• Samsun
  • Son Güncelleme 09:02
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Festival ve Yarış Heyecanı!

Nebiyan Doğa ve Gençlik Festivali

Festivalin Zirvesi Nebiyan Doğa Festivali, Samsun’a en yakın 1224 m zirvesi bulunan en yüksek Nebiyan dağı eteklerinde gerçekleştiriliyor.

2019 yılında ilki gerçekleşen Nebiyan Doğa Festivalinde birbirinden farklı yirmiye yakın yarışma ve gösteri seni bekliyor.

1- 3 Eylül 2023
Nebiyan Dağı

Bilgi

TransAnatolia

Bu sene 13.cüsü düzenlenecek olan uluslararası yarışın başlangıcı Karadeniz’in önemli şehri Samsun, bitişi ise Ege’nin incisi İzmir’dir.

TransAnatolia macerasını sadece yarışmacı olarak değil, misafir olarak da yaşayabilirsiniz. İster kendi aracınız ile ister araçsız olarak organizasyon araçları içinde bu heyecanı yaşamak mümkün. Yarış parkurunda her gün belli noktalarda rehber eşliğinde seyir imkanı vardır.

02 - 09 Eylül 2023
Samsun - İzmir

Bilgi

Fanta Gençlik Festivali

2 Eylül'de Fanta Gençlik Festivali ile coşkuya hazır olun: Güneş, Ediz ve Ceza sizlerle!

02 Eylül 2023 Cumartesi
Batıpark

Bilgi

Kamusal hisler (gerçek dertler, geçcek dertler)

Her cumartesi yapacağımız açık mikrofon "KAMUSAL HİSLER " gerçek dertler geçcek dertler ile başlıyor. Herkesin 5 dakika mikrofona konuşma hakkının olduğu konuşmaya cesaret edemeyenin ise kâğıda yazıp bize dertlerini bıraktığı bir program. Dertlerimiz gerçek / geçcek mi?

02 Eylül 2023 Cumartesi / 20:00 – 22.00
atölyeyedikafa – Atakum

Bilet Al

Sinemalarda Adrenalin Dolu Hafta!

Adalet 3

(The Equalizer 3)
Tür: Aksiyon

Her zaman ezilenlerin yanında olup adaleti aramakta teselli bulan Robert McCall bir hükümet suikastçısı olarak hayatından vazgeçtiğinden beri, geçmişte yaptığı korkunç şeyler yüzünden kendini affetmek için mücadele ediyor. McCall, Güney İtalya'da bir şekilde kendini evinde bulup, yeni arkadaşlarının yerel mafyaların kontrolü altında olduğunu fark eder. Olaylar ölümcül bir hal alırken McCall arkadaşlarının koruyucusu olup mafyayı alt etmesi gerektiğini biliyor.

Yönetmen: Antoine Fuqua
Oyuncular: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması - Çarşamba Cinemas

Ölümüne Aşk

Tür: Komedi

Altınel ailesinin yanında uzun yıllardır bahçıvanlık yapan Tahsin, evde beş aydır hizmetçi olarak çalışan güzel Ayperi’ye abayı yakar. Ailenin tatile çıkmasıyla, Ayperi’ye açılmakta, aşkını itiraf etmekte zorlanan Tahsin’in aradığı fırsatı ayağına gelir. Fakat ailesiyle gitmeyen evin haylaz oğlu Timuçin’in gece yarısı aniden arkadaşlarıyla birlikte eve gelmesi her şeyi değiştirir. Parti yapacaklardır. Timuçin, Tahsin ile Ayperi’ye kötü davranmakla kalmaz, gecenin o saatinde hizmet etmek zorunda bırakır. Burnundan soluyan Tahsin’in eli kolu bağlıdır. Ayperi’nin tarçın yerine yanlışlıkla elmaların üstüne fare zehri dökmesi olayların çığırından çıkmasına neden olur. Artık Ayperi ve Tahsin 5 kişinin ölümünden sorumlu birer katildirler.

Yönetmen: Okan Ege Ergüven
Oyuncular: Ayten Uncuoğlu, Fulya Zenginer, Murat Akkoyunlu

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Para Konuşur

Tür: Dram

Pars, 30'lu yaşlardadır. İnatçı, dürüst, adaletli ve centilmen bir sporcudur. Profesyonel kafes dövüşçüsüdür. Bu spora babasından etkilenerek başlamıştır. Her ne kadar Pars’ın babası istemese de başarılı bir dövüş sporcusu olmuştur. Profesyonel kafes dövüşçüsü olan Kafkas, bir maçta rakibinin ölümüne sebep olur. Bu nedenle sporu bırakarak, evlenmiş ve çocuklarıyla sakin bir hayat yaşamaktadır. Kafkas'ın yıllar önce ölümüne sebep olduğu rakibinin oğlu zengin ve nüfuzlu bir insan olmuşsa da babasının ölümünü unutamamıştır. Baba acısıyla intikam peşine düşen Patron, soğukkanlı ve zekice bir plan tasarlar. Bu plan doğrultusunda babasının ölümüne sebep olan Kafkas ve ailesini kaçırıp, gizli bir bölgeye hapseder. Amacı, Babasının ölümüne sebep olan Kafkas’a aynı acıyı yaşatmaktır. Hedefi Kafkas olan bu planın en büyük kurbanı Pars’tır. Dövüşte ve hayatta adil bir karaktere sahip olan ve profesyonellikten taviz vermeyen Pars, kendini adil olmayan, kuralsız ve ölümcül bir savaşın içinde bulur.

Yönetmen: Bülent Terzioğlu
Oyuncular: Aslıhan Karalar, Selçuk Kılıç, Kubilay Penbeklioğlu

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold

Doru Macera Adası

Tür: Animasyon

Doru, Karatay ve diğer dostlarımız, kendisine Hakem Bey diyen gizemli birinin hazırlamış olduğu oyunlara katılırlar. Oyunu kazanana verilecek olan Ormanın Kralı unvanı, en başta kimsenin umurunda değildir. Kara Takım’ın kaptanı Karatay ve Beyaz Takım’ın kaptanı Doru başta olmak üzere herkes, eğlenceli parkurların tadını çıkartmak için oyunlara başlar. Ne var ki; o, eğlenceli havanın bozulması çok uzun sürmez… Oyunlar ilerledikçe ve her oyundan sonra bir kazanan bir kaybeden çıktıkça, eğlenceli kahkahalarla başlayan oyunların yerini, oldukça ciddi yarışlar almaya başlar! Artık iki takımın da şakası yoktur. İki tarafın oyuncuları da Kral unvanını kendi takımları adına kazanmak istiyordur ve bunun için, her parkurda her rakiple karşılaşmaya hazırlardır. Fakat uğruna savaştıkları Kral Tacı, tahmin bile edemedikleri bir sürprizle gelecektir…

Yönetmen: Arkın Aktaç
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması - Çarşamba Cinemas

Gran Turismo

Tür: Aksiyon

Arabalara karşı doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan bir Gran Turismo oyuncusu, oyun becerilerini bir dizi Nissan yarışmasını kazanmak için kullandı ve şimdi gerçek bir profesyonel yarışçı olma yolunda ilerliyor. O, hayalini gerçekleştirmek ve pistte zirveye ulaşmak için hem kendi hem de arabanın sınırlarını zorlayarak, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Yönetmen: Neill Blomkamp
Oyuncular: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Uzay Köpekleri

(Space Pups)
Tür: Aile

İki küçük çocuk ve ebeveynleri, uzay gemilerini tamir ederken yerel bir UFO avcısının pençelerinden kaçmak için arkadaş canlısı köpeklere dönüşen üç uzaylıya yardım eder.

Yönetmen: Jason Murphy
Oyuncular: Elijah Green, Riley Madison Fuller, Myron Donley
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Blue Beetle

Tür: Aksiyon

Blue Beetle, üniversiteden yeni mezun olup evine dönen Jaime Reyes’in (Xolo Maridueña) beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesine dönüşmesini konu alıyor. Jaime Reyes geleceği için özlem dolu bir şekilde evine döner ancak evinin tam olarak bıraktığı gibi olmadığını fark eder. Jaime dünyadaki amacını ararken, kendisini beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesine, yani Scarab'a sahip olarak bulur. Scarab, simbiyotik taşıyıcı olarak Jaime'yi seçtiğinde, ona olağanüstü ve öngörülemeyen güçlere sahip inanılmaz bir zırh verir. Ve Jamie Süper Kahraman Blue Beetle hâline gelirken de kaderi sonsuza dek değişir.

Yönetmen: Angel Manuel Soto
Oyuncular: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Susan Sarandon
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası

(TMNT: Mutant Mayhem)
Tür: Animasyon

Yıllarca insanların dünyasından korunan Kaplumbağa kardeşler, kahramanca davranışlarla New Yorkluların kalbini kazanmak ve normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkarlar. Yeni arkadaşları April O'Neil, gizemli bir suç örgütünü alt etmelerine yardım eder, ancak çok geçmeden üzerlerine bir mutant ordusu salındığında başlarından büyük işlere kalkışırlar.

Yönetmen: Kyler Spears, Jeff Rowe
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold

Meg 2: Çukur

(Meg 2: The Trench)
Tür: Aksiyon

Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır.

Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Barbie

Tür: Komedi

Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz varsa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen: Greta Gerwig
Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold
 - Çarşamba Cinemas

Oppenheimer

Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold
 - Çarşamba Cinemas

Ant-Man ve Wasp: Quantumania

(Ant-Man and the Wasp: Quantumania)
Tür: Aksiyon

Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazının ilk filmi Ant-Man ve Wasp: Quantumania, Avengers: Endgame sonrası insanlar arasındaki popülerliğinin keyfini çıkaran Scott Lang, yani Ant-Man'in, kızının yaptığı bir sinyal gönderici aracılığıyla bu sefer tüm ailesiyle birlikte Kuantum Alemi'ne geçişini konu ediniyor. Scott Lang ve Hope Van Dyne, Ant-Man ve Wasp olarak maceralarına devam etmek üzere geri dönüyor. Kızları Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini bir anda büyüleyici, tehlikeli ve sıra dışı bir evrende bulan aileye, Hope’un babası Hank Pym ve annesi Janet Van Dyne da eşlik ediyor. Aile, Kuantum Alemi’ni keşfederken olağanüstü yeni yaratıklarla karşılaşıyorlar.

Yönetmen: Peyton Reed
Oyuncular: Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Paul Rudd
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Black Panther: Yaşasın Wakanda

(Black Panther: Wakanda Forever)
Tür: Aksiyon

Queen Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) ve Dora Milaje (Florence Kasumba), Kral T'Challa'nın ölümünün ardından uluslarını, onlara müdahale etmek isteyen dünya güçlerinden korumak için savaşmaya hazırlardır. Wakanda halkı, hayatlarının bir sonraki bölümünü kucaklamak için çabalarken kahramanlar, War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) ve Everett Ross'un (Martin Freeman) yardımıyla bir araya gelecek ve Wakanda krallığı için yeni bir yol çizeceklerdir. Gizli bir denizaltı ulusunun kralı Namor olarak karşımıza çıkan Tenoch Huerta ile birlikte filmde Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena ve Alex Livanalli de yer alıyor.

Yönetmen: Ryan Coogler
Oyuncular: Letitia Wright, Angela Bassett, Lupita Nyong'o
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Konuş Benimle

(Talk to Me)
Tür: Korku

Bir grup arkadaş, mumyalanmış bir el aracılığı ile ruh çağırabileceklerini keşfederler. Başlarda çok eğlenceli ve heyecanlı olsa da gruptan bir kişi fazla ileri gider ve dehşet verici doğaüstü güçleri serbest bırakır.

Yönetmen: Danny Philippou, Michael Philippou
Oyuncular: Ari McCarthy, Hamish Phillips, Kit Erhart-Bruce

Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Dabbetü'l-Arz: Kıyamet

Tür: Korku

Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köyde yaşayan bütün hamile kadınlarda bir musallat başlar. Cemil hoca, yaşanan bu musallatı bozmak için cin kavminin tamamını yakmasından sonra her şey geriye dönülmez bir hal alır.

Yönetmen: Gökhan Arı
Oyuncular: Mehmet Sabri Arafatoğlu, Taner Şahin, Bertan Dirikolu

Bilet Al: Paribu Cineverse - Bafra Kristal Sineması - Çarşamba Cinemas

0 Yorum

Yorum Yap