SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:28
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

Alis Harikalar Diyarında

Tür: Çocuk Tiyatrosu

SBB Sanat Merkezi’nde, büyülü bir dünyaya adım atın! 29 Haziran Cumartesi günü saat 19:00’da sahnelenecek olan “Alis Harikalar Diyarında” bale ve dans gösterisi ile sıradışı bir maceraya hazır olun.

Yaş Sınırı: 4+

Süre: Yaklaşık 90 dakika

Güneşin pırıl pırıl parladığı bir gün, Alis, ablasının tarih kitabı okumasından sıkılarak ormanda dolaşmaya başlar. Bir tavşanın peşinden koşarken kendini bir ağaç kovuğunda bulur ve harikalar diyarına yolculuk eder. Burada karşılaştığı sıradışı olaylar ve karakterler, Alis’i büyülü bir maceraya sürükler. Normal boyuna dönebilmesi için bir yol bulmak zorundadır.

29 Haziran 2024 Cumartesi – 19:00

Bilet Al

 

Ankara Çocuk Sirki

Tür: Çocuk Gösterisi

Ankara Çocuk Sirki, çocuklara yönelik hazırlanmış özel bir sirk gösterisidir. Bu etkinlik, çocukları hem eğlendirecek hem de şaşırtacak unsurlarla doludur. Orijinal sirk figürleriyle dolu bu gösteri, çocukların her an dikkatini çekecek ve onları heyecanlandıracak. Eğlence ve hayranlıkla dolu bu etkinlik, çocuklarınızın unutamayacağı bir deneyim sunacak.

Ankara Çocuk Sirki, çeşitli performanslar ve aktivitelerle çocuklara ve ebeveynlerine unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. İşte bu harika gösteride sizleri bekleyen bazı aktiviteler:

Sihirbaz Gösterileri: Gizemli sihirbazlar, çocukların hayal gücünü harekete geçirecek ve onları şaşırtacak büyüler yapacaklar. Sihirbazlık gösterileri, çocukların sihrin büyülü dünyasına adım atmalarını sağlayacak.

Tahta Bacak Gösterisi: Tahta bacak üzerinde yapılan dengeli ve dikkat çekici gösteriler, çocukların ilgisini çekecek ve onları hayran bırakacak. Tahta bacak gösterisi, cesaret ve denge üzerine eğlenceli bir performans sunacak.

Jonglörlük Gösterisi: Jonglörler, toplar ve diğer nesnelerle yaptıkları akrobatik hareketlerle çocuklara görsel bir şölen sunacaklar. Renkli ve dinamik jonglörlük gösterileri, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak.

Ebeveyn Yarışmaları: Çocuklar ve ebeveynleri için düzenlenen eğlenceli ve rekabetçi yarışmalar, ailelerin birlikte keyifli zaman geçirmesine olanak tanıyacak. Ebeveyn yarışmaları, aile bağlarını güçlendiren eğlenceli anlar sunacak.

Palyaço Showlar: Renkli kostümleri ve komik hareketleriyle palyaçolar, çocukların yüzünü güldürecek ve onlara neşeli anlar yaşatacak. Palyaço showlar, çocukların kahkahalarla dolu bir gün geçirmesini sağlayacak.

Ankara Çocuk Sirki, çocuklarınızla birlikte unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz harika bir etkinliktir. Gösterinin her anında eğlenceye kapılacak, zaman zaman şaşkınlıkla karışık heyecanlar yaşayacak ve çocuklarınızla birlikte gülümseyeceksiniz. Bu büyüleyici sirk gösterisi hem çocuklar hem de ebeveynler için özel anılar yaratacak bir deneyim sunuyor.

5 Temmuz 2024 Cuma – 18:00

Bilet Al

 

Yeter Artık

Tür: Tiyatro

Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi, 5 Temmuz Cuma günü, kadına şiddete dikkat çeken etkileyici bir tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. “Yeter Artık” adlı tiyatro oyunu, kadına şiddet konusunu işleyen dram ve duygu yüklü sahneleriyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor. Ünlü oyuncuların performanslarıyla desteklenen bu oyun, toplumda farkındalık yaratmayı hedefliyor.
Yaş Sınırı: 7+
Süre: 120 Dakika

İzleyicilere hem düşündürücü hem de duygusal anlar yaşatan bu eser, şiddete karşı duruşunu güçlü bir şekilde vurguluyor.

5 Temmuz 2024 Cuma – 18:30

Bilet Al

 

Bir İdam Mahkumunun Son Günü

Tür: Tiyatro

“Bir İdam Mahkumunun Son Günü”, idam cezasına çarptırılan bir mahkûmun, idamından önceki son günlerini ve düşüncelerini anlatan dokunaklı bir hikayedir. Mahkûm, içsel bir yolculuğa çıkarak ölümle yüzleşir ve hayatı, adaleti ve insan doğasını sorgular. Bu eser, Victor Hugo’nun toplumsal eleştirilerinin yanı sıra, insan ruhunun derinliklerine inen bir anlatıdır.

Atacan Şanlı ve Süleyman Ceylan, bu güçlü metni sahneye taşıyarak izleyicilere unutulmaz bir performans sunacaklar. İki yetenekli oyuncunun uyumu ve sahneye kattıkları enerji, izleyicileri derin bir düşünce ve duygu yolculuğuna çıkaracak. “Bir Delinin Hatıra Defteri” ile başarısını kanıtlayan bu ikili, şimdi de “Bir İdam Mahkumunun Son Günü” ile sahneye yeni bir soluk getiriyor.

Siz de bu unutulmaz tiyatro deneyimine tanıklık etmek için SBB Sanat Merkezi’nde yerinizi alın.

5 Temmuz 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Sinemalar…

 

Şeytan Ayini

Tür: Korku

Eşinin ölümünü bir türlü atlatamayan Anthony, bir korku filminin başrolüne seçilerek oyunculuk kariyerine geri döner. Ancak çekimler esnasında Anthony’de tuhaf ve rahatsız edici değişiklikler görülmeye başlanır, adeta aklını kaybetmiş gibidir. Kızı, babasındaki bu anormalliği psikolojik rahatsızlık olarak görürken, Anthony kendini geri dönülemez, şeytani bir oyunun içinde bulmuştur.

Yönetmen: Joshua John Miller
Oyuncular: Sam Worthington, Russell Crowe, Ryan Simpkins

Bilet Al

 

Motorcular

Tür: Suç

Film, orta batılı bir motosiklet kulübü olan Vandals'ın yükselişini konu alıyor. Üyelerinin hayatlarına bakıldığında kulüp, on yıl içinde yerel yabancıların bir araya geldiği bir yerden, orijinal grubun benzersiz yaşam tarzını tehdit eden daha kötü niyetli bir çeteye dönüşür.

Yönetmen: Jeff Nichols
Oyuncular: Tom Hardy, Austin Butler, Jodie Comer

Bilet Al

 

Sayara: İntikam Meleği

Tür: Suç

Film, Türkmenistanlı sessiz bir spor salonu temizlikçisi olan Sayara’nın, kız kardeşinin kontrolden çıkan bir arkadaş grubu tarafından öldürülmesinin ardından başlayan intikam hikâyesini konu ediniyor.

Yönetmen: Can Evrenol
Oyuncular: Özgül Koşar, Emre Kızılırmak, Duygu Kocabıyık

Bilet Al

 

Ters Yüz 2

Tür: Animasyon

Ters Yüz 2, artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor.

Yönetmen: Kelsey Mann

Altyazılı

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Mahzen

Tür: Korku

Iris, ölen babasından kendisine köhne bir barın miras kaldığını öğrenir. Mirası devraldığı andan itibaren ise barın mahzeninde yaşayan ve ölülerin şeklini alabilen “Çuval Kafa” isimli yaratıkla ilgilenmek zorunda kalacaktır. Ölen sevdiklerini iki dakika da olsa görmek isteyenlerin tek yapması gereken 2 bin sterlin nakit ödeme yapmaktır. Iris de babası gibi yaratığın güçlerinden faydalanarak para kazanmak ister. İlk müşterisi ise karısını kaybetmiş olan Neil olur ancak işler çığırından çıkar. Iris, Çuval Kafa’yı yok etmenin bir yolunu bulmak zorunda kalacaktır. Yaratık onları yok etmeden önce.

Yönetmen: Alberto Corredor
Oyuncular: Peter Mullan, Freya Allan, Ned Dennehy

Bilet Al

 

 

Siccin 7

Tür: Korku

Çocuk dilenci mafyası ile yaptığı “kanlı bir pazarlık” sonrasında doktorluğu bırakıp kaçmak zorunda kalan Kemal, ailesi ile birlikte amcasının konağına taşınır. Küçük kızı Rüya’yı hastalığından kurtarmak için bulaştığı karanlık sır, alzheimer hastası olan annesi Lale’nin zihninin karanlığıyla birleşince taşındıkları konak paranormal bir kabuslar labirentine dönüşür... Aileye yardımcı olmak bahanesiyle eve giren Meral’in ise asıl niyeti 2018’in *Kara Ay’ında yapılan bir ayinin şartlarını yerine getirmektir!

Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Tuğba Begde, Serkan Atar, Funda Eskioğlu

Bilet Al

Bilet Al

 

Süper Maymun Shimmy

Tür: Animasyon

Shimmy, süper güçlerini yeni keşfeden ve onları nasıl kullanacağını henüz öğrenmeye çalışan bir maymundur. Kötü güçlerin dünyayı ele geçirmesini önleme görevi ona verilince, Shimmy bir 'maymun kral'a dönüşerek zorlu bir mücadeleye girişir.

Yönetmen: Palph Zondag, Dick Zondag

Bilet Al

 

Veda Partisi

Tür: Komedi

Film, bir siyasi parti başkanının eşi olan Yonca'nın, yakın arkadaşları için düzenlediği bekarlığa veda partisinde yaşanan olayları takip ediyor.

Yönetmen: Ufuk Cebeci
Oyuncular: Seda Akman, Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu

Bilet Al

 

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç

Tür: Aksiyon

Bu Yaz, dünyanın en sevdiği Kötü Çocuklar, koltuğunuzun ucunda aksiyon ve komedinin muhteşem uyumuyla geri dönüyor! Ancak bu sefer bir değişiklikle: Miami'nin en iyileri şimdi kaçıyor!

Yönetmen: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Oyuncular: Martin Lawrence, Will Smith, Vanessa Hudgens

Bilet Al

Bilet Al

 

Gözcüler

Tür: Gerilim

Film, 28 yaşında bir sanatçı olan Mina'nın İrlanda'nın batısındaki geniş ve el değmemiş bir ormanda mahsur kalmasını konu alıyor. Bir sığınak bulan Mina, bilmeden her gece gizemli yaratıklar tarafından izlenen ve takip edilen üç yabancıyla birlikte kapana kısılır ve gerilim dolu dakikalar başlar.

Yönetmen: Ishana Shyamalan
Oyuncular: Georgina Campbell, Dakota Fanning, Olwen Fouéré

Bilet Al

 

Garfield

Tür: Animasyon

Karikatürist Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon filmi, kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Yönetmen: Mark Dindal

Bilet Al

Bilet Al

 

Furiosa: Bir Mad Max Destanı

Tür: Macera

Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarından kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsünün eline düşer. Çorak Topraklarda ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Yönetmen: George Miller
Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Tom Burke, Chris Hemsworth

Bilet Al

 

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık

Tür: Bilim Kurgu

Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor.

Yönetmen: Wes Ball
Oyuncular: Kevin Durand, Owen Teague, Freya Allan

Bilet Al

 

Kung Fu Panda 4

Tür: Animasyon

Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır...

Yönetmen: Stephanie Stine, Mike Mitchell
Oyuncular: Jack Black

Bilet Al

 

*Deadpool&Wolverine

Tür: Aksiyon

Wolverine yaralarından kurtulmaya çalışırken yolu boşboğaz Deadpool ile kesişir. Ortak bir düşmanı yenmek için takım olurlar.

Yönetmen: Shawn Levy
Oyuncular: Hugh Jackman, Ryan Reynolds, Jennifer Garner

Bilet Al

 

*Çılgın Hırsız 4

Tür: Animasyon

Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Yönetmen: Patrick Delage, Chris Renaud

Bilet Al

 

 

*Sessiz Bir Yer: Birinci Gün

Tür: Korku

Sessiz Bir Yer serisinin orijin hikâyesi olan film, tüm dünyanın sessizliğe gömülmesine sebep olan yaratıkların yeryüzüne indiği gün yaşananları konu ediniyor.

Yönetmen: Michael Sarnoski
Oyuncular: Djimon Hounsou, Lupita Nyong'o, Alex Wolff

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

*Bir Zamanlar Gelecek: 2121

Tür: Bilim Kurgu

Film, gelecekte iklim krizinin yol açtığı kıtlık sebebiyle insanlığın kendini içerisinde bulduğu yeni koşullarda hayatını sürdüren bir ailenin hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Serpil Altın
Oyuncular: Selen Öztürk, Ayşenil Şamlıoğlu, Çağdaş Onur Öztürk

Bilet Al

Bilet Al

 

*Yürüyen Şato

Tür: Animasyon

Ülkesinin barışı sürekli tehdit altındayken, hayat dolu ama sevilmeyen bir şapkacı olan Sophie, beklenmedik bir savunucunun dikkatini çeker. Ancak gözleri fıldır fıldır dönen bu genç kızın yolu, aşırı duygusal yükleri olan yetenekli genç sihirbaz Howl ile kesişince, bir kıskançlık krizi şapkacının dünyasını sonsuza dek alt üst eder.

Yönetmen: Hayao Miyazaki

Bilet Al

 

*Blue Lock The Movie – Episode Nagi

Tür: Animasyon

Seishiro Nagi, sloganı “sinir bozucu” olan tembel bir lise öğrencisidir. Dünya Kupası'nı kazanma hayali kuran sınıf arkadaşı Reo Mikage, onun futbola olan yeteneğini keşfeder ve oynamaya davet eder. Seishiro, ezici futbol yeteneğini gösterdikten sonra Blue Lock Projesi'ne davet edilir. Orada Kiyoyoichi, Hacchiraku Mawaru ve Itoshi Rin dahil olmak üzere ülkenin her yerinden grevcilerle tanışır.

Yönetmen: Shunsuke Ishikawa
Oyuncular: Yuma Uchida, Nobunaga Shimazaki, Yusuke Nomura

Bilet Al

 

*Şeyda

Tür: Dram

İranlı bir kadın olan Şeyda, 6 yaşındaki kızıyla birlikte Avustralya’ya iltica eder ve kadın sığınma evine yerleşir. Fars yeni yılı kutlamalarında, Nevruz geleneklerinde ve yeni başlangıçlarda teselli bulan Şeyda’nın özgürlüğüne giden yoldaki tek engel, birdenbire tekrar hayatlarına dahil olan eski kocasıdır.

Yönetmen: Noora Niasari
Oyuncular: Lucinda Armstrong Hall, Zar Amir-Ebrahimi, Leah Purcell

Bilet Al

 

*La Hayde Maske

Tür: Komedi

Dünya’da salgın olayları hâkimdir. Pandemi ilan edilmiştir ve hiçbir yerde maske bulunmamaktadır. Üstelik bazı fabrikalar stokçuluk yapmaktadır. Mahalle sakini Rahmi, La Casa De Papel ’den çok etkilenerek, mahalle esnaflarından oluşan 9 kişilik amatör bir ekip kurar ve maske fabrikasını soymaya karar verir. Fakat işler hesapladıkları gibi gitmeyecektir.

Yönetmen: Sefa Özçelik

Oyuncular: Burak Satıbol, Ayhan Taş, Hüseyin Elmalıpınar

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

0 Yorum

Yorum Yap