SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 23:15
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Haftanın Etkinlikleri

Karlar Ülkesi - Olaf'ın Rüyası

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Karlar ülkesi için her şey çok güzel, en güzel şarkılar herkesin kulaklarında, insanların içi sıcacık, dostluk, güven ve iyilik ülkenin her yerinde fakat birgün Olaf’ın gördüğü bir rüya ile her şey karışmaya başlar, eski günleri tekrar kazanmak için zorlu bir maceraya çıkmaya karar veren Elsa, Anna, Olaf, Sven ve Kristof nelerle karşı karşıya geleceklerinden habersizdirler. Bu karanlığa bürünmüş ülkeyi sadece iyi kalpli biri kurtarabilir. 

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 14:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi
Bilet Al

Yaramazlar Sirki

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Zamanın en iyi sirki artık iş yapmamaktadır ve sirk sahibi Medrano sirki kapatmak ister ama karşısına Kiki ve Kuku kardeşler çıkınca her hareketlerine gülmeye başlar. Tekrar umutlanır, güzel bir gösteri için çalışmalara başlarlar. Ekibe bir de illüzyon gösterisi yapan yeni bir üye aldıktan sonra gösteri günü gelir... Aksiliklerle dolu bu sirkte Kiki ile Kuku başarılı olabilir mi? Medrano tekrar sirki kurtarıp tüm çocukları davet edebilir mi? Tüm sorunlara rağmen en iyi arkadaş olabilecekler mi? Bu soruların hepsini cevaplamak için sizlerle beraber YARAMAZLAR SİRKİ'ne  gidiyoruz, hadi! Sen de hem eğlenceli hem şaşırtıcı hem de inanılmaz gösteriye şahit ol. Bakalım Kiki ile Kuku'nun başına neler gelecek?

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 18:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi
Bilet Al

Haybeden Gerçeküstü Aşk

Tür: Tiyatro

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan iki kişilik oyun, kadın erkek ilişkisinin başlangıcından bittiği yere kadar olan sürecini konu alıyor.

Gözlemleriyle ve tespitleriyle her bireyin kendinden bişeyler bulabileceği günümüz ilişkilerine atıfta bulunan bu komedi oyunu mizahi bir dille seyircisine eğlenceli dakikalar geçirtmektedir. Kadın ve erkeğin ilişkisel evrimini net bir şekilde ortaya koyarken trajikomik durumunu da gözler önüne seriyor. Bu oyunda yaşanan bir ilişki değil aslında her ilişki…

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 20:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi
Bilet Al

Maşa ile Koca Ayı - Dostluğun Gücü

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Maşa'nın yaramazlıklarına dayanamayan Koca Ayı, Maşa'ya bir oyun oynayıp ders vermek ister. İşler istediği gibi gitmeyince Maşa ile birbirlerini kaybederler. Maşa her şeyin farkına varıp Koca Ayı için harika bir sürpriz hazırlar, bir dedektif gibi Koca Ayı’yı bulmak için Maşa'nın sevimli arkadaşları da dahil olurlar, en tatlı hayvanlar minik seyircilerimizin kahkaha ile izleyeceği, öğrenirken eğleneceği oyunlar ile karşılaşır. Koca Ayı her şeyden habersiz üzüntüyle evine dönerken karşılaşacağı sürprizlere hazır değildir, Koca Ayı’nın şaşkınlığı ve Maşa'nın hem komik hem de heyecanlı hikâyesine sizler de tanık olmak ister misiniz? Belki beraber dedektif, rüzgar veya kocaman bir hediye kutusu olabiliriz.

29 Temmuz 2023 Cumartesi - 16:00
Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi
Bilet Al

Karamazov Kardeşler – Kitap Söyleşisi

Tür: Söyleşi

Kent Belleği Söyleşilerinde bu hafta Karamazov Kardeşler kitabı ele alınacak. Yazar Tacettin Şimşek’in konuk olarak katılacağı programa katılım, ücretsiz olacak.

29 Temmuz 2023 Cumartesi – 17:00
Samsun Kent Belleği
Ücretsiz

Bu Hafta Sinemalarda!

Barbie

Tür: Komedi

Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz yoksa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen: Greta Gerwig
Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Oppenheimer

Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Mission: Impossible 7

Tür: Aksiyon

Görevimiz Tehlike serisinin 7. devam halkası olan film, tehlikeli bir silah yanlış kişilerin eline düşmeden önce bu silahın yerini bulmaya çalışan Ethan Hunt ve IMF (Mission Impossible Force) ekibini konu alıyor.

Yönetmen: Christopher McQuarrie
Oyuncular: Hayley Atwell, Tom Cruise, Rebecca Ferguson
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Örümcek Ağı

(Cobweb)
Tür: Korku

Film, küçük bir kasabada, sıradan bir evde, duvarların içinden gizemli bir tıkırtı duyan küçük bir çocuğun anne ve babasının korkunç bir sır sakladığından şüphelenmesini konu alıyor.

Yönetmen: Samuel Bodin
Oyuncular: Antony Starr, Cleopatra Coleman, Lizzy Caplan
Bilet Al: Paribu Cineverse

Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş

Tür: Animasyon

Mert, Aslı ve Can bir kaza sonucu Bulmaca Kulesi'ne düşer. Eve dönebilmeleri için kayıp kitapları bulmaları gerekir. Bu üç yakın dost, zorlu bulmacaları çözerek tüm kayıp kitapları bulur. Eve dönmeye hazırlanırken, Bulmaca Kulesi'nin muhafızı Lugaz Usta'yı kurtarmak için orijinal planlarından vazgeçip yeni bir strateji oluştururlar. Mert, Lugaz Usta'yı kurtarmak için ekipten ayrılır, fakat hazine odasına ulaşmak için takım halinde çalışarak bir bulmacayı çözmeleri gerekmektedir.

Yönetmen: Ahmet Erdal, Ahmet Ercan
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Sürü

(La jauría)
Tür: Dram

Eliú, arkadaşı El Mono ile işlediği bir suçtan dolayı Kolombiya ormanınındaki bir çocuk merkezinde hapsedilir. Buradaki gençler rehabilite için grup terapisi ve el işleri yaparlar. Bir gün El Mono, Eliú’nun olduğu merkeze transfer edilir. Sürü, 2022 Cannes Film Festivali Eleştirmenler Haftası’nın en önemli iki ödülü olan En İyi Film ve En İyi Senaryo ödülünü kazandı.

Yönetmen: Andrés Ramírez Pulido
Oyuncular: Jhojan Estiven Jimenez, Maicol Andres Jimenez
Bilet Al: Paribu Cineverse - Bafra Kristal Sineması

Lilith Cinleri

Tür: Korku

Film, 1987 yılında yaşanmış bir hayat hikayesi ile başlar. Bir anne, gece yarısı uyandığında bebeğini yanında göremez. Odasındaki bebeğin kanlı kundağından dolayı bebeğinin Al Karısı olarak bilinen Lilith tarafından kaçırıldığını anlar.

Yönetmen: Özlem Yeşilyurt
Bilet Al: Paribu Cineverse 

Çakallarla Dans 6

Tür: Komedi

Çakallarla Dans serisinin altıncı filminde, ekibin maceraları bu kez yurt dışına taşınıyor.

Yönetmen: Murat Şeker
Oyuncular: Şevket Çoruh, Timur Acar, Hakan Bilgin, Didem Balçın, İlker Ayrık
Bilet Al: Paribu Cineverse

Üçlü Pürüz

Tür: Komedi

Ailelerinden gizli bir şekilde evlenen Fatih ve Eda, bankacı olan arkadaşları Serhat’tan sahte nikâh memuru olmasını ve Adana’ya gelerek ailelerinin karşısında nikâhlarını kıymalarını ister. Adana yolculuğunda Serhat’a nikâh şahidi olmaları için ortak arkadaşları Haktan ve Utku da eşlik eder. Ancak yolculukları sırasında arabaları çalınır. Üç arkadaşın yaşayacağı talihsizlikler bununla sınırlı kalmayacak, düğüne yetişmeye çalışırken kendilerini geri dönüşü olmayan bir maceranın içinde bulacaklardır!

Yönetmen: Vedat Uyar
Oyuncular: Okan Çabalar, Korhan Herduran, Emrah Kaman
Bilet Al: Paribu Cineverse

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 3

Tür: Animasyon

Mandarin ve Mandalina birbirlerini yanlış anlayarak hayal kırıklığına uğrarlar. Mandalina kendini kanıtlamak isterken Mandarin ile birlikte buz dağlarının arkasına gizlenmiş, gizli güçleri olan bir istiridyenin arandığı efsanevi Buz Mandası’nı aramak için yola çıkarlar. Onları bulamayan Kaptan Pengu, Misket, Zeze, Gugu, Pegu, Mirmir arkadaşları için endişelenirler. Onları kurtarmak için Kuzey Kutbu’na doğru onlarda yola çıkarlar. Kaptan Pengu ve Arkadaşları Yolculuk esnasında fırtınalı denizleri, buz dağları ve tehlikeli mercanları aşarlar. Bu macera da aynı zamanda dostluk, cesaret, azim temalarını deneyimlerler.

Yönetmen: Ali Karaçam
Bilet Al: Paribu Cineverse - Samsun CineGold

Elemental: Doğanın Güçleri

(Elemental)
Tür: Animasyon

Disney ve Pixar imzalı ‘Elemental: Doğanın Güçleri’, ateş, su, toprak ve hava elementlerinden sakinlerin bir arada yaşadığı Element Şehri’nde geçiyor. Zorlu, kıvrak zekalı ve ateşli genç bir kadın olan Alev ile eğlenceli, hayatı akışına bırakan, duygusal Deniz’in dostluğunu merkezine yerleştiren filmde bu arkadaşlık, Amber’ın yaşadıkları dünyaya dair olan inançlarını değiştirecek. Ateş ve su elementinden iki zıt kutbun macera dolu serüveni seyircilere fantastik bir dünyanın kapılarını aralayacak.

Yönetmen: Peter Sohn
Bilet Al: Paribu Cineverse

 

0 Yorum

Yorum Yap