır.

Yönetmen: Oleksandra Ruban, Oleh Malamuzh

Bilet Al

 

 

 

Çocuk ve Balıkçıl

Tür: Animasyon

Yılın en çok beklenen animasyon filmi, büyük usta Hayao Miyazaki’nin on yıl aradan sonra sinemaya muhteşem dönüşü… Toronto Film Festivali’nin açılış filmi olarak gösterilen Çocuk ve Balıkçıl, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçiyor ve küçük Mahito’yu izliyor. Annesini kaybeden Mahito, alelacele babasının yanına taşraya taşınmak zorunda kalır. Burada terk edilmiş bir kulenin civarında oynar, gri bir balıkçıl kuşu sürekli karşısına çıkar. Kısa süre sonra hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlar. Büyümek ve yas tutmak hakkında derinlikli bu fantezi, Miyazaki’den beklediğimiz üzere muhteşem bir görsel dünya, olağanüstü renkler ve sürekli canlı tutulan gizemler içeriyor. Yedi yılda tamamlanan filmin tamamı 60 kişilik bir ekip tarafından elle çizildi.

Yönetmen: Hayao Miyazaki

Bilet Al

 

 

 

 

Yıldızlararası

Tür: Bilim Kurgu

Filmde bir grup kaşifin yeni keşfedilmiş bir solucandeliğinden geçip boyut değiştirerek daha önce hiçbir insanoğlunun erişemediği yerlere yaptığı yolculuk anlatılacak. Christopher Nolan'ın yönettiği film, 2014'ün Kasım ayında gösterime girecek.

Yönetmen: Christopher Nolan

Oyuncular: Anne Hathaway, Matthew McConaughey

Bilet Al

 

 

 

Bas Gaza Bas

Tür: Aksiyon

32 yıl önce çekilen ve Almanyada gençlik fenomeni haline gelen Manta Manta aynı kadroyla geri dönüyor. Tarantino’nun Inglorious Bastard filminden hatırlayacağımız Til Schweiger bu sefer sadece başrol olarak değil filmin yönetmeni olarak da karşımıza çıkıyor. Tüm kadronun yıllar sonra bir araya geldiği Manta Manta Legacy (Bas Gaza Bas) seyirciye başka bir sürpriz de vaat etmekte. Filmde Galatasarayda forma giymiş ünlü Alman futbolcu Lucas Podolski oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Bertie araba yarışı kariyerine son vereli uzun zaman olmuştur. Şimdilerde işleri hiç de iyi gitmeyen bir araba tamirhanesi işletmektedir. Banka tamirhaneye haciz geleceği konusunda Bertie’yi tehdit ettiğinde her şey allak bullak olur. Fakat Bertie oldukça cesur bir plan yapar. 90’ların nostaljik araba yarışında kazanacağı birincilik ödülü bütün finansal problemlerini ortadan kaldıracaktır. Sadece bir ay içerisinde külüstür Opel Manta’sını mermi hızında süper bir yarış arabasına dönüştürmelidir. Fakat her şey yetmezmiş gibi eski karısı Uschi birden ortaya çıkar ve genç oğulları Daniel ile ilgilenmesini ister. Berti bir yandan oğluyla ilgilenmeli bir yandan da yarışa hazırlanmalıdır. Aksiyon ve aksiliklerle dolu bir ay onu beklemektedir. Bas Gaza Bas muhteşem kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle 27 Ekim’de Özen Film’den sinemalarda…

Yönetmen: Til Schweiger

Oyuncular: Til Schweiger, Jan-Philipp Jarke, Sami Nasser

Bilet Al

 

 

 

Oyun Bitti

Tür: Aksiyon

Oyun Bitti, Air Soft oyunları oynayan Cenk, Cihan ve arkadaşlarının, başka bir Rus Air Soft takımı tarafından aldıkları maç teklifinde yaşadıkları aksiyon ve gerilim dolu macerayı konu ediyor. Cenk, Cihan ve arkadaşları, yine ekip arkadaşları olan Tolga aracılığıyla, Rus bir Air Soft takımının, ucunda para ödülü olan bir maç yapmak istediklerini öğrenirler. Cenk, Cihan ve arkadaşları teklifi kabul eder. Oyunun oynanacağı adaya giderler. Oyun başladıktan kısa bir süre sonra, yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu fark ederler. Rus takımının elindeki silahlar gerçektir. Artık Rus takımı avcı, Cenk, Cihan ve arkadaşları avdır. Ölümle hayat arasındaki ince çizginin üzerinde kıyasıya bir mücadele başlar.

Yönetmen: Gökhan Arı

Oyuncular: İlker Aksum, Can Nergis, İlay Erkök

Bilet Al

 

 

 

 

Son Akşam Yemeği

Tür: Dram

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde vizyona giren Son Akşam Yemeği, cumhuriyetin ilanının bir gün öncesinde Çankaya Köşkü'nde verilen akşam yemeğini konu ediniyor. 28 Ekim 1923’te Çankaya Köşkü’nde, ülkenin kaderini değiştirecek kararlara imza atılmak üzeredir. Akşam verilecek yemek için mutfakta hummalı hazırlık devam ederken, köşkün yaşlı yamağı Ahir’e köyden bir ziyaretçi gelir. Çankaya Köşkü’nün üst katında yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılıyordur ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında ise aşçıdan yamağa tüm çalışanlar hüzün ve mutluluk dolu bu yirmi dört saate şahitlik edecektir.

Yönetmen: Levent Onan

Oyuncular: Engin Şenkan, Onur Tuna, Azra Aksu

Bilet Al

 

 

 

 

İbi: Doğu Ekspresi'nin Gizemi

Tür: Animasyon

Film, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi ile Kars'a gitmek için yola çıkan İbi'nin, treni Bilinmez Diyar'a ışınlayan kötü bir masal kahramanına karşı arkadaşlarıyla birlikte verdiği mücadeleyi konu ediniyor. İbi, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi'yle Kars’a seyahat ederken Baldiyar masallarının yazıldığı yer olan Masalaltı'ndan gelen, henüz masalı yazılmamış, ismi bile konulmamış gizemli bir masal kahramanının yapacağı kötülükleri engellemek, sevdiklerini korumak ve Doğu Ekspresi'nin Kars’a ulaşmasını sağlamak için geri dönüşü olmayan bir fedakârlık yapmak zorundadır.

Yönetmen: Sinan Ölmez

Bilet Al

 

Testere X

Tür: Korku

John Kramer (Tobin Bell) geri dönüyor! TESTERE serisinin şimdiye kadarki en rahatsız edici filmi, Jigsaw’un bugüne kadar anlatılmayan en kişisel hikâyesini anlatıyor. Serinin 1. ve 2. filminin arasında yaşananları konu alan filmde hasta ve umutsuz John, deneysel ve çok riskli bir ameliyat için Meksika’ya doğru yola çıkar. Oysa kanser hastalığının tedavisi için girdiği bu ameliyat tamamen düzmecedir, en savunmasız anında dolandırılmıştır. Meşhur seri katil, yepyeni amacıyla en iyi yaptığı işe geri döner: Kendisini dolandıran sahtekârları benzersiz, delice ve usta işi tuzaklarıyla sınamaya.

Yönetmen: Kevin Greutert

Oyuncular: Synnøve Macody Lund, Shawnee Smith, Tobin Bell

Bilet Al

 

 

 

Dolunay Katilleri

Tür: Suç

Film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor. 20. yüzyılın başında petrol, bir gecede dünyanın en zengin insanları olan Osage Halkı’na servet kazandırmıştır. Bu Amerikan yerlilerinin zenginliği Osage parasını mümkün olduğunca manipüle eden, gasp eden ve çalan beyaz tüccarları, cinayete başvurmadan önce, hemen cezbetmiştir.

Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Lily Gladstone

Bilet Al

 

 

 

Öğretmen

Tür: Komedi

Film, Trabzon'un Çaykara ilçesine atanan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetinin yansımaları anlatılıyor.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

Oyuncular: Önder Açıkbaş, İnan Ulaş Torun, Bilal Hancı

Bilet Al

 

 

Kuru Otlar Üstüne

Tür: Dram

Doğu Anadolu’nun ücra bir beldesinde zorunlu hizmetini yapmakta olan resim öğretmeni Samet’in başına anlam vermekte zorlandığı bazı olaylar gelir…

Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan

Oyuncular: Deniz Celiloğlu, Musab Ekici, Merve Dizdar

Bilet Al

 

 

 

 

Paw Patrol: Süper Film

Tür: Animasyon

Macera Şehri'ne büyülü bir meteor çarptığında, PAW Patrol yavrularına süper güçler vererek onları Süper Köpekçiklere dönüştürür. Ekibin en küçük üyesi olan Skye için yeni güçleri, bir rüyanın gerçekleşmesidir. Ancak yavruların ezeli rakibi Humdinger hapisten kaçıp çılgın bir bilim insanı ile iki kötü adam için süper güçleri çalmak üzere iş birliği yaptığında işler daha da kötüye gider. Macera Şehri’nin kaderi tehlikedeyken, Süper Köpekçikler kötüleri çok geç olmadan durdurmak zorunda kalır.

Yönetmen: Cal Brunker

Bilet Al

 

 

 

Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)

Tür: Biyografi

Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluk yıllarından Millî Mücadele'ye giden hikâyesi anlatılmaktadır.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Oyuncular: Songül Öden, Sarp Akkaya, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

 

 

 

 

Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir

Tür: Animasyon

Mic Mic, tavşan Oscar, panda ve leylek Karl ile birlikte, küçük bir ayı yavrusunu uzaklardaki bir ormanda ailesine teslim etmek için sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Yönetmen: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy

Bilet Al

 

 

Taylor Swift: The Eras Tour

Tür: Müzik

Kültürel fenomen beyaz perdede devam ediyor! Tarih yazan turnenin sinematik yorumu ile kendini nefes kesici bir konser filmi deneyimine bırak. İzlerken Taylor Swift Eras turnuvasının giysilerini ve bilekliklerini giymen önerilir!

Yönetmen: Sam Wrench
Oyuncular: Taylor Swift

Bilet Al

 

0 Yorum

Yorum Yap