• Samsun
  • Son Güncelleme 18:31
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Sinemalarda Heyecan Dolu Bir Hafta!

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası
(TMNT: Mutant Mayhem)
Tür: Animasyon

Yıllarca insanların dünyasından korunan Kaplumbağa kardeşler, kahramanca davranışlarla New Yorkluların kalbini kazanmak ve normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkarlar. Yeni arkadaşları April O'Neil, gizemli bir suç örgütünü alt etmelerine yardım eder, ancak çok geçmeden üzerlerine bir mutant ordusu salındığında başlarından büyük işlere kalkışırlar.

Yönetmen: Kyler Spears, Jeff Rowe
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Meg 2: Çukur
(Meg 2: The Trench)
Tür: Aksiyon

Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır.

Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Rubinin Ailesi
(El Ruby House)
Tür: Komedi

Eser, doktor olan karısı büyük bir krize maruz kaldıktan sonra , şehirden kaçıp tenha bir yere taşınmaya karar veren ve yıllarca yaşadıklarını unutmaya çalışan ve acil bir durum nedeniyle tekrar geri dönen mühendis İbrahim Al-Ruby'nin hikayesini konu alıyor. Hayatının gidişatını değiştiren şey sosyal medyada ünlü olup birden bire karısının büyük krize maruz kalan videoları tekrardan gün yüzüne çıkıp internet ortamına yayılması onları yeniden şehirden kaçmaya itiyor.

Yönetmen: Peter Mimi
Oyuncular: Kareem Mahmoud Abdel Aziz, Nour., Karim Abdel Aziz
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Başkalarının Çocukları
(Other People's Children)
Tür: Dram

Başkalarının çocuklarını sevmek risklidir. 40 yaşındaki Rachel’ın çocuğu yoktur. Çalıştığı lisedeki öğrencileri, arkadaşları, eski sevgilisi ve gitar dersleriyle dolu hayatından memnundur. Ali’ye âşık olduğunda, onun dört yaşındaki kızı Leila’ya da bağlanacaktır. Leila’yı yatağına yatırır, onunla ilgilenir, onu tıpkı kendi çocuğu gibi sevmeye başlar. Rebecca Zlotowski, prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan beşinci filmi için, “Kendi anne olmayan bir üvey anne. Maalesef erkeklerin iktidarsızlığı kadar sıradan olan bu durum, yine de anlatmaya değer bir hikâyenin başlangıç noktası oldu. Bu aşk mektubunu çekerken, çocuğu olmayan kadınlarla dayanışma içinde olduğumu hissettim,” diyor. Zlotowski’nin beklenmedik hamileliği sürerken çektiği bu özlem ve aidiyet hikâyesi, son derece kişisel, samimi ve fazlasıyla dokunaklı.

Yönetmen: Rebecca Zlotowski
Oyuncular: Roschdy Zem, Virginie Efira, Chiara Mastroianni
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Nefes Alma
(Old Man)
Tür: Gerilim

Kayıp bir yürüyüşçü, ormanın derinliklerinde yürürken, münzevi, yaşlı bir adamın kulübesine rastlar. İkisi arasında samimi bir sohbet başlar ancak bir süre sonra, birinin veya her ikisinin de korkunç bir sır saklıyor olabileceği ortaya çıktığında durum tehlikeli bir hal alır.

Yönetmen: Lucky McKee
Oyuncular: Stephen Lang, Patch Darragh, Marc Senter
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Orman Çocuğu: Güç Uyanıyor
(The Awakening of the Mini World)
Tür: Animasyon

Film, arkadaşları Nini ve Ayı Çocuk ile birlikte şeytani Tusuo' nun planlarını yok etmek için yeraltı dünyasında yolculuğa çıkan Orman Çocuğu Kaka'nın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen:  Xuhui Xing
Bilet Al:
Paribu Cineverse

John Wick 4
(John Wick: Chapter 4)
Tür: Aksiyon

Film, köpeğinin öldürülmesi üzerine yeniden yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçının maceralarının anlatıldığı John Wick filminin dördüncü devam halkasıdır. John Wick karakterine hayat veren Keanu Reeves, dördüncü devam halkası için bir kez daha kamera karşısına geçiyor.

Yönetmen: Chad Stahelski
Oyuncular: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Şeytanın Düşmanı
(The Pope's Exorcist)
Tür: Korku

Vatikan’ın Baş Şeytan Çıkarıcısı Peder Gabriel Amorth’un gerçek notlarından esinlenen filmde, Amorth’un küçük bir çocuğa musallat olan şeytanı çıkartmaya çalışırken Vatikan’ın gizli tutmaya çalıştığı asırlık komplosunu ortaya çıkarması konu alınıyor. Yaşamı boyunca 100.000'den fazla şeytan çıkarma gerçekleştiren İtalyan rahip Amorth rolünde Russell Crowe’un yer aldığı filmde, Akademi ödüllü ünlü oyuncuya Daniel Zovatto, Alex Essoe ve Franco Nero eşlik ediyor.

Yönetmen: Julius Avery
Oyuncular: Russell Crowe, Alex Essoe, Daniel Zovatto
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Barbie
Tür: Komedi

Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz varsa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen: Greta Gerwig
Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Oppenheimer
Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Mission: Impossible 7
Tür: Aksiyon

Görevimiz Tehlike serisinin 7. devam halkası olan film, tehlikeli bir silah yanlış kişilerin eline düşmeden önce bu silahın yerini bulmaya çalışan Ethan Hunt ve IMF (Impossible Mission Force) ekibini konu alıyor.

Yönetmen: Christopher McQuarrie
Oyuncular: Hayley Atwell, Tom Cruise, Rebecca Ferguson
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold

Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş
Tür: Animasyon

Mert, Aslı ve Can bir kaza sonucu Bulmaca Kulesi'ne düşer. Eve dönebilmeleri için kayıp kitapları bulmaları gerekir. Bu üç yakın dost, zorlu bulmacaları çözerek tüm kayıp kitapları bulur. Eve dönmeye hazırlanırken, Bulmaca Kulesi'nin muhafızı Lugaz Usta'yı kurtarmak için orijinal planlarından vazgeçip yeni bir strateji oluştururlar. Mert, Lugaz Usta'yı kurtarmak için ekipten ayrılır, fakat hazine odasına ulaşmak için takım halinde çalışarak bir bulmacayı çözmeleri gerekmektedir.

Yönetmen: Ahmet Erdal, Ahmet Ercan
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Mir Anka
Tür: Korku

Buğra’nın sahaflardan aldığı eski bir Fars’ça kitap Sena’nın ve arkadaşlarının hayatlarını altüst eder. KARNOHA cin kabilesinin en azılısı olan ANKA, bir müzisyen gurubuna musallat olur. Sinan’ın öldüğünü duyan Sena ve arkadaşları bir süre sonra başka bir gerçeklikle yüz yüze kalırlar. MİR tam da o anda gerçek yüzünü gösterecektir.

Yönetmen: Ekrem Düzgünoğlu
Oyuncular: Ethem Çap, Emre Çelik, Simge Can
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Mannu Çanakkale'de
Tür: Animasyon

Avustralya’dan Çanakkale’ye uzanan macera dolu bir serüven.

Sevimli koala Mannu, Anzak törenlerine katılmak için yola çıkan sahibinin sırt çantasına gizlice girdiğinde başına neler geleceğinden habersizdi. Kahramanımızın sahibi William, dedesinin Çanakkale Savaşı’ndan hatıra olarak gönderdiği değerli bir madalyon takmaktadır. Madalyonun peşindeki hırsızlardan habersiz, gemide uzaktan İzmir’i seyrederken çıkan arbedede, Mannu ve hırsızlar, değerli madalyonla birlikte denize düşerler. Kıyıya çıkmayı başaran Mannu’ya sahibini bulması için sokak kedisi Pala yardımcı olur. Hırsızlarla yolları yine kesişen Mannu’yu bu sefer polis Ayşe ve köpeği Minik kurtarır. Avustralya’dan Gelibolu’ya uzanan yolculukta yaşlı bir nine Mannu’nun her başı derde girdiğinde yanı başında belirip onu kurtarır. Oysa gerçek çok farklıdır.

Yönetmen: Şenol Kılıç
Bilet Al:
Çarşamba Cinemas

0 Yorum

Yorum Yap