SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 07:19
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Konserler ve Oyunlarla Dolu Bir Hafta!

 

Salih Tıraş Yöresel Tatlar

Salih Tıraş geniş kitlelere yayılan tek kişilik gösterisi ile sizlerle.

Yöresel esinti ve tatlarla bezeli bu gösteri sizleri Salih Tıraş'ın karizmatik olmayan yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

13 Ekim 2023 Cuma / 21:00
COOL chicken's

Bilet Al

 

19 Mayıs Akşamları ''Yeşilçam Klasikleri 4''

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’ndan Yeşilçam Klasikleri 4, Özge Altıntaş Özcan şefliğinde sizinle.

13 Ekim 2023 Cuma / 20:00
Zehra Yıldız Sahnesi (Küçük Sahne)

Bilet Al

 

Mary Jane

Mary Jane, JJ Pub Samsun sahnesinde...

14 Ekim 2023 Cumartesi / 21:00
JJ Pub Samsun

Bilet Al

 

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç, sevilen şarkıları ve eşsiz sahnesi ile 14 Ekim akşamı Samsun Doğu Park Amfi Tiyatro'da sizlerle buluşuyor...

14 Ekim 2023 Cumartesi / 21:00
Samsun Doğu Park Amfi Tiyatro

Bilet Al

 

Anne

79 doğumlu Fransız yazar Floran Zeller’in yazdığı bu oyun, yazarın, “Baba”, “Oğul” ve “Anne” olarak yazdığı serinin bizce en kıymetlisi. Oyun, birbirini tekrar eden sahnelerle bir ‘anne’nin modern eril aile yapılanmasında kayboluşunu, hayatının elinden kayıp gidişini ve bunu fark etmenin yarattığı psikolojik gerilimi bize tüm çıplaklığıyla aktarıyor. Oscar ödüllü yazarın bizlere de hayati perspektifler katabilecek bu çarpıcı metni, bir annenin bu savaşta verdiği irili ufaklı her mücadeleyi bizlere zekice ve sürükleyici merak unsurlarıyla içimize işlemeyi başarıyor. Bu başarıyla yazar ve yazdığı bu seri, tüm dünyada sinema ve tiyatrolarda büyük yankı bulmaya da devam ediyor. Tiyatro iN’in yapımcılığını üstlendiği oyunumuz Fişekhane’de sizlerle buluşuyor.

16 Ekim 2023 Pazartesi / 20:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

Çingeneler Zamanı Müzikali (Ederlezi)

Çingeneler Zamanı Müzikali izleyiciyle buluşuyor.

Sinema eleştirmenleri tarafından bir başyapıt olarak kabul gören,1988 yılında Emir Kusturica’nın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Çingeneler Zamanı Filminin uyarlaması niteliği taşıyan ve Kumbara Görsel Sanatlar Tiyatrosunun prodüksiyonunu üstlendiği “ÇİNGENELER ZAMANI MÜZİKALİ” tekrar sahnede seyircisiyle buluşuyor.

Tüm saflığıyla aşkını, sahip olduklarınla yaşamak mı, zengin bir hayata sahip olmak için yavaş yavaş saflığına ve yaşamına olan inancını yitirerek tüm sevdiklerini kaybetmek mi? 1980’lerin Yugoslavya’sında her daim neşe ile yaşayan ancak yüzlerine baktığımızda her bir çizgide hüzünlerini görebildiğimiz çingenelerin aşkları, ayrılıkları, neşeleri, acılarıdır; zaman zaman güldürüp, zaman zaman da hüzünlendiren…

Kızını kaybetmiş iki torununa hayatını adamış bir büyükanne ve başından bela eksik olmayan oğluyla yaşayan bir annedir Hatica… Tüm saflığıyla âşık olan ancak büyükannesinin kararıyla kardeşi için yollara düşen, zengin olmak hayaliyle kalbindeki beyazı siyaha çeviren bir torun olan Perhan ve hayallerindeki Hollywood’a ulaşmak isterken sahip olduğu saf aşkı kaybeden genç bir çingene kız olan Azra’nın hikayesidir anlatılan…

17 Ekim 2023 Salı / 20:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

Yanlış Pencere

New York’lu çift Marnie ve Jeff ara verdikleri ilişkilerine ikinci bir şans tanıdıkları sırada karşı dairede oturan komşularını gözetlerken bir olaya tanık olurlar. Şahit oldukları olay onları yeni serüvenlere sürüklerken, ilişkileri ile ilgili bazı sırların da açığa çıkmasına neden olur. Arkadaşları ve aynı zamanda komşuları olan Robbie ve Midge’de olaylara dahil olur.  Komşularının evine gizlice sızmaları ile eğlence başlar. Çarpan kapılar, anlaşılmayan konuşmalar ve çalınan cesetler geride iki soru bırakır; Lila Larswald’u kim öldürdü ve eğer ölmediyse o zaman ölen kim? Peki ya katil?

17 Ekim 2023 Cumartesi - 18 Ekim Çarşamba / 20:00
Samsun DT AKM Büyük Salon

Bilet Al

 

Bir Baba Hamlet

Emrah Eren'in yönettiği Bir Baba Hamlet oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

"Oturun yanımıza. Size bir rezillik anlatacağız. Ama öyle böyle değil. Hazır olun. Kalaslarından dekor, heveslerinden oyun yapmak üzere yola çıkmış iki cüretkar oyuncu, gözlerine Shakespeare'in başyapıtı Hamlet'i kestirmiş. Cesur olduklarını söylememize gerek var mı? Keşke her şey perde arkasında kalsaydı fakat asıl hikaye burada başlıyor. Seyircinin karşısına geçerek Hamlet’i oynamaya çalışan bu ikiliden biri, Shakespeare uzmanı gibi davranan yarım porsiyon aktör; diğeri de şarkı söyleme hevesiyle dilinden müzikal kelimesini eksik etmeyen bir şaşkın...

Beş asır devirmiş, tarihte kim bilir kaç kişinin derisinin altına işlemiş, ruhunu beslemiş Hamlet’i kalbinize gömün. Eli yüzü düzgün, başı sonu belli, dört başı mamur, babalar gibi bir temsili de aklınızdan bile geçirmeyin. Çünkü tüm bu safsatadan ortaya sadece "Bir Baba Hamlet" çıkıyor.

Önce Sebastian Seidel'in komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten'in usta işi çevirisi ile topraklarımıza davet edildi. Sonra Baba Sahne'nin babacan yorumuyla ağız tadımıza layık hale gelip "Bir Baba Hamlet"e dönüştü. Finalinde ise Şevket Çoruh ile Günay Karacaoğlu’nun damakta kalan oyunculuğu ve Emrah Eren yönetmenliğiyle sahneye taşındı."

18 Ekim 2023 Çarşamba / 20:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe çok sevilen sahne performansıyla 18 Ekim akşamı Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu’nda!

18 Ekim 2023 Çarşamba / 20:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al

 

Ogün Sanlısoy – Akustik

Ogün Sanlısoy, 18 Ekim'de JJ Pub Samsun'da!

Bu konseri kaçırmayın.

18 Ekim 2023 Çarşamba / 21:00
JJ Pub Samsun

Bilet Al

 

Tatavlada Son Dans

Tatavlada Son Dans, sevenleriyle buluşuyor!

+ Kar kalkınca beni daima bir korku basar

- Neden?

+ Çünkü onların yeniden hortlamasından korkuyorum

- Onlar?

+ Evet onlar. Yağmacılar... mi milas... Onlar hiç durmadılar....

Bir bekleyişin, belki de bir direnişin hikayesidir Tatavlada Son Dans. Geçmiş ve şimdiki zaman arasına sıkışmış bir yağmanın yükünü taşıyan Eleni ve Gül’ün, bellek tazelemek ve unutmak için çocuk saflığıyla oynadıkları gülümseten parçalı yapının tamamıdır. “Geçmiş sadece güzel anılardan ibaret değil” der karakter. Işıltılı şehrin içerisinde 6-7 Eylül’ün izlerini taşıyan yıkık, dökük bir ev. Çatlak porselen ürkekliğinde bakışlar. Kırılırsa belki de aşk sızacak kim bilir. İki Rum kadının gitmek ve kalmak arafındaki yaşanmışlıklarına, toprağa tutunmalarına, Rembetiko tadında küçük bir dokunuştur bu oyun.

19 Ekim 2023 Perşembe / 21:00
Yaşar Doğu Spor Salonu

Bilet Al
Bilet Al

Berfu & Eser Yenenler - Çift Terapisi

Kadın erkek ilişkilerindeki problemler ortak mıdır yoksa her ilişki kendine mi özgüdür? Berfu Yenenler ve Eser Yenenler ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirciyle birlikte karar verecek.

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadınlar da geri kalmayıp karşı atakla erkekleri delirtiyor, ilişkiler çıkmaza giriyor, herkes kendinden bir şeyler buluyor ve olaylar gelişiyor.

20 Ekim 2023 Cuma / 20:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al

Carmen Samsun DOB

İspanya'nın Sevilla kentinde bir tütün fabrikasında çalışan Carmen, güzelliği ile tüm erkekleri etkilemekte; kural tanımaz tavırlarıyla öne çıkmaktadır... Aşk ve sevda konularında savunmasız ve tecrübesiz asker Don Jose, kurallara bağlı biri olarak, nişanlısı Micaela ile evlenerek mutlu olmak hayaliyle yaşarken, Carmen'in cazibesine kayıtsız kalamaz, ona tutulur; kuralları hiçe sayarak sevgilisi uğruna her türlü yasa dışı davranışı sergilemekten kaçınmaz. Ancak Carmen kısa sürede Don Jose'den sıkılır; boğa güreşçisi Escamillo'yu sevmektedir artık... Bu durum onun ölümünü hazırlamakta olduğu halde, davranışlarını inadına pervasızca sürdürür…

Librettosu, Romantizm akımını kullanan Fransız yazar Prosper Mérimée’nin İspanya gezisinden yola çıkarak yazdığı Carmen isimli romandan uyarlanan ve Georges Bizet’nin aslında opera için bestelediği, İspanya’nın Sevilla kentindeki bir tütün fabrikasında çalışmakta olan asi güzel Carmen’in Don Jose ve Escamillo ile yaşadığı gelgitli ve kural tanımaz aşk ilişkisini anlatan “Carmen” eseri, bu sezon da muhteşem müziği ve sahneyi dolduran görselliğiyle izleyicilerin karşısında olacak.

19 Ekim 2023 Perşembe - 21 Ekim Cumartesi / 20:00
Aydın Gün Salonu

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap