SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 03:33
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Dolu Dolu Bir Hafta!

 

Cem Adrian

Duygusal şarkılarıyla ruhumuza dokunan, hislerimize tercüman olan Cem Adrian sevenleriyle hız kesmeden buluşmaya devam ediyor.

26 Eylül 2023 Salı / 20.30
19 Mayıs Üniversitesi Profesör Mehmet Yalçın Taşmektepligil Spor Salonu

Bilet Al

 

Sazz ve Cazz – Müzikal Hikayeler

Özge Ersu ile Sazz ve Cazz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi sahnesinde sizlerle.

28 Eylül 2023 Perşembe / 20.00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

Winie The Pooh Çocuk Müzikali

Winnie, Rex,Tiggy ve eşek Eeyo ormanda mutlu yaşarken bir sabah Win’in bal kavanozunun kaybolmasını öğrenmeleriyle serüven başlar. Tüm arkadaşları Win’in kayıp bal kavanozunu bulmanın peşindedirler. Tiggy ise bal kavanozunu bularak ormanın kahramanı olmanın peşindedir. Bu serüvene kedi, arı ve aslan da katılır. Tiggy bir araştırma başlatır. Bu araştırmaya daha sonra aslanda katılır ve tüm hayvanlar birleşerek bir plan yaparlar. Serüven tüm hızıyla devam eder...

Winnie The Pooh Çocuk Müzikali Eğlenceli müzikleri ve sevimli maskotlarıyla minik seyircilerini eğlendirmeye devam ediyor…

25 Eylül 2023 Pazartesi / 18.00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

Notre Dame'ın Kamburu Müzikali

Victor Hugo’nun ölümsüz eseri; Notre Dame'in Kamburu Müzikali, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Oyunda, çirkin ve kambur Kilise zangocu Quasimodo ile Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo’nun ve Kral'a bağlı komutan Phoebus'un semtte yaşayan çingene Kızı Esmeralda’ya olan aşklarını, Zangoç ile Papaz’ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla göz dolduran Türkçe müzikal…

Quasimodo; çirkinliğiyle alay eden ondan korkan halkın içine karışmayan, insanların söylediklerini alay veya lanet saymayan, insanlara duyduğu kini her gün büyüyen biridir. Bir gün Esmeralda ile tanışır ve ona aşık olur.

25 Eylül 2023 Pazartesi / 20.00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

19 Mayıs Akşamları "Bestekarların Dilinden" Lemi Atlı Buyur Burdan Kaç

Selim ve İsmail uzun uğraşlar sonu cezaevinden tünel kazıp firar etmiş iki mahkumdur. Kazdıkları tünelin parka çıkacağını düşünen iki kafadar kendilerini yalnız yaşayan iki kadının salonunda bulurlar. Tünelden peşlerine düşen bir polis amirinin de eve gelmesi ile olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır ve kahkaha tufanı başlar.

Bakalım iki kafadar bu durumdan nasıl sıyrılacak. Devamı oyunda...

27 Eylül 2023 Çarşamba / 20.00
Canik Kültür Merkezi

Bilet Al

 

Sayın Sarıçiçek

Mehmet Sarıçiçek'in doğumundan ölümüne değin süren hızlandırılmış, ibretlik, sorularla ve sorgularla dolu bir hayat hikayesi.

28 Eylül 2023 Perşembe / 20.00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al

 

Müzik Dinletisi

Sezen Aksu şarkıları müzik dinletisi, Hayal Atölyesi Tiyatrosu’nda dinleyicilerini bekliyor.

28 Eylül 2023 Perşembe / 20.30
Hayal Atölyesi Tiyatrosu

Bilet Al

 

Vizyondakiler!

 

Cehennem Melekleri 4

(Expend4bles)
Tür: Aksiyon

Cehennem Melekleri serisi her filminde oyuncu kadrosu ve aksiyon sahneleri açısından sinema sektöründe alternatifi olmayan en önemli yapımlar arasında yer alıyor. Yüksek bütçesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla 2023 yılının en çok beklenen aksiyon filmleri arasında yer alan serinin 4. filminde Sylvester Stallone, Jason Statham, Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent, Dolph Lundgren, Iko Uwais gibi usta oyuncular yer alıyor. Efsane ekip yepyeni ve zorlu bir görev için yeniden bir araya geliyor. Cehennem Melekleri 4 , 22 Eylül'de dünya ile aynı anda Altyazılı - Dublaj / 2D ve 4DX seçenekleriyle Türkiye'de vizyona girecek. Filmde, deniz açıklarında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyon konu alınıyor.

Yönetmen: Scott Waugh
Oyuncular: Jason Statham, Sylvester Stallone, 50 Cent, Dolph Lundgren, Megan Fox

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması - Çarşamba Cinemas

 

Yıldız Tozu

Tür: Aile

Küçük bir kasabada, kardeşini kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalan bir çocuğun duygu dolu öyküsü. Aile ilişkilerinin ve kardeşlik bağının önemini anlatan bir film. Bir çocuğun mutluluğunu ve hayallerini önemseyecek, dünyaya onun yüreğinden bakacaksınız.

Yönetmen: Ahmet Sönmez
Oyuncular: Süleyman Biçen, Toprak Can Adıgüzel, Berat Çağan

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold

 

Yasa Dışı

(The Gemini Lounge)
Tür: Suç

Bobby Belluci New York polis departmanında çalışan öfke kontrolü olmayan gözden düşmüş ve rütbesi düşürülmüş bir dedektiftir. Öfke sorunları nedeniyle hem işinde hem de aile yaşamında sıkıntılı günler geçirmektedir. Bobby her şeyi telafi etmenin bir yolunu aramaya başlar. Dışarı çıktığı bir gece yaşanan kavga sırasında Chris adlı birine yardım eder. Chris bu iyiliğinin karşılığında Bobby’i Gemini Lounge adlı bir bara götürür. Ertesi gün Bobby fark eder ki gittikleri yer Demeo adlı ünlü mafya çetesinin barıdır.

Yönetmen: Danny A. Abeckaser
Oyuncular: Emile Hirsch, Lucy Hale, Jake Cannavale

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold

 

Venedik'te Cinayet

(A Haunting in Venice)
Tür: Suç

Emekli olan ve dünyanın en göz alıcı şehirlerinden Venedik’e giden Poirot, istemese de çürümüş ve hayaletlerle dolu bir şatoda düzenlenen bir spiritüel seansı ziyaret eder. Misafirlerden birinin öldürülmesi sonucu Poirot kendini gölgeler ve sırlarla dolu karanlık bir dünyanın içinde bulur.

Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Michelle Yeoh, Kenneth Branagh, Jamie Dornan

Bilet Al: Samsun CineGold

 

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

(The LOTR: The Fellowship of the Ring)
Tür: Aksiyon

Kendisine, pek çok gücü olan Tek Yüzük teslim edilen Frodo'nun Orta Dünya'dan geçerek Mordor topraklarına ulaşması ve yüzüğü, yapıldığı yer olan Hüküm Dağı'nın alevlerinde yok etmesi gerekmektedir. Tek Yüzük asırlarca kayıp olarak kalmıştır ve Karanlıklar Efendisi Sauron'un "zalimliğini, kötü niyetini ve tüm yaşama hükmetme arzusunu" içinde barındırmaktadır.Yolculuğu sırasında, Frodo'ya dokuz üyeden oluşan 'Yüzük Kardeşliği' eşlik etmektedir: İyi bir büyücü ve Frodo'nun akıl hocası olan Boz Gandalf, Aragorn, Gondor'un müstakbel kralı ve asil bir savaşçı olan Aragorn (Yolgezer olarak da bilinir), Gondor'un ateşli askerlerinden Boromir, balta kullanma ustası olan cüce Gimli, usta okçu Legolas ve Hobbitler Samwise Gamgee, Peregrin Took ve Meriadoc Brandybuck.

Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Viggo Mortensen, Elijah Wood, Ian McKellen

Bilet Al: Paribu Cineverse - Bafra Kristal Sineması - Çarşamba Cinemas

 

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule

(The LOTR: The Two Towers)
Tür: Aksiyon

İki kule, Emyn Muil tepelerinde başlar. Yollarını kaybetmiş Hobbitler, Frodo ve Sam, esrarengiz Gollum'un kendilerini takip ettiğini farkederler ve onu kıskıvrak yakalarlar. Bir zamanlar bir Hobit olan ve beş yüz yıl sahip olduğu Yüzük tarafından bozulup bir yaratığa, dönüştürülen Gollum, kendisini serbest bırakmaları karşılığında, Hobbitleri Mordor'un Kara Kapıları'na götürmeye söz verir. Sam, bu yeni yol arkadaşına güvenmemektedir. Frodo ise bir zamanlar kendisi gibi bu yüzüğü taşıyan Gollum'a acımaktadır.

Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Viggo Mortensen, Ian McKellen, Elijah Wood

Bilet Al: Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas

 

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü

(The LOTR: The Return of the King)
Tür: Aksiyon

Aragorn, kendi ırkının çağrısına cevap vererek, Orta Dünya'nın bütün kaderi onun elindeyken doğumuyla birlikte ona verilen gücünü kullanabilecek midir? Karanlığın bütün güçleri son savaş için bir araya gelirken Gandalf, Gondor'un yaralı ordusunu toparlamak için hazırlıklara başlar. Gandalf'a gereken destek Rohan Kralı Theoden'den gelir. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile birlikte insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan sonsuz bağlılıklarına rağmen Gondor'u kuşatan düşmanların karşısında güçsüzdür. Çok büyük kayıplar vereceklerini bilseler de insanlar Sauron'un dikkatini başka yöne çekerek Yüzük Taşıyıcısı'nın yolculuğunu tamamlamasını sağlamak için hayatlarının en zor savaşında birbirlerine kenetlenirler.

Yönetmen: Peter Jackson
Oyuncular: Viggo Mortensen, Ian McKellen, Elijah Wood

Bilet Al: Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas

 

Büyük Felaket: Asit Yağmuru

(Acide)
Tür: Dram

Dünya genelinde yaşanan yüksek sıcaklıklarla birlikte asit yağmurları da ölümcül bir seviyeye gelir. Latin Amerika’dan Fransa’ya, dünyanın dört bir yanına dağılan bu yağmurlar büyük bir paniğe ve kaosa sebep olur. Bu felaketin ortasında kalan bir aile ise hayatta kalmak için bir an önce güvenli bir yer bulmak zorundadır.

Yönetmen: Just Philippot
Oyuncular: Laetitia Dosch, Guillaume Canet, Suliane Brahim

Bilet Al: Paribu Cineverse- Bafra Kristal Sineması

 

Ölümcül Dalış

(The Dive)
Tür: Gerilim

Dalış için harika bir gün. Açık bir görüş alanı, durgun bir hava ve mükemmel, bakir bir dalış noktası. Drew ve May birlikte dalış yapmayı seven, keşfedilmemiş sualtı dünyasına hayranlık besleyen, sıkı ve derin bir bağa sahip olan iki kız kardeştir. İkilinin heyecanı May’e aniden çarpan bir kaya ile yarıda kesilir. Düşen kaya May’in gözlüğünü düşürür ve onu almaya çalışırken kayalara sıkışır. Kardeşinin onu sıkıştığı yerden kurtarıp yüzeye çıkarması için sadece dakikaları vardır.

Yönetmen: Maximilian Erlenwein
Oyuncular: Louisa Krause, Sophie Lowe

Bilet Al: Paribu Cineverse

 

Kocamı Kim Öldürür

Tür: Komedi

Merve, hayatının baharında yaşadığı türlü zorlukların üstesinden gelmeye çalışan genç bir kadındır. Girdiği işlerde bir türlü başarıyı yakalayamayan Merve, zenginlerin maskarası haline gelir. Artık bu duruma bir son vermek, varlıklı bir yaşam sürmek isteyen Merve, çareyi servet evliliği yapmakta bulur. Ancak bir gün başkasına aşık olduğunda işler karışır. Aşk ve para konusunda bir tercih yapmak istemeyen Merve, yaptığı evlilik sözleşmesi yüzünden iyice çaresiz kalır. Artık onun için tek çözüm yolu vardır; kocasını öldürmek.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Oyuncular: Aleyna Solaker, Hayrettin Karaoğuz, Burak Satıbol

Bilet Al: Paribu Cineverse - Bafra Kristal Sineması

 

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi

(Ladybug & Cat Noir: The Movie)
Tür: Animasyon

Aynı isimli animasyon dizinin film uyarlaması, güçlü süper kahramanlar Uğur Böceği ile Kara Kedi'ye dönüşen ve Işıklar Şehri'ni Atmaca Güve olarak bilinen tehlikeli bir süper kötüden korumak için güçlerini birleştiren Parisli gençler Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste'in başlangıç hikâyesine odaklanıyor.

Yönetmen: Jeremy Zag
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması - Çarşamba Cinemas

 

Doru Macera Adası

Tür: Animasyon

Doru, Karatay ve diğer dostlarımız, kendisine Hakem Bey diyen gizemli birinin hazırlamış olduğu oyunlara katılırlar. Oyunu kazanana verilecek olan Ormanın Kralı unvanı, en başta kimsenin umurunda değildir. Kara Takım’ın kaptanı Karatay ve Beyaz Takım’ın kaptanı Doru başta olmak üzere herkes, eğlenceli parkurların tadını çıkartmak için oyunlara başlar. Ne var ki; o, eğlenceli havanın bozulması çok uzun sürmez… Oyunlar ilerledikçe ve her oyundan sonra bir kazanan bir kaybeden çıktıkça, eğlenceli kahkahalarla başlayan oyunların yerini, oldukça ciddi yarışlar almaya başlar! Artık iki takımın da şakası yoktur. İki tarafın oyuncuları da Kral unvanını kendi takımları adına kazanmak istiyordur ve bunun için, her parkurda her rakiple karşılaşmaya hazırlardır. Fakat uğruna savaştıkları Kral Tacı, tahmin bile edemedikleri bir sürprizle gelecektir…

Yönetmen: Arkın Aktaç

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas

 

Meg 2: Çukur

(Meg 2: The Trench)
Tür: Aksiyon

Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır.

Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis
Bilet Al:
Paribu Cineverse

 

Oppenheimer

Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al:
Paribu Cineverse

 

Dehşetin Yüzü 2

(The Nun II)
Tür: Korku

The Nun’da yaşanan olaylardan dört yıl sonra Rahibe Irene, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışır. Bu sırada garip olaylar ve açıklanamayan ölümlerle ilgili söylentiler yayılmaya başlar ve kısa süre sonra Irene, iblisle ilk karşılaştığı manastıra geri çağrılır. Tuhaf olayları araştırmaya başlayan Rahibe Irene, Valak'ın geri döndüğünü ve her zamankinden daha güçlü olduğunu keşfeder. Rahibe Irene korkularının üstüne gidip, iblisle yüzleşmelidir.

Yönetmen: Michael Chaves
Oyuncular: Jonas Bloquet, Storm Reid, Taissa Farmiga

Bilet Al: Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

 

Ammar 4

Tür: Korku

Gülnaz, komşusu Ömer'in evliliğini bitirmeyi amaçlar. Bunu gerçekleştirmek için de Ömer'in annesi ile birlikte hocaya gidip büyü yaptırır. Ancak onların yaptırdığı ters teper ve beklenmedik sonuçlara yol açar.

Yönetmen: Uğur Kaplan
Oyuncular: Sezai Yeşilyurt, Sanaz Nazarı, Muhammed Genç

Bilet Al: Paribu Cineverse - Bafra Kristal Sineması

 

0 Yorum

Yorum Yap