SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:35
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Haftanın Etkinlikleri!

 

Meksika Açmazı

Spotify, Karnaval.com, iTunes gibi podcast platformlarının gözbebeği, Türkiye'nin açık ara en çok dinlenen mizah programı Meksika Açmazı sahnede!

Mesut Süre, Anlatanadam ve Fazlı Polat'ın benzersiz sahne performanslarıyla Meksika Açmazı, artık sadece podcast olarak değil canlı bir gösteri olarak da kesintisiz kahkaha vadediyor...

14 Eylül 2023 Perşembe / 20.30
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi

Bilet Al
Bilet Al

 

Uçurtmanın Kuyruğu

Çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüş bir adam intihar etmeye karar verir. Veda mektubunu bitirdiğinde kapı çalar. Karşısında hiç tanımadığı başka bir adam vardır ve bu bilinmeyen misafir, adam hakkında pek çok şey bilmektedir. Misafiriyle konuşurken adam iç hesaplaşmasını da yapar.

13 Eylül 2023 Çarşamba / 20.00
Hayal Atölyesi Tiyatrosu Sahnesi

Bilet Al

 

Hayal Atölyesi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu

Eğlenceli ve öğretici bir deneyim için 12-18 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ön kayıtlar başladı.

Bilgi: 0534 427 10 70

 

Sinemalarda Neler Var?

Bulutların Üstünde

Tür: Komedi

Film, çalıştığı gazeteye haber yapmak için yola çıkan Gökhan'ın ıssız bir arazide aracının bozulması ve ardından gizemli bir yabancı ile tanışıp çaresizlikten peşine takılması sonucu ikilinin başından geçen olayları anlatıyor.

Yönetmen: Deniz Çınar
Oyuncular: Kerim Aydemir, Ruhi Sarı, Cemal Hünal

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

 

Kar ve Ayı

Tür: Dram

Aslı, bitmek bitmeyen kışın dışarıyla bağlarını kestiği, kış uykusunda erken uyanan ayı söylentilerinin kulaktan kulağa yayıldığı bir kasabaya hemşire olarak atanmıştır. Bir gece, kasabadan bir adamın ortadan kaybolmasıyla kendisini adım adım su yüzüne çıkan güç ilişkilerinin, sır ortaklıklarının ve şüphenin içinde bulur. Dünya prömiyerini 2022 yılında dünyanın en önemli film festivallerinden Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan Kar ve Ayı, Selcen Ergun’a 66. San Francisco Uluslararası Film Festivali’nde ‘Yeni Yönetmenler Ödülü’nü, 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi İlk Film Ödülü’nü ve filmdeki performansı ile Merve Dizdar’a da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandırdı.

Yönetmen: Selcen Ergun
Oyuncular: Saygın Soysal, Merve Dizdar, Asiye Dinçsoy

Bilet Al: Paribu Cineverse

 

Şeytana Sempati

(Sympathy for the Devil)
Tür: Aksiyon

İntikam cehennem gibi bir yolculuktur. Nicholas Cage’in şeytani yüzünü görmeye hazır mısınız? Karısı doğum yapmakta olan bir adam hastaneye yetişmek üzeredir. Hastane önünde birden arabasına yabancı bir adam biner. Arabaya binen adam silah zoruyla sürücüye sürmesini söyler ve aksiyon dolu olaylar başlar. Yolda yaşanan şok edici olayların ışığında görünenin hiç de görüldüğü gibi olmadığı anlaşılacak ve kimin gerçekten masum kimin şeytan olduğu ortaya çıkacaktır.

Yönetmen: Yuval Adler
Oyuncular: Joel Kinnaman, Alexis Zollicoffer, Nicolas Cage

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold

 

Kaçakçılar

(Smugglers)
Tür: Aksiyon

Haenyeo, huzurlu sahil kasabası Guncheon'da bir kimya fabrikası inşa edildiğinde bir gecede işini kaybetti. Chun-ja (Kim Hye-soo), geçimini sağlamanın yolunu arayan bir savaşçıdır. Denize atılan bir nesneyi kaldırarak çok para kazanabileceğiniz söyleniyor. Kaçakçılık dünyasını öğrenir ve tehlikeli olduğunu bilmesine rağmen geçimini sağlamak için cesur bir karar veren haenyeo lideri Jin-sook'a (Yum Jung-ah) çekici bir teklifte bulunur . Ulusal kaçakçılık kralı Çavuş Kwon (Zo In-sung) ile tanışınca kaçakçılığa aşık olur. Sonra bir gün, hayatta bir kez karşınıza çıkacak bir servet kazanma fırsatı gelir.

Yönetmen: Seung-wan Ryu
Oyuncular: Kim Hye-su, Yum Jung-ah, Zo In-sung

Bilet Al: Paribu Cineverse

 

Küçük Allen ve Galaksi Yolcusu

(The Little Alien)
Tür: Animasyon

Küçük Allen, babası ile yeni bir kasabaya taşınmıştır. Allen, yeni arkadaşlar ararken birdenbire yaşlı ve UFO takıntılı komşusu için anten görevi görmeye başlar. Uzaylı bir kız olan Britney dünyaya düşer ve Küçük Allen ile tanışır. Artık Allen’ın önemli bir görevi vardır ve bu da Birtney’in galaksisine geri gitmesine yardım etmek. Bu zorlu görevde bu ikiliyi birbirinden çılgın maceralar beklemektedir.

Yönetmen: Amalie Naesby Fick
Bilet Al:
Paribu Cineverse

 

Adalet 3

(The Equalizer 3)
Tür: Aksiyon

Her zaman ezilenlerin yanında olup adaleti aramakta teselli bulan Robert McCall bir hükümet suikastçısı olarak hayatından vazgeçtiğinden beri, geçmişte yaptığı korkunç şeyler yüzünden kendini affetmek için mücadele ediyor. McCall, Güney İtalya'da bir şekilde kendini evinde bulup, yeni arkadaşlarının yerel mafyaların kontrolü altında olduğunu fark eder. Olaylar ölümcül bir hal alırken McCall arkadaşlarının koruyucusu olup mafyayı alt etmesi gerektiğini biliyor.

Yönetmen: Antoine Fuqua
Oyuncular: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

 

Doru Macera Adası

Tür: Animasyon

Doru, Karatay ve diğer dostlarımız, kendisine Hakem Bey diyen gizemli birinin hazırlamış olduğu oyunlara katılırlar. Oyunu kazanana verilecek olan Ormanın Kralı unvanı, en başta kimsenin umurunda değildir. Kara Takım’ın kaptanı Karatay ve Beyaz Takım’ın kaptanı Doru başta olmak üzere herkes, eğlenceli parkurların tadını çıkartmak için oyunlara başlar. Ne var ki; o, eğlenceli havanın bozulması çok uzun sürmez… Oyunlar ilerledikçe ve her oyundan sonra bir kazanan bir kaybeden çıktıkça, eğlenceli kahkahalarla başlayan oyunların yerini, oldukça ciddi yarışlar almaya başlar! Artık iki takımın da şakası yoktur. İki tarafın oyuncuları da Kral unvanını kendi takımları adına kazanmak istiyordur ve bunun için, her parkurda her rakiple karşılaşmaya hazırlardır. Fakat uğruna savaştıkları Kral Tacı, tahmin bile edemedikleri bir sürprizle gelecektir…

Yönetmen: Arkın Aktaç

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

 

Gran Turismo

Tür: Aksiyon

Arabalara karşı doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan bir Gran Turismo oyuncusu, oyun becerilerini bir dizi Nissan yarışmasını kazanmak için kullandı ve şimdi gerçek bir profesyonel yarışçı olma yolunda ilerliyor. O, hayalini gerçekleştirmek ve pistte zirveye ulaşmak için hem kendi hem de arabanın sınırlarını zorlayarak, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Yönetmen: Neill Blomkamp
Oyuncular: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe

Bilet Al: Paribu Cineverse

 

Meg 2: Çukur

(Meg 2: The Trench)
Tür: Aksiyon

Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır.

Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Bafra Kristal Sineması

 

Barbie

Tür: Komedi

Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz varsa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen: Greta Gerwig
Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas

 

Oppenheimer

Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al:
Paribu Cineverse

 

Dehşetin Yüzü 2

(The Nun II)
Tür: Korku

The Nun’da yaşanan olaylardan dört yıl sonra Rahibe Irene, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışır. Bu sırada garip olaylar ve açıklanamayan ölümlerle ilgili söylentiler yayılmaya başlar ve kısa süre sonra Irene, iblisle ilk karşılaştığı manastıra geri çağrılır. Tuhaf olayları araştırmaya başlayan Rahibe Irene, Valak'ın geri döndüğünü ve her zamankinden daha güçlü olduğunu keşfeder. Rahibe Irene korkularının üstüne gidip, iblisle yüzleşmelidir.

Yönetmen: Michael Chaves
Oyuncular: Jonas Bloquet, Storm Reid, Taissa Farmiga

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

 

Şeytanın Elçileri

(Talk to Me)
Tür: Korku

Aslı, Berk ve Tuna isimli 3 sapkın, satanist ayinler yapan arkadaş vardır. Yakında, bin yılda bir denk gelen kutsal yılın, kutsal ayın 13’ü yaklaşmaktadır ve bu ayin için pentagramın köşeleri gibi 5 kişi olmak gerekmektedir.

Yönetmen: Özlem Yeşilyurt
Oyuncular: Caner Gölcüoğlu, Atilla Karahan, Cemre Yalçın

Bilet Al: Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas

 

Konuş Benimle

(Talk to Me)
Tür: Korku

Bir grup arkadaş, mumyalanmış bir el aracılığı ile ruh çağırabileceklerini keşfederler. Başlarda çok eğlenceli ve heyecanlı olsa da gruptan bir kişi fazla ileri gider ve dehşet verici doğaüstü güçleri serbest bırakır.

Yönetmen: Danny Philippou, Michael Philippou
Oyuncular: Ari McCarthy, Hamish Phillips, Kit Erhart-Bruce

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold

 

0 Yorum

Yorum Yap