SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:08
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Sandalyeni Al Gel!

Sinema Gecesi

Kent Park - Bilim Samsun’da, yıldızlar altında unutulmaz bir sinema deneyimi için hazır olun! Açık havada düzenlenecek olan büyülü sinema gecesi, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz eğlence dolu anlarla dolup taşacak. Keyifle izleyeceğiniz bu film şöleninde tek ihtiyacınız bir sandalye. Siz de gelin, Kent Park'ta bu eğlenceli akşamın tadını çıkarın!

12 Ağustos 2023 Cumartesi - 20.00
Kent Park - Bilim Samsun
ücretsiz

Sinemalarda Adrenalin Rüzgârı!

Perili Köşk
(Haunted Mansion)
Tür: Komedi

Perili Köşk, yeni taşındıkları evde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan bir anne ve oğlunun hikayesini konu ediyor. Oğlu ile birlikte yaşayan bekar bir anne olan Gabbie, ürkütücü bir malikane satın alır. Oğlu ile birlirkte yeni evlerine yerleşen Gabbie, çok geçmeden yaşadıkların yerin hayaletler ve hortlaklar tarafından mesken tutulduğunu keşfeder. Gabie, davetsiz misafirlerini evden kovmak için bir tur rehberi, bir medyum, bir rahip ve bir tarihçiden yardım ister.

Yönetmen: Justin Simien
Oyuncular: Owen Wilson, Rosario Dawson, Lakeith Stanfield
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası
(TMNT: Mutant Mayhem)
Tür: Animasyon

Yıllarca insanların dünyasından korunan Kaplumbağa kardeşler, kahramanca davranışlarla New Yorkluların kalbini kazanmak ve normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkarlar. Yeni arkadaşları April O'Neil, gizemli bir suç örgütünü alt etmelerine yardım eder, ancak çok geçmeden üzerlerine bir mutant ordusu salındığında başlarından büyük işlere kalkışırlar.

Yönetmen: Kyler Spears, Jeff Rowe
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Yumurtalar Firarda: Afrika Macerası
(Little Eggs: An African Rescue)
Tür: Animasyon

Toto adındaki sevimli horozun, ünlü Tavuk Çiftliği’nde eşi tavuk Di ile birlikte huzurlu bir hayatı vardır. Uly ve Max adında, altın rengi olma özellikleriyle "altın yumurta" gibi görünmelerini sağlayan bir çift sevimli küçük yumurtanın gururlu ebeveynleridir. İşte tam da bu yüzden bazı yumurta koleksiyoncuları onları alıp Afrika’ya götürmek ister. Çocuklarını kurtarabilmek için Afrika kıtasına seyahat etmenin bir yolunu bulmalı, timsahlar, su aygırları, bir grup çılgın maymun ve ormanın kralı aslan ile dolu ormanları aşmak zorundalar. Afrika’da onları harika maceralar beklemektedir.

Yönetmen: Kyler Spears, Jeff Rowe
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Sessiz Kabus
(Sound of Silence)
Tür: Korku

Babası İtalya’daki aile evinde ağır bir şekilde yaralanınca, Emma onun yanına gider. Babası hastanede yatarken, Emma evde tek başına perili bir radyo ve onun arkasındaki şeytani varlıkla karşılaşır. Bu doğaüstü varlığın her geçen saat daha da güçlenmesiyle Emma, geceden sağ çıkabilmek için radyonun lanetinin ardındaki karanlık sırrı ortaya çıkarmak zorundadır.

Yönetmen: Alessandro Antonaci, T3., Daniel Lascar, Stefano Mandalà

Oyuncular: Guido Carta, Chiara Casolari, Lucia Caporaso
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Bıcırıklar: Yeni Yuvamız
(The Muckles: The Quest for a New Home)
Tür: Macera

Bıcırıklar yaramazlığa bayılan bir grup gizemli canlıdır. Yıllardır yaşadıkları dükkandan kovulduklarında 3 Bıcırık arkadaş Svunja, Tjorben ve Smartö yeni bir ev bulup ailelerini kurtarmak için bir yolculuğa çıkarlar. Maceralara dolu seyahatlerindeki zorlukların üstesinden gelmek için öncelikle takım olmaları gerekmektedir – ama bu telaşlı ve hareketli canlılar için bu pek de kolay olmayacaktır.

Yönetmen: Ali Samadi Ahadi, Markus Dietrich
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Meg 2: Çukur
(Meg 2: The Trench)
Tür: Aksiyon

Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır.

Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Rubinin Ailesi
(El Ruby House)
Tür: Komedi

Eser, doktor olan karısı büyük bir krize maruz kaldıktan sonra, şehirden kaçıp tenha bir yere taşınmaya karar veren ve yıllarca yaşadıklarını unutmaya çalışan ve acil bir durum nedeniyle tekrar geri dönen mühendis İbrahim Al-Ruby'nin hikayesini konu alıyor. Hayatının gidişatını değiştiren şey sosyal medyada ünlü olup birden bire karısının büyük krize maruz kalan videoları tekrardan gün yüzüne çıkıp internet ortamına yayılması onları yeniden şehirden kaçmaya itiyor.

Yönetmen: Peter Mimi
Oyuncular: Kareem Mahmoud Abdel Aziz, Nour., Karim Abdel Aziz
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Barbie
Tür: Komedi

Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz varsa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen: Greta Gerwig
Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Oppenheimer
Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Mission: Impossible 7
Tür: Aksiyon

Görevimiz Tehlike serisinin 7. devam halkası olan film, tehlikeli bir silah yanlış kişilerin eline düşmeden önce bu silahın yerini bulmaya çalışan Ethan Hunt ve IMF (Impossible Mission Force) ekibini konu alıyor.

Yönetmen: Christopher McQuarrie
Oyuncular: Hayley Atwell, Tom Cruise, Rebecca Ferguson
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş
Tür: Animasyon

Mert, Aslı ve Can bir kaza sonucu Bulmaca Kulesi'ne düşer. Eve dönebilmeleri için kayıp kitapları bulmaları gerekir. Bu üç yakın dost, zorlu bulmacaları çözerek tüm kayıp kitapları bulur. Eve dönmeye hazırlanırken, Bulmaca Kulesi'nin muhafızı Lugaz Usta'yı kurtarmak için orijinal planlarından vazgeçip yeni bir strateji oluştururlar. Mert, Lugaz Usta'yı kurtarmak için ekipten ayrılır, fakat hazine odasına ulaşmak için takım halinde çalışarak bir bulmacayı çözmeleri gerekmektedir.

Yönetmen: Ahmet Erdal, Ahmet Ercan
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Avatar: Suyun Yolu
(Avatar: The Way of Water)
Tür: Aksiyon

Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'ın yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri, Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeyi ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

Yönetmen: James Cameron
Oyuncular: Kate Winslet, Sigourney Weaver, Zoe Saldana
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Kötü Ruh: Uyanış
(Evil Dead Rise)
Tür: Korku

Zamanla birbirlerinden uzaklaşan iki kardeş, aradan geçen yılların ardından yeniden bir araya gelir. Ancak büyük bir tehlike onları beklemektedir çünkü et yiyen kötü ruhlar canlanmıştır. Kendilerini bir anda büyük bir kabusun içinde bulan iki kardeş, hayatta kalabilmek için farklılıklarının üstesinden gelip, birlikte hareket etmek zorundadır.

Yönetmen: Lee Cronin
Oyuncular: Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Amcam
(Mon Oncle)
Tür: Komedi

Filmdeki Arpel çifti, Marie-France gibi dergilerin tavsiye edebileceği türden bir sosyal başarıya sahiptir. Adam ciddi bir işadamıdır, kadınsa kusursuz bir ev kadını. Mülklerindeki her şey yenidir: ev, geometrik bahçe, çakıl döşeme… Bu işlevsel evrende eksik olansa yaşama zevki ve israf edilmiş alanlar, baştan savmacılık ruhu ve okuldan kaçmalardır. Küçük Arpel bu ruhu ancak ‘ailenin yüzkarası’ olan dayısı Bay Hulot’yla keşfeder. Bay Hulot mutludur; St. Maur’da, herkesin birbirini tanıdığı, insanların çok basit bir kural, yani kibarlık çerçevesinde hareket ettiği küçük bir mahallede yaşar. Bay Hulot’nun Arpellerin evine gelişi çeşitli felaketlere yol açar. Sadece evin küçük oğlu, suç ortağı ve dostu olarak dayısına elini uzatır.

Yönetmen: Jacques Tati
Oyuncular: Jean-Pierre Zola, Adrienne Servantie, Lucien Frégis
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Gölge Ajan: İstanbul'da Ölümcül Hesaplaşma
(Shadow)
Tür: Macera

Yeri tespit edilemeyen kimliğini sır gibi saklamayı başaran ve birçok yüzü olan gizemli bir eski Rus ajanı, Rus devlet sırları ile kayıplara karışmıştır. Ülkenin ulusal güvenliği tehdit altındadır. Rus karşı istihbaratının en öncelikli görevi kayıp ajanı bulmaktır. Bu işler için özel yetiştirilmiş ve teşkilatta lakabı GÖLGE olarak bilinen ajanın, devlet sırlarının açığa çıkmadan kayıp ajanı yakalaması görevi verilir. Bu gizemli kayıp ajan ile GÖLGE ajan arasında kedi fare oyunu başlar. Kovalamaca zincirinin bir ucu Moskova’dan, İstanbul’a kadar uzar. Müthiş İstanbul manzaraları eşliğinde soluksuz izleyeceğimiz Moskova ve İstanbul hattında ölümcül hesaplaşma yakında sinemalarda.

Yönetmen: Ilya Kulikov, Anya Mirohina
Oyuncular: Martin Cooke, Iman Baysayeva, Tatyana Babenkova
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Ehl-i Cin: İntikam
Tür: Korku

Emre ve Murat kız arkadaşları Ceren ile Seda’ya verdikleri tatil sözlerini yerine getirmek için yola koyulurlar. Keyifli yolculukları terk edilmiş köyde bir engelle karşılaşır. Köyde ikamet etmekte olan Zaği bizimkileri bu tatil konusunda ikaz eder. Zaği’nin anlattığına göre köyde köylüler tarafından yakalanmış ve ormanın derinliklerine gömülerek mühürlenmiş bir cin bulunmaktaydı. Bizimkiler tarafından ciddiye bile alınmayan Zaği, gitmeleri konusundaki ısrarlarından asla vazgeçmeyecektir.

Yönetmen: Batuhan Çelik
Oyuncular: Kerem Can Karaoğlu, Beyza Nur Önispir, Merve Erçel
Bilet Al:
Paribu Cineverse- Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Oda
Tür: Korku

Kıskandığı sevgilisi Denizin evine gizli kamera yerleştiren Oğuz ,gece izlediği görüntülerden evde tuhaf bir şeyler olduğunu sezince arkadaşı Cihan ile Denizin evine gitmeye karar verirler. Denizin evinde gizemli odayı merak ederler ancak bu gizemli odada bulunan her neyse Cihanın ölümüne neden olur. Bundan sonra korkunç kabuslar Oğuzun peşini bırakmaz, çareyi medyuma gitmekte bulan Oğuz kendisine aşık şeytani bir Cin’in musallat olduğunu öğrenir. Yeni evine taşınır musallat burada da peşini bırakmaz. Bu şeytani varlıktan kurtulması artık çok zordur.

Yönetmen: Bülent Orçin
Oyuncular: Nesrin Tunç, Mustafa Zeren, Ceren Gülşah Elmalı
Bilet Al:
Paribu Cineverse

0 Yorum

Yorum Yap